Tecu Opublikowano Niedziela o 09:10 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:10 55 minut temu, kuba2419 napisał(a): To polecam jeszcze trochę szacunku do innych i do siebie też, więc nie wracaj do beGM po raz kolejny.... Nazywanie kogoś frajerem jest wyrażaniem tego szacunku do innych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Niedziela o 09:17 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:17 5 minut temu, Tecu napisał(a): Nazywanie kogoś frajerem jest wyrażaniem tego szacunku do innych? A Ronniemu też tak Tecu napisałeś wstawiając się za mną jak mnie notorycznie obraża? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano Niedziela o 09:18 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:18 3 minuty temu, Tecu napisał(a): Nazywanie kogoś frajerem jest wyrażaniem tego szacunku do innych? No to jest w tym wszystkim najbardziej zaskakujące w tym wszystkim, jak wiele userów co gardzi innymi, zwraca na to uwagę kiedy to samo robi ktoś inny. Jako że sam tu grałem i za pewne nie raz odwaliłem coś podobnego, chciałbym wykoszystać okazję w tym poście i każdego przeprosić za swoje wycieczki osobiste, których tu dokonałem. Najwięcej ich chyba miałem z @january ale tu na zlocie była między nami komitywka. Polecam innym spotkać się na zlocie i zamknąć niepotrzebne sprzeczki. Za dużo na tym świecie łez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Niedziela o 09:24 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:24 1 minutę temu, mac napisał(a): Polecam innym spotkać się na zlocie i zamknąć niepotrzebne sprzeczki. Mi jakoś nie pomogło, a z Ronnie zrobiliśmy dwa deale w tym jeden w trakcie zlotu i wydawał się reset naszych relacji. LBS to już w ogóle temat rzeka, ale za sprawę z Eldem szacunek ma na zawsze. Niestety w internecie nie ma szans się dogadać. Podobnie mam z Ignazzem (zajebisty przewodnik, pełen humoru i barwnych opowieści na zlotach kontra zadufany dupek wbijający szpilki w internetach ) czy Qcinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano Niedziela o 09:37 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:37 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Mi jakoś nie pomogło, a z Ronnie zrobiliśmy dwa deale w tym jeden w trakcie zlotu i wydawał się reset naszych relacji. LBS to już w ogóle temat rzeka, ale za sprawę z Eldem szacunek ma na zawsze. Niestety w internecie nie ma szans się dogadać. Podobnie mam z Ignazzem (zajebisty przewodnik, pełen humoru i barwnych opowieści na zlotach kontra zadufany dupek wbijający szpilki w internetach ) czy Qcinem. Wybacz ale nie zgodzę się. Własnie na zlocie miałeś/mieliśmy wszyscy bdb relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Niedziela o 09:39 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:39 1 minutę temu, mac napisał(a): Wybacz ale nie zgodzę się. Własnie na zlocie miałeś/mieliśmy wszyscy bdb relacje. Owszem, zlot był zajebisty i tam widać kto jest kim. Ale internet wyzwala w ludziach agresje i sam tu oczywiście nie jestem bez winy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Niedziela o 09:47 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:47 25 minut temu, Alonzo napisał(a): A Ronniemu też tak Tecu napisałeś wstawiając się za mną jak mnie notorycznie obraża? Ronni pewnie obraża innych i to nie jest fajne, ale nie robi tego w tym samym zdaniu z pouczaniem innych o szacunku. Czytaj cały kontekst a nie jak zwykle wyrywki jak Ci pasuje. A roniemu też już zwracałem uwagę, tak samo jak lbsowi, marcusowi i pewnie wielu innym. Ty nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Niedziela o 09:57 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:57 5 minut temu, Tecu napisał(a): Ronni pewnie obraża innych i to nie jest fajne, ale nie robi tego w tym samym zdaniu z pouczaniem innych o szacunku. Czytaj cały kontekst a nie jak zwykle wyrywki jak Ci pasuje. A roniemu też już zwracałem uwagę, tak samo jak lbsowi, marcusowi i pewnie wielu innym. Ty nie. Tecu, Nie zmieniaj się Nie ma i nie było tu osoby bardziej obrażającej ludzi (jestem w zacnej czołówce) niż Ronnie. Trzeba wyjątkowych zdolności, żeby tak unikać tej oczywistości. A już reakcja na to, że ktoś śmiał odezwać się również nie używając cenzuralnych słów do Ronniego, to jedna z zabawniejszych rzeczy jakie w BeGM można uświadczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Niedziela o 10:08 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:08 9 minut temu, Alonzo napisał(a): Tecu, Nie zmieniaj się Nie ma i nie było tu osoby bardziej obrażającej ludzi (jestem w zacnej czołówce) niż Ronnie. Trzeba wyjątkowych zdolności, żeby tak unikać tej oczywistości. A już reakcja na to, że ktoś śmiał odezwać się również nie używając cenzuralnych słów do Ronniego, to jedna z zabawniejszych rzeczy jakie w BeGM można uświadczyć. Dziękuję, nie zmieniam się. Ty też niestety nie, bo nie czytasz tego co jest napisane, tylko część która Ci pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Niedziela o 10:16 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:16 7 minut temu, Tecu napisał(a): Dziękuję, nie zmieniam się. Ty też niestety nie, bo nie czytasz tego co jest napisane, tylko część która Ci pasuje. Możliwe, ze masz rację, ale oceniam całościowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Niedziela o 10:40 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:40 Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Mi jakoś nie pomogło, a z Ronnie zrobiliśmy dwa deale w tym jeden w trakcie zlotu i wydawał się reset naszych relacji. LBS to już w ogóle temat rzeka, ale za sprawę z Eldem szacunek ma na zawsze. Niestety w internecie nie ma szans się dogadać. Podobnie mam z Ignazzem (zajebisty przewodnik, pełen humoru i barwnych opowieści na zlotach kontra zadufany dupek wbijający szpilki w internetach ) czy Qcinem. No bo był u nas reset dopóki nie zacząłeś pisać pmów z pogróżkami i obelgami do rolanda tylko dlatego że zagłosował w RS nie tak jak byś tego chciał. U mnie za takie akcje straciłeś definitywnie szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Niedziela o 10:49 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:49 Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Qcinem. ale ja fajniejszy w internecie? prawda? prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Niedziela o 10:49 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:49 Orlando Magic - Mistrzem BeGM 2026 Chciałbym podziękować GMom, którzy zagłosowali na Orlando - @kuba2419 @MarcusCamby@ernie9005 @Sylvinho. @ignazz @Ashigaru @Reikai @Pablo81 @kolader @gizior A także podziękować GMom, którzy postawili na Denver Nuggets za to, że głosowali - @RonnieArtestics @nizina @24kobe8 @antek @january @Regis @LONGER01 @Tecu @Braveheart22 Również podziękowania dla mojego adwersarza @LeweBiodroSmoka. Wiem LBS, że pomiędzy nami było zawsze dużo złej energii, ale mimo wszystko uważam Ciebie za jednego z najlepszych GMów w naszej grze i honorowego człowieka (mimo Twojej opryskliwości i z niezrozumiałego dla mnie powodu patrzenia na mnie zawsze z góry). Mam nadzieję, że przetrawisz tą porażkę w ciszy i spokoju oraz, że wrócisz mocniejszy. Tego życzę Tobie i BeGM, bo nasza gra potrzebuje takich GMów jak Ty, a porażki tak naprawdę nas kształtują. Nie sukcesy - przy nich wpadamy w pychę. ja tych porażek przyjąłem w BeGM na przestrzeni lat sporo i wielokrotnie chciałem wszystko rzucić w cholerę. Raz to zrobiłem - po odejściu Lowrego do tankujących wtedy Nets, bo to było już zbyt mocno hard corowe dla mnie. Obuchem dostałem jeszcze po głosach na Manna. Jednak gra jest fantastyczna i postanowiłem nie przejmować się za bardzo wynikami i tym co kto o mnie negatywnego pisze. Trzeba robić swoje. Nawiasem mówiąc nie przejmuję się tez obrażaniem mnie w Radzie - bo robią to tylko osoby, które nie mają pojęcia jak ta mrówcza praca wygląda. Te osoby nawet nie zdają sobie sprawy w jak żenujący sposób wypadają w oczach wszystkich GMów, którzy działają dla gry w jakiś sposób organizując ją aktualnie, czy wcześniej. Warto o tym pamiętać i zachować trochę szacunku dla tej pracy organizacyjnej.Teorii o uzurpowaniu sobie czegoś nie warto nawet komentować. Tak czy inaczej dziękuję wszystkim naszym GMom oraz osobom spoza gry, które angażowały się w jakimkolwiek stopniu w nasze podforum BeGM. O samej drużynie - jeszcze napisze w tygodniu na spokojnie. Chciałem jednak tylko powiedzieć, że posty o tym jak łatwo by to Denver wygrało są nie fair. Tu było 4-3 - pytanie, która ze stron trafiła ten decydujący rzut. A trafili go Orlando Magic! Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Niedziela o 10:50 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:50 (edytowane) 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): Orlando Magic - Mistrzem BeGM 2026 Chciałbym podziękować GMom, którzy zagłosowali na Orlando - @kuba2419 @MarcusCamby@ernie9005 @Sylvinho. @ignazz @Ashigaru @Reikai @Pablo81 @kolader @gizior A także podziękować GMom, którzy postawili na Denver Nuggets za to, że głosowali - @RonnieArtestics @nizina @24kobe8 @antek @january @Regis @LONGER01 @Tecu @Braveheart22 Również podziękowania dla mojego adwersarza @LeweBiodroSmoka. Wiem LBS, że pomiędzy nami było zawsze dużo złej energii, ale mimo wszystko uważam Ciebie za jednego z najlepszych GMów w naszej grze i honorowego człowieka (mimo Twojej opryskliwości i z niezrozumiałego dla mnie powodu patrzenia na mnie zawsze z góry). Mam nadzieję, że przetrawisz tą porażkę w ciszy i spokoju oraz, że wrócisz mocniejszy. Tego życzę Tobie i BeGM, bo nasza gra potrzebuje takich GMów jak Ty, a porażki tak naprawdę nas kształtują. Nie sukcesy - przy nich wpadamy w pychę. ja tych porażek przyjąłem w BeGM na przestrzeni lat sporo i wielokrotnie chciałem wszystko rzucić w cholerę. Raz to zrobiłem - po odejściu Lowrego do tankujących wtedy Nets, bo to było już zbyt mocno hard corowe dla mnie. Obuchem dostałem jeszcze po głosach na Manna. Jednak gra jest fantastyczna i postanowiłem nie przejmować się za bardzo wynikami i tym co kto o mnie negatywnego pisze. Trzeba robić swoje. Nawiasem mówiąc nie przejmuję się tez obrażaniem mnie w Radzie - bo robią to tylko osoby, które nie mają pojęcia jak ta mrówcza praca wygląda. Te osoby nawet nie zdają sobie sprawy w jak żenujący sposób wypadają w oczach wszystkich GMów, którzy działają dla gry w jakiś sposób organizując ją aktualnie, czy wcześniej. Warto o tym pamiętać i zachować trochę szacunku dla tej pracy organizacyjnej.Teorii o uzurpowaniu sobie czegoś nie warto nawet komentować. Tak czy inaczej dziękuję wszystkim naszym GMom oraz osobom spoza gry, które angażowały się w jakimkolwiek stopniu w nasze podforum BeGM. O samej drużynie - jeszcze napisze w tygodniu na spokojnie. Chciałem jednak tylko powiedzieć, że posty o tym jak łatwo by to Denver wygrało są nie fair. Tu było 4-3 - pytanie, która ze stron trafiła ten decydujący rzut. A trafili go Orlando Magic! Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam! Przez wasze gierki i manipulacje upadnie cała gra a ty jesteś z siebie jeszcze dumny xD no co za debil Edytowane Niedziela o 10:51 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Niedziela o 10:53 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:53 4 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): ale ja fajniejszy w internecie? prawda? prawda? robisz złe pierwsze wrażenie w internecie przy bliższym poznaniu w realu jeszcze tracisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Niedziela o 10:55 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:55 1 minutę temu, julekstep napisał(a): robisz złe pierwsze wrażenie w internecie przy bliższym poznaniu w realu jeszcze tracisz! ale mam koszulkę Mitchella i nie zawacham się jej założyć przy kolejnym zlocie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano Niedziela o 10:56 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:56 5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Przez wasze gierki i manipulacje upadnie cała gra a ty jesteś z siebie jeszcze dumny xD no co za debil kurcze Ronnie, nie musiałeś pisać tego ostatniego słowa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Niedziela o 10:58 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:58 Teraz, mac napisał(a): kurcze Ronnie, nie musiałeś pisać tego ostatniego słowa .. Pozwól mu być sobą Mnie to przecież już od dawna nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Niedziela o 10:59 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:59 (edytowane) 3 minuty temu, mac napisał(a): kurcze Ronnie, nie musiałeś pisać tego ostatniego słowa .. Uważam że ktoś musi powiedzieć głośno to co każdy myśli. wszyscy wszystkich obrażacie za plecami w grupkach i czatach ale wprost nie umie mówić żaden. Edytowane Niedziela o 11:00 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano Niedziela o 11:04 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:04 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Uważam że ktoś musi powiedzieć głośno to co każdy myśli. wszyscy wszystkich obrażacie za plecami w grupkach i czatach ale wprost nie umie mówić żaden. są różne określenia i mogą być inaczej rozumiane. I tak pajac, clown, cwel mają są imo znacznie mniej obrażliwe niż np frajer, debil, imbecyl - ale to może ja tak tylko uważam. No i też ma znaczenie czy się nazywa kogoś jakoś publicznie czy jak napisałeś w zamkniętej grupie, gdzie często cała dyskusja jest na poziomie pato. Tu jest już wystarczająco zaogniona sytuacja mi się wydaje by kontynuować te zwroty. Chociaż w sumie można traktować `debil` jako słowo hiszpańskie? Wtedy to nie jest obraźliwe bo oznacza słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi