Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, człowiek...morza napisał(a):

o co w tym wszystkim chodzi. @Qcin_69 robi sobie jaja z powrotem czy co stało na przeszkodzie radzie zeby go wziac?

- Qcin napisal mi, ze chce wrocic, zebym zhintowal to na forum

- Napisalem w media roomie, ze jest chetny do poprowadzenia Sixers

- Qcin nie wiedzac, ze nie jestem w radzie, uznal ze jest przyjety i zaczal dogadywac wymiany

- Rada ma jakis problem z powrotem Qcina, ktory nie potrafi zdiagnozowac, dlatego siedza cicho

- Qcin sie wkurwil i olal temat

3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

skandal w takim razie

murem za @Qcin_69

JeSuis! @Qcin_69

Tu nie ma prostej odpowiedzi co się stało. Bo zapewne chodzi o stare naleciałości i te żarty których w pewnym momencie było aż za dużo. Z jednej strony mamy celowe działanie Q do ośmieszenia całej gry i działanie na szkodę z drugiej strony bardzo szybkie i operacyjne działania w 76ers dają to co powinien wnosić „nowy” gracz. Na niekorzyść GM przemawia jego rogata dusza bo nikt nie wie co na poważnie a co żartem jest. I to robi grę niestety groteskowa. Na korzyść Gm przemawia ogólna sympatia praktycznie wszystkich uczestników gry jakbyśmy lżej podeszli do gry jako zabawy. I silna sprawczośc w wymianach. 

Jeżeli Qcin jest w stanie poważnie zagwarantować pewne opamiętanie się w żartach to nie widzę powodu do blokowania powrotu. Sam namawiałem bo dla gry osobliwość Gm jest cenna. Dla klubu bez GM ta wartość jest jeszcze wyższa. Tylko sama kolejność działań martwi. Bez autoryzacji i komunikatu rady ciężko tu pochwalać te wszystkie ruchy. Pochwalać tylko i wyłącznie proceduralnie. Bo dla rozrywki i klubu z długiem widzę plusy. 

Ja tam z powrotu byłbym ucieszony. Oby nie do czasu gdy…..

A że Gm w rl NBA zmieniają kluby to mi Q w 76ers nie przeszkadza. ;) 

@Tecu skupi się na suns i chyba jakoś to pójdzie dalej. 

Jeżeli natomiast są jakieś przeciw no poproszę na PM aby nie robić dram. 

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

czyli Qcin ośmiesza grę a mimo to jest lubiany przez wszystkich?

Ty z alterego na zmianę te zdania płodzisz?

Bo to dwie inne kwestie. Gra a życie realne. 

Nawet jak Q nasra na grę nie przestanę go lubić w życiu rzeczywistym. Od tak najwyżej będę miał żal 

Edytowane przez ignazz

Gra ma jeden ogromny problem - brak aktywnych GMow.

Definitywnie ze względu na przeszłość mógłbym protestować przeciw Qcinowi, no ale cmon, nie potrafimy od lat zapewnić 30 GMow pytając kogokolwiek czy by nie dołączył.

A zgłasza się ogarnięty pod kątem działań GM to trza brać. I tyle.

Choć powinien wrócić bardziej do Wolves, ale pewnie mac chce mieć Harpera;]

42 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

czyli Qcin ośmiesza grę a mimo to jest lubiany przez wszystkich?

Ty z alterego na zmianę te zdania płodzisz?

Przecież to się wzajemnie nie wyklucza.

Pamiętaj tylko LBS, że ten wózek o nazwie BeGM który Qcin będzie chciał przewrócić ktoś będzie musiał poprowadzić, a nie wiem czy będą chętni do Rady. Łatwo się coś propsuje z boku, jak nic nie trzeba robić. 

13 minut temu, Alonzo napisał(a):

Pamiętaj tylko LBS, że ten wózek o nazwie BeGM który Qcin będzie chciał przewrócić ktoś będzie musiał poprowadzić, a nie wiem czy będą chętni do Rady. Łatwo się coś propsuje z boku, jak nic nie trzeba robić. 

ale co Ty masz 5 lat, że nie potrafisz oddzielić jedno od drugiego? czyjegos pi****lenia od swojej roli? w sensie no mamy milion przykładów potwierdzających, więc to pytanie w gruncie rzeczy retoryczne.

tym niemniej Qcin ma jakies niewidzialne moce? na czym wgl ma polegać to wywrócenie wózka - zablokowaniu innym userom dostępu do konta? zdobycia uprawnień admina i usunięciu tematów? 

czy tego, ze po prostu napisze coś co się nie spodoba? i tutaj wracamy do kwestii 5-latka. 

Edytowane przez człowiek...morza

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

na czym wgl ma polegać to wywrócenie wózka

Chyba tutaj chodziło o wywrócenie stolika. Hasło ulubionej partii Alonzo z wyborów parlamentarnych 23. 

6 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

ale co Ty masz 5 lat, że nie potrafisz oddzielić jedno od drugiego? w sensie no mamy milion przykładów potwierdzających, więc to pytanie w gruncie rzeczy retoryczne.

tym niemniej Qcin ma jakies niewidzialne moce? na czym wgl ma polegać to wywrócenie wózka - zablokowaniu innym userom dostępu do konta? 

A to nie Ty w temacie Pytania do Radnych płaczesz od wczoraj, żeby moich głosów przy Knicks nie liczyć - gdzie tak naprawdę nie masz pojęcia co to jest zaniżanie głosów - bo nigdy Ciebie w tej grze to nie spotkało? 

Edytowane przez Alonzo

4 minuty temu, Alonzo napisał(a):

nie masz pojęcia co to jest zaniżanie głosów - bo nigdy Ciebie w tej grze to nie spotkało? 

haha, nie wiem czy akurat tutaj Rybak nie jest najbardziej pokrzywdzonym GMem ever xd 

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

płace 19 pickiem osobie, która znajdzie post @Alonzo sprzed paru lat, tak myśle +/- 5 gdy tenże użytkownik otwarcie na forum napisał, że ujebał bilans knicks z przyczyn pozasportowych czyt. antypatii 

Edytowane przez człowiek...morza

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Tak niestety jest u nas.  Ja np jestem po tej rundzie pewien że dobrze zrobiłem nie głosując ani razu podczas RS - głównie dzięki temu awansowałem bezpośrednio do playoff zamiast bić się w playin. 

kiedys było łatwiej z głosowaniami, bo wszyscy byli Karpikiem, poza Cambym i Alonzo, oni byli sobą!