ignazz Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 W ataku robi i trafia ostatnio na rekordowej skuteczności. Pozwoli to zdobyć czasem 132 punkty.... a ze spurs stracą 139. Kto by się przejmował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 1 godzinę temu, ignazz napisał: W ataku robi i trafia ostatnio na rekordowej skuteczności. Pozwoli to zdobyć czasem 132 punkty.... a ze spurs stracą 139. Kto by się przejmował ale jest też podział obowiązków, aż nikt tam bronic nei umie to cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Powiedziałbym, że niechęć Ignazza do Patty Millsa jest irracjonalna, ale trochę przypomina moją do Barei. Kiedy byłem jeszcze ostro loverem Mavs i oglądałem głównie ich mecze, to nie znosiłem tego portorykańskiego karakana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Obrażanie Barei boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 3 minuty temu, Lucas napisał: Obrażanie Barei boli Wiesz to były czasy, gdzie jeszcze o adv stats nikt nie myślał, a on mnie irytował swoją grą. On z gry to taki trochę Austin Rivers był. Na stare lata mam wrażenie poprawił playmaking i ogólnie BBIQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Wiesz to były czasy, gdzie jeszcze o adv stats nikt nie myślał, a on mnie irytował swoją grą. On z gry to taki trochę Austin Rivers był. Na stare lata mam wrażenie poprawił playmaking i ogólnie BBIQ Właśnie nie wiem czy od miał dobre staty w sumie, ale jakoś zawsze go lubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 jak można było nie znosić Taty LeBrona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 25 minut temu, polishllama69 napisał: jak można było nie znosić Taty LeBrona ? Chodzi o Delonte Westa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Teraz, cvbe napisał: Chodzi o Delonte Westa? o Bareę, 2011 #pamiętamy, drugi Tata to Terry, zresztą te penetracje wielkich to chyba nei wzięły się z czapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 20 minut temu, polishllama69 napisał: o Bareę, 2011 #pamiętamy, drugi Tata to Terry, zresztą te penetracje wielkich to chyba nei wzięły się z czapy 2011 to był chyba jego prime po którym złapał kontrakt w Wolves. Ja się cieszyłem z jego odejścia, a on w Minnesocie nie sprostał oczekiwaniom wracając na swój irytujący poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Coz, myślę, że dla Gasola nie ma lepszej opcji, jak pójść do Knicks, grać w S5 (fit idealny) i zdobyć swoje pierwsze mistrzostwo w karierze. Pozostawmy animozje na boku. Edytowane 3 Stycznia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Znane są powody dla których MMM go zwolnił? Bo coś nie widzę plusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Znane są powody dla których MMM go zwolnił? Bo coś nie widzę plusów. ja też na pierwszy rzut oka nie rozumiem. finanse? ale nawet jeśli to mógł to zrobić w kolejnym okienku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Lakers/Knicks to powinien byc wybór Gasola. 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Znane są powody dla których MMM go zwolnił? Bo coś nie widzę plusów. Tez nie wiem czemu, mogl poczekac do trade deadline, zwlaszcza ze teraz Marc jest kontuzjowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Teraz, Lucas napisał: Lakers/Knicks to powinien byc wybór Gasola. lakers to go sciagneli, by dosłownie w nastepnym okienku wyjebać i zrezygnować z gry o PO także tego. to była kpina i podejście oderwane od rzeczywistości Jasia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: lakers to go sciagneli, by dosłownie w nastepnym okienku wyjebać i zrezygnować z gry o PO także tego. to była kpina i podejście oderwane od rzeczywistości Jasia. Z jednej strony tak, z drugiej to powinien patrzec na szanse na mistrza + role, a Knicks przy problemach Irvinga sa aktualnie sportowo gorsi, dlatego obie opcje na starcie miałbym na rowno. Wtedy nie bylo tam tez LeBrona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Nie było przypadkiem bardzo negatywnych wypowiedzi Marca Gasola o superteamach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 4 minuty temu, january napisał: Lakers latem ściągnęli Pau. Lakers w tym sezonie pozbawili Pau szansy walki o tytuł zwalniając go jak śmiecia. Raczej do Lakers Marc nie pójdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 A czy przypadkiem Gasol nie miał spadającego kontraktu? Jeśli tak, to na stretch jest już za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, january napisał: A gdzie jest niby Pau Gasol zwolniony? Proszę tu się nie zapędzać z oszczerstwami:) a to sorry, niemniej pls miej godność, nie brnij i nie korzystaj z wybiórczej pamięci niektórych gmów (bądź braku wiedzy bo wtedy nie grali). Zrezygnowałeś z walki o PO (kontuzje to głupia wymówka, bo w grze o PO byłeś), oddałeś Gasola tuż po ściągnięciu. Tak się nie robi, żadna szanująca organizacja w rzeczywistości by tak nie zrobiła. Wypij mleko które rozlałeś, zamiast mydlić innym oczy i tyle. Edytowane 3 Stycznia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi