mac Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 35 minut temu, MarcusCamby napisał: Z RL NBA -> https://www.oddsportal.com/basketball/usa/nba/outrights/ Lakers pierwsi, Nets drudzy. O ile Butler = Davis, o tyle Harden > Irving. Nance i smart > 3i4 w nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1 minutę temu, january napisał: @tangiers Jak dasz deklarację (jak ja dałem przy DLO), że jak Dipo Ci daje zniżkę przy extension to go nie wymienisz to klepnę. Nie daje takich deklaracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Teraz, tangiers napisał: Mozesz wyjasnic? Nie siedzę w spółdzielni, ale dobrze wiem, że z Oladipo biegasz do każdych drzwi i próbujesz wymienić za cokolwiek wartościowego Nic za Niego nie dostałeś i to jest jedyny powód dla których wciąż siedzi w Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Nie siedzę w spółdzielni, ale dobrze wiem, że z Oladipo biegasz do każdych drzwi i próbujesz wymienić za cokolwiek wartościowego Nic za Niego nie dostałeś i to jest jedyny powód dla których wciąż siedzi w Heat Oferty byly, i to calkiem niezle, pewnie bym na nich ugral kilka winow wiecej. Ale wolalem poczekac az Dipo wroci. A ze skladalem zapytania za uznanych all starow to inna bajka, kogo nie interesuja grube nazwiska. Rozmawianie na temat tradow, a trady to osobna sprawa. Czyny, nie slowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 3 minuty temu, tangiers napisał: Nie daje takich deklaracji. "Kto umie patrzeć ten już wie, dawno wie..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 "kto nie widzi, ten nie umie dobrze spojrzeć" potwierdzam @tangiers, dałeś za spadającego Portisa pierwszą rundę, to powinno zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1 minutę temu, january napisał: W takim razie jako 1/29 Dipo nie klepnę zniżki przy extension, skoro może wylądować gdziekolwiek to wolałbym na jego miejscu za rok mieć prawo decydowania, być może za znacznie większą kasę. Ja z zalozenia nie daje NTC, wiec trudno zobaczymy, czy za rok ktos mu wylozy na stol 100 milionow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 W ogóle w złym temacie to napisałem, ale w sumie tam każdy zespół może mieć swój jeden post to zostaw już @Eld , i tak o nikogo w tej turze nie walcze to po glosowaniu sobie usunę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) 16 minut temu, tangiers napisał: Nie daje takich deklaracji. no i slusznie. od tego jest NTC. żądanie tego typu deklaracji to bujdy i odejście od realizmu. Rok temu Fluber chcial ode mnie cczegos takiegp przy Rubio, a ja przez to przegrałem głosowanie. uznalem, ze od realizmu nie bede odstepowac. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Teraz, january napisał: Co tu dziś czytałem, że Sixers oddali LaVine'a i Klaya, przeoczyłem jakąś wymianę? Ponoć za Okongwu o_O Strach się bać jak ten deal wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Dostał maksa jakiego mogliśmy dać, tak samo jak Lucas Bogdanovicowi U mnie to nawet Bogdan klepnal ofertę, potem wyszło że jest nielegalna, więc latem mimo braku innych ofert i tak dałem mu więcej niż wtedy, bo Bogdan to jeden z moich ulubionych zawodników w lidze (coś jak White u @mac może?) i widzę tu pewne podobienstwa. No ale uważam że White powinien spokojnie poczekać i spróbować za rok, jak tak go cenicie to i tak dostanie kasę, a może dostać więcej. Bogdan rok poczekał i zarobi więcej, White powinien zrobić to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Ponoć za Okongwu o_O Strach się bać jak ten deal wygląda. Klay to tylko spekulacje, nie wiem skąd xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 @cvbe no nie doczytałem już tego bo jak mówiłem nie nadaZam zwracam Ci honor ale rada niech pomyśli nad takim zapiskiem na przyszłość bo to dziura w regulaminie imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: @cvbe no nie doczytałem już tego bo jak mówiłem nie nadaZam zwracam Ci honor ale rada niech pomyśli nad takim zapiskiem na przyszłość bo to dziura w regulaminie imo. Niech się reszta wypowie jak to widzi. Częściowo te odrzucanie po złożeniu obietnic to takie trochę wypaczanie istnienia tur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Niech się reszta wypowie jak to widzi. Częściowo te odrzucanie po złożeniu obietnic to takie trochę wypaczanie istnienia tur. Dokładnie. O to mi chodzi tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Niech się reszta wypowie jak to widzi. Częściowo te odrzucanie po złożeniu obietnic to takie trochę wypaczanie istnienia tur. do tego w przecieienstwie do zeszlego sezonu, w III turze sa kontroferty. wiec kazdy ma okazje do zareagowania, ażeby zapobiec stealowi. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Może jakieś odrzucanie tylko większością głosów? Minimum 15 osób musi być za odrzuceniem, żeby przeszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Niech się reszta wypowie jak to widzi. Częściowo te odrzucanie po złożeniu obietnic to takie trochę wypaczanie istnienia tur. No Ronnie ma rację. Dziury w nowo wprowadzanych rzeczach wychodzą nie tylko w fazie testów, ale też użytkowania. Zostanie dopisany podpunkt w regulaminie, że od momentu ujawnienia reofert do momentu zakończenia głosowania zabronione są praktyki składania obietnic i deklaracji. Prowadzi to w stronę tego agenta Marcusa Morrisa, Bjelicy i Bogdana Bogdanovica co po kolei wydymał Spurs, 76ers i Bucks a tego zdecydowanie tu nie chcemy. W trakcie tej tury to wejść nie może, ale sam zamierzam je niestety ignorować - RHJ jak zrobi to samo co Bjelica i pójdzie grać za większą kasę "bo mu obiecali ale od razu nie dali" to będzie dla mnie osobiście bardzo krzywdzące dla Wizzards. To samo ja sobie mogę napisać. Odrzućcie oferty Mo Harklesa a z cap space dam mu 32/4, odrzućcie też Wesa bo z Room MLE obiecuję mu dać 1+1PO całe, oraz TJ McConella bo dam mu całe BaE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 9 minut temu, Eld napisał: W trakcie tej tury to wejść nie może, ale sam zamierzam je niestety ignorować - RHJ jak zrobi to samo co Bjelica i pójdzie grać za większą kasę "bo mu obiecali ale od razu nie dali" to będzie dla mnie osobiście bardzo krzywdzące dla Wizzards. Ale tak właściwie czym ryzykuje zawodnik? I tak dostanie taki sam hajs, a Fa jest dla zawodników, to w końcu oni walczą o jak najlepsze kontrakty. Nawet jeśli to krzywdzące dla klubu to sory, ale to w końcu biznes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 2 minuty temu, MMM2121 napisał: Ale tak właściwie czym ryzykuje zawodnik? I tak dostanie taki sam hajs, a Fa jest dla zawodników, to w końcu oni walczą o jak najlepsze kontrakty. Nawet jeśli to krzywdzące dla klubu to sory, ale to w końcu biznes. A to zawodnicy są naszymi GMami, czy my jesteśmy ich? Gra ma być fair. Nie tylko żadnego podziału na small/big market, weszła WCS rule, niejasne zapisy kontraktów będą rozstrzygane na korzyść zawodnika, ale też właśnie takie zapobiegając manipulowaniem wyników poprzez składanie jakiś obietnic. Jeszcze przed IV turą wrzucam to na Radę aby dopisać do regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi