Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, tangiers napisał:

Faktycznie. W realu gra dopiero 3ty sezon, wiec nie sprawdzalem tutaj. Szkoda, liczylem na kolejnego Slowenca w skladzie

Poszla edycja 

Moj prospekt, wypatrzyłem go jeszcze jak na chleb mówiłeś beb

Tradycyjnie amatorka z twojej strony 

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
W dniu 28.09.2021 o 09:22, człowiek...morza napisał:

kennard u mnie priorytet i ma spore szanse na s5.

ten szablon z glosowaniem jest troche mylacy, bo oferta pistons jest lepsza o jakies pareset tysiecy zaledwie, a rola duzo gorsza

on pwinien chciec przede wszystkim sie teraz wypromowac

takze polecam glosowac na knicks, bo tu ma spoko role (prawdopodobnie s5 jako secondary ballhaneder) w spoko druzynie :)

To ładnie kennard zrezygnował z kaski i się wypromował w Knicks:)

Edytowane przez fluber

1 godzinę temu, fluber napisał:

To ładnie kennard zrezygnował z kaski i się wypromował w Knicks:)

U mnie będzie mu dobrze :).

-----------------------------------------------

Czuje się w końcu komfortowo posiadając dwóch pełnowartościowych centrów, a nie musieć rzeźbić pomiędzy Sami Merlli i inny wynalazkach.

Wood - OG, Capela - Randle. Myślę, że tak podzielę minuty. Wood pięknie rozciąga, ale OG będzie krył mu dupę. Do tego świetnie kończy spod kosza i idę w zakład, że nie dogra trade deadline w RL Houston. 

Randle zaś miał parę lat temu slump ( w NOP chyba mu nie szło ). Później MIP i All-Star. Mając topowego rim protectora za plecami z czwórki schodził nie będzie, więc Julius hulaj dusza - piekła nie ma. 

Na wszelki wypadek jeszcze Naz Reid. 3 lata bez centrów - już wystarczy.

----------------------------------------------

Kennrad - ktoś ( Jasiek? ) zarzucił mi problem z trójką. 43,2% chyba brzmi nieźle. Uczę się i słucham głosu tłumu. Wydarty z NYK. A propos Knikcs - czym to idzie, że CM na publicznym to kawał c***a, a jak przychodzi do negocjacji to rzadko miewam lepszych negocjatorów. Ty Colwcin milcz. Ciebie o zdanie proszę.

---------------------------------------------

Musiał by mi Giannis spaść z nieba ale wyglądać na T2 to będzie mniej więcej tak w zależności od kontuzji ( a ptfu ):

• SGA/Mills/Payne
  • Brown/Powell/Bradley
  • OG/Burks/Kennrad
  • Randle/OG/Reid
  • Capela/Wood/Jones

Rzeczą na T2 było wzmocnienie trójki. Burks i Kennrad zadbają o to. Drugie to frontocurt. Mam dość 3 lat błagania o kogokolwiek kto złapie pomarańczową i ma coś około 6'10. Trzecia rzecz to utrzymanie głębi co już zostało dostrzegane ( pozdro Alozno ). Czwarta - obrona. Mam 3 elitarnych obrońców w s5. Boże, daj im drowie. Thunder chce HCA.

I teraz szpila - Wooda, nie ma, Zion podobno season out, Davis gdzieś okolice play in ma wrócić, Bridges kupił zajechatę a NY. Czyżby Thunder przegoniło Dallas?

11 minut temu, MarcusCamby napisał:

8 minut temu, fluber napisał:

Ej Pany ale ja go wyżebrałem od CM.

Może ręczniki podawać jak mu rzut nie wróci.

Ale sprawdziłem - 39,5% przy 7,3 3PA, 2 mecze opuszczone ( ale heloł - głębia ). Burks nadrobi ( on chyba jedzie na Pervetinie ). TS 55,1% też może być. Wszak to roles. Wpadnie, rzuci trzy trójki i kolana do lodu.