Zdzisław Ptak Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 blisko zmian na fotelu GMa w Minnesocie. Duet @mac @Qcin_69 dostał propozycje powrotu na swoje stanowisko i powtórzenie sukcesu z 2021 roku. Czy goat duet wróci na swoje stanowiska, czy po raz kolejny odmówi Forum? Kibice czekają jak na Brudne Serca na wigilie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 wróciliśmy sk****syny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: wróciliśmy sk****syny Słychać wycie? Znakomicie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Dziękuje za grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 5 godzin temu, ignazz napisał: Dziękuje za grę Hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fluber Opublikowano 28 Grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Z całego serca chciałbym Wam wszystkim podziękować za grę w begm. Głosowanie było moją ostatnią aktywnością. Niestety z przyczyn prywatnych jestem zmuszony zrezygnować z dalszej gry. Nie mówię "żegnajcie", może za kilka lat, jeżeli będzie miejsce w grze i życie mi na to pozwoli, to do Was wrócę, więc mówię " Do widzenia ". Szczególne podziękowania dla @MarcusCamby za to że chyba już 6 lat temu przekonał mnie do gry tutaj i dało mi to mnóstwo fantastycznych emocji. Dla @ignazz za wsparcie kilku dzieł charytatywnych moim " kontraktem". Dla @Szulim za wyrozumiałość i doskonałą organizację gry oraz dla @january za to że to wszystko wymyślił. Bawcie sie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 6 minut temu, fluber napisał: Z całego serca chciałbym Wam wszystkim podziękować za grę w begm. Głosowanie było moją ostatnią aktywnością. Niestety z przyczyn prywatnych jestem zmuszony zrezygnować z dalszej gry. Nie mówię "żegnajcie", może za kilka lat, jeżeli będzie miejsce w grze i życie mi na to pozwoli, to do Was wrócę, więc mówię " Do widzenia ". Szczególne podziękowania dla @MarcusCamby za to że chyba już 6 lat temu przekonał mnie do gry tutaj i dało mi to mnóstwo fantastycznych emocji. Dla @ignazz za wsparcie kilku dzieł charytatywnych moim " kontraktem". Dla @Szulim za wyrozumiałość i doskonałą organizację gry oraz dla @january za to że to wszystko wymyślił. Bawcie sie dobrze! Dzieki za wspolna gre. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 @fluber czy to ostateczna decyzja czy jest pole do manewru. Jeżeli tak to poproszę na PM. Złoże ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 2 godziny temu, ignazz napisał: @fluber czy to ostateczna decyzja czy jest pole do manewru. Jeżeli tak to poproszę na PM. Złoże ofertę. Ostateczna nie, bo mam nadzieję że kiedyś wrócę, ale na ten moment nieuchronna i bardzo przemyślana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Oświadczenie Pragnę poinformować, że obecny sezon jest moim ostatnim w klubie. Jest mi niezmiernie miło , że zostałem poproszony o dołączenie do tego zespołu przez Maca i Qcina. Współpracę z nimi oceniam na wzorową, jednak chciałbym spróbować czegoś nowego. To nie była łatwa decyzja muszę przyznać, ale uważam, że jedyna słuszna. Raz jeszcze chciałbym im bardzo podziękować za okres wspólnego rządzenia. Jednak nie odchodzę od beGM gdyż nadal będzie można mnie spotkać ,,na korytarzu" a po sezonie będę jako rezerwowy GM. LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 hej Panowie, też chciałbym zapowiedzieć swoje odejście - już od dłuższego czasu mam niewiele wolnych chwil na beGM, nie za dużo wnoszę tu merytorycznie w dyskusje i myślę że zmiana GMa dobrze by zrobiła drużynie. W Hawks są wszystkie picki, niezłe kontrakty - jest na czym budować. Do momentu, w którym znajdzie się zainteresowany mogę prowadzić drużynę, ale proszę radę o podjęcie poszukiwań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 He is back! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 6 godzin temu, Szulim napisał: He is back! A się chłop zestarzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 warto odnotować 3 ostatnie mecze Andersona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Witamy w NBA again! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 3 minuty temu, Reikai napisał: no muszę pożyczyć, sami rozumiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: no muszę pożyczyć, sami rozumiecie Proszę bardzo, Caruso top. Szykuje się wyplata latem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 (edytowane) Kyrie who? To tak, a propo tego co piszę od poprzedniego sezonu - strzelec u mnie z ławki, ale spokojnie mogący dostarczać wiele punktów. Oby w końcu jego minuty nie były blokowane Edytowane 7 Lutego 2023 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Może i w ramach zastępstwa, ale Detroit Pistons z dwoma starterami w all-star game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi