karpik Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 5 minut temu, ozzy110 napisał: Prosto. Na Tuckera jest już minimum głosów na podpisanie w warriors, więc nawet jeśli przegrali by Cova Tucker jest następny na liście To czemu nie zamknięto głosowania na Tuckera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 5 minut temu, karpik napisał: To czemu nie zamknięto głosowania na Tuckera? Bo robiłem to rano, przed spotkaniem z klientem i mogłem coś ominąć i nie opisać. Zadnej teorii spiskowej za tym nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 10 minut temu, Szulim napisał: Bo robiłem to rano, przed spotkaniem z klientem i mogłem coś ominąć i nie opisać. Zadnej teorii spiskowej za tym nie ma Tego nie sugeruję, bo i tak wiadomo, że Lopez ostatecznie wyląduje w Jazz. Zwracam jedynie uwagę, że zatrzymanie głosowania ws. Lopeza odbyło się niezgodnie z regulaminem. Przy okazji zmieniłem głosy na Manna i Claxtona (podkreślone w szablonie). Przy Claxtonie będę na tak, jeśli extension będzie krótsze lub w czwartym roku dostanie PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Tez się nie zgodzę - Lopez i tak miał już większość Glosow na GSW wiec spadł od razu do Uta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 8 minut temu, january napisał: De facto wszystko poza Brogdonem jest rozstrzygnięte już. Czyli Harden podpisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Teraz, january napisał: A i poza Hardenem Idź precz niszczycielu marzeń. Już miałem wklejać gif z Flashem ze Zwierzogrodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 48 minut temu, Szulim napisał: Tez się nie zgodzę - Lopez i tak miał już większość Glosow na GSW wiec spadł od razu do Uta Nie bardzo rozumiem co chcesz przekazać tym postem Głosowanie jest rozstrzygane w momencie osiągnięcia wymaganej większości głosów. W przypadku Lopeza było bodajże 11-9 na Dubs, a Ty go wysłałeś do Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 (edytowane) Brogdon oficjalnie podpisał po głosie @Tecu Ze mną się chce podroczyć i prosi o argumenty Swoją drogą gratulacje dla @LeweBiodroSmoka bo to jest największy steal tego FA moim zdaniem. Edytowane 14 Sierpnia 2022 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Brogdon oficjalnie podpisał po głosie @Tecu Ze mną się chce podroczyć i prosi o argumenty Swoją drogą gratulacje dla @LeweBiodroSmoka bo to jest największy steal tego FA moim zdaniem. się okaże, to będzie albo największy steal albo mega wtopa, nie ma nic pomiędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 @eMeS zamyka głosowanie Hardena. Harden na dłużej w Pels. Trzeba będzie opatrzeć to jutro wpisem w media room. Wszystkie głosowania zamknięte w II turze. @ozzy110 możesz ogłaszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 A Poole to czemu spada do 3 tury? Chyba mial kilka ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 7 minut temu, bogans2 napisał: A Poole to czemu spada do 3 tury? Chyba mial kilka ofert Jak oferta jest warunkowa i się nie załapie to kontry są nieważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 1 minutę temu, january napisał: Btw @Sylvinho. mam nadzieję, że nie kombinujesz z zwolnieniem Walla tak by zrobić dobrze Bulls/Wolves jakoś pod kątem timingu zrzutki. Będę śledził wspomnianą kwestię jak coś:) Spoko. Każdy dba o swoje interesy Ja także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 1 minutę temu, january napisał: Tu by było śledztwo ligi akurat przy połączeniu buyoutu Walla w kontekście wymian Wizz wcześniejszych;) raczej Bulls i Wolves nie mogliby złożyć ofert W sensie ? Bo trochę dziwna ta Twoja teoria o buyoucie Walla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 8 minut temu, Sylvinho. napisał: Spoko. Każdy dba o swoje interesy Ja także. Warto o tym tekście pamiętać przy każdym głosowaniu w sprawie Pelicans Muszę go gdzieś zachować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Warto o tym tekście pamiętać przy każdym głosowaniu w sprawie Pelicans Muszę go gdzieś zachować Proszę Cię Marcus Nie idźmy tą drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Teraz, january napisał: Raczej nie ma w tej teorii nic dziwnego;) Grubsze deale, a potem nagle buyoucik dopieszczający kontrahentów to byłaby lekka przeginka Bardziej chodzi mi o teorię z czasem w którym miałbym zwolnić Walla bo, że go zwolnię to jest to oczywista oczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 5 minut temu, january napisał: Raczej nie ma w tej teorii nic dziwnego;) Grubsze deale, a potem nagle buyoucik dopieszczający kontrahentów to byłaby lekka przeginka Dlatego zatrzymam miejsce dla Walla w Lakers, bo na szczęście po jego buyoucie spółdzielnia go nie ma szans przy moich LAL przejąć Rozumiem ze obiecasz mu z 25-30min i miejsce w s5 że taki pewny jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Teraz, january napisał: No nie wiem, spółdzielni ciężko ufać, jakiś buyout 2 min przed deadlinem na oferty w 4 rundzie FA, o którym uprzedzeni byliby tylko członkowie spółdzielni? Trochę teoria spiskowa Niemniej jednak zwolnię go w takim czasie, że każdy zainteresowany zespół będzie mógł mu złożyć ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 3 minuty temu, january napisał: Obiecam mu grę z najsilniejszym trio w historii pod pierścień w sezonie, gdzie już dostał maksymalną wypłatę Ogólnie co jak co, ale przy równych ofertach dla ringchaserów to nawet nie widzę pola do dyskusji, by po ofercie Lakers ktoś mógł podjąć rękawicę Ta i gra z ławki jako 4/5/6opcja? Już to widzę jak Wall pakuje walizy i leci z chęcią do Lakers pokazał w rlu że zależy mu na grze w mocnym teamie ale też nie chce jeszcze jedynie odcinać kuponów a mieć realny wpływ na grę zespołu a przy LBJu, Currym i JB takowej szansy mieć będzie niewiele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi