Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, january napisał(a):

Wróciłbyś do Wolves, tam jak pisałem Ci jeszcze 2 temu są finansowe ciężary przy 3 maxach i trzeba ostro ogarniać.

to wy pozwoliscie pewnemu GMowi to zaorać, macie krew na klawiaturze. 

Ja tera będę sprzątać po Tecu, SuperDuo znowu w akcji 

1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a):

to wy pozwoliscie pewnemu GMowi to zaorać, macie krew na klawiaturze. 

Ja tera będę sprzątać po Tecu, SuperDuo znowu w akcji 

Harper, Maxey, McDaniels... idziesz na łatwiznę, w Wolves trudniejsze zadanie:)

Plus nie możecie się rozdzielić:)? Dwóch tak dobrych GMow jak Ty i @mac dużo by dało grze, ktorej brakuje kilku dusz.

18 minut temu, Tecu napisał(a):

Trochę smutno, że nikt ze mną nie uzgodnił, ale tak, rozumiem, jestem zwolniony zasłużenie.

@Qcin_69 powodzenia, oprócz hardcapu masz całkiem fajną sytuację.

Suns również do oddania jak ktoś będzie chętny.

Tylko dajcie mi tym razem znać 😂

Nie no zawsze pisałeś, że Sixers bardzo chętnie oddasz, a za to Suns chcesz prowadzić.

Plus decyzji chyba żadnej nie ma podjętej przez Radę jeszcze, może wolta z ucieczka z Soty do Sixers Qcina się Radzie nie spodoba:)

50 minut temu, LONGER01 napisał(a):

175mln hard cap to duże wyzwanie przy obecnych wydatkach. Dodatkowo połowa składu to PG/SG, ale nie takie problemy Qcin rozwiązywał. 

już rozwiązany Byku, Clarke sam zszedł, Irving już też spakowany, pytanie tylko do którego z trzech klubów trafi, na plus że zejście poniżej 170 dzięki temu

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

już rozwiązany Byku, Clarke sam zszedł, Irving już też spakowany, pytanie tylko do którego z trzech klubów trafi, na plus że zejście poniżej 170 dzięki temu

Z tym Clarke to jeszcze oficjalki nie ma. To trzeba rzetelnie sprawdzić ten przypadek. 

Po za tym u Nas ubezpieczeń nie ma (John Wall pozdrawia :) ) więc możliwe, że nawet po wykreśleniu trzeba będzie to uwzględnić w wydatkach.

42 minuty temu, Tecu napisał(a):

Trochę smutno, że nikt ze mną nie uzgodnił, ale tak, rozumiem, jestem zwolniony zasłużenie.

@Qcin_69 powodzenia, oprócz hardcapu masz całkiem fajną sytuację.

Suns również do oddania jak ktoś będzie chętny.

Tylko dajcie mi tym razem znać 😂

ja wolałem Suns, ale Ty wolałeś oddać 76ers, takie info dostałem! Ale spokojnie, idziemy po tytuł i nie zapomnimy kto budował podwaliny! 

2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Z tym Clarke to jeszcze oficjalki nie ma. To trzeba rzetelnie sprawdzić ten przypadek. 

Po za tym u Nas ubezpieczeń nie ma (John Wall pozdrawia :) ) więc możliwe, że nawet po wykreśleniu trzeba będzie to uwzględnić w wydatkach.

ja dostałem info, że nie będzie liczony :P 

27 minut temu, january napisał(a):

Plus decyzji chyba żadnej nie ma podjętej przez Radę jeszcze, może wolta z ucieczka z Soty do Sixers Qcina się Radzie nie spodoba:)

Misiu mi powrót był proponowany częściej niż cumshot Lanie Rhoades, Aragorn wraca na należny mu tron, zaraz zamieszamy w bigosie

20 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Przy całym szacunku do tragedii, która się wydarzyła, ale no jednak Clarke nie jest w stanie podjąć swojej opcji, no bo jak?

45 minut temu, january napisał(a):

Nie no zawsze pisałeś, że Sixers bardzo chętnie oddasz, a za to Suns chcesz prowadzić.

Jasne, po prostu nie zawracałbym głowy kilku osobom gdyby ktoś mnie poinformował, że już nie jestem GMem, to wszystko.

24 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

wolałem Suns, ale Ty wolałeś oddać 76ers, takie info dostałem! Ale spokojnie, idziemy po tytuł i nie zapomnimy kto budował podwaliny! 

Powodzenia!

59 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

Bez telefonu do spurs? Dziwne. Jakiś świndel? 

Dziwnie zaczynasz. Ani przywitania. Ani ogłoszenia ani wiadomości a już rozwiązane problemy.