shevcu Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 14 minut temu, ignazz napisał: A kto mu może teraz w 3 turze poprawić ofertę i zmienić priorytet? Jest jeszcze reofera? Poprawić ofertę Favorsowi możesz Ty i LONGER01. Reoferty do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, BMF napisał: Favors zostanie w Lakers na ten moment, lol. 30/2 plus PO > 12/1 plus PO to dla gracza ze średnio zdrowymi plecami oczywisty wybór, nie wiem jakim cudem masz Favorsa w Lakers. W jakiej rzeczywistości ludzie biorą krótsze kontrakty za mniejsze pieniądze? W jakiej rzeczywistości gracz po rocznym kontrakcie bierze znowu roczny kontrakt o mniejszej kasie? Za to biorąc pod uwagę warunkowania bardzo prawdopodobne, że do Lakers trafi Danny Green. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Eld napisał: Jeśli tak się okaże, pozostaje życzyc Joe jak najlepiej. Nie mniej zarząd Kings mocno też zaatakował T. Younga z czego Tangiers nie jest zadowolony i moze chcieć podbić ofertę. Nie planujesz coś z cap space zostawić sobie na III turę? W ciul fajnych nazwisk zostało. Potencjalnych przegranych o Favorsa i Younga zapraszam do rozmów o Taju Gibsonie. Ma 1+1TO i już na teraz jest tańszy. Planuje kilku graczom zaoferować MLE w 3 rundzie. Mam 6 graczy, teraz powinno udać się dodać 4 graczy, 2 stashe, 2 graczy z tego draftu. Robi się ciasno w Kings ns kolejnych FA, o ile wszystko dobrze pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Cytat Kawhi Leonard bardzo niezadowolony z ruchów swojego nowego-starego GMa. "Gdzie jest mój ukochany Wooden, on by nie odpuścił jak ten handlarz CM moich przyjaciół i złożył ofertę Danny'emu Greenowi, a ten cymbał się nawet nie pofatygował, bo spał w kinie!!" - dało się słyszeć z jachtu na którym wypoczywa Leonard. Określenia skąpiec i ch*, które po dużej ilości alkoholu formułował PJ Tucker to nic w porównaniu do obelg jakimi obdarzają obecnego GMa NYK inni koszykarze... Oj źle się dzieje w Nowym Jorku, chęć do gry w ekipie Knicks wyrazili jedynie Carmelo Anthony, Lance Stephenson i Michael Beasley. Trade requesty wiszą w powietrzu! Po podpisaniu extension z Russellem za 13 milionów rocznie, zaoferowaniu Ingramowi extension jakieś 70 milionów poniżej maxa i propozycji 12 milionów rocznie dla Derricka Favorsa, GM Lakers nazwał GM-a Knicks skąpcem. Lol:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 28 minut temu, fluber napisał: 30/2 plus PO > 12/1 plus PO to dla gracza ze średnio zdrowymi plecami oczywisty wybór, nie wiem jakim cudem masz Favorsa w Lakers. W jakiej rzeczywistości ludzie biorą krótsze kontrakty za mniejsze pieniądze? W jakiej rzeczywistości gracz po rocznym kontrakcie bierze znowu roczny kontrakt o mniejszej kasie? ~2 miliony różnicy w lepszym teamie z obiecanym extension od obecnej ekipy, gdy za rok jest mnóstwo kasy i słaby rynek FA? Prosty wybór, myślałem, że ktoś da Favorsowi godny kontrakt, a tak znowu się upiecze january;emu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) 14 minut temu, BMF napisał: ~2 miliony różnicy w lepszym teamie z obiecanym extension od obecnej ekipy, gdy za rok jest mnóstwo kasy i słaby rynek FA? Przeciez january napisal po ofertach ze przy takich ofertach on favorsowi nic nie obieca:) 3 miliony:) Za rok jest wiecej kasy ale favors musialby dostac za rok O POLOWE WIECEJ zeby WYJSC NA ZERO. Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 No ja czekam na obietnice Jaśka. Jeśli będzie to Lakers. Bez to Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: Przy takich to imo nawet nie muszę, ale Jak ma być to argument to się obieca :). 2,2 mln jak dobrze liczę w 1 roku. Jak Ci wyszlo 2.2?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 No jeśli jest obietnica 4 letniej umowy za rok to Favors nie powinien przenosić się do gorszego zespołu, z "brzydszego" miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) 5 minut temu, january napisał: Przy takich to imo nawet nie muszę, ale Jak ma być to argument to się obieca :). 2,2 mln jak dobrze liczę w 1 roku. Widzę świetne argumenty. Jak klub macierzysty dawał mniej 400.000 to była to forma ograbienia ( Brogdon oferty Kings i spurs) ale gdy zaczyna ta kwota być znacząca 2,2 i do tego dużo większe zabezpieczenie zdrowia to widzę ze nic nie trzeba robić. Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Lucas napisał: No jeśli jest obietnica 4 letniej umowy za rok to Favors nie powinien przenosić się do gorszego zespołu, z "brzydszego" miasta Jak bedzie obietnica to raczej lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 2 minuty temu, fluber napisał: Jak Ci wyszlo 2.2?:) Chyba ciut wyżej ale w los Angeles kto by się przejmował drobnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Tylko jeśli January obieca, a Favors zerwie acl i nie dostanie jakiegoś 60/4 to Lakers nigdy nie dostaną ode mnie głodu na FA i 0-29 przy każdym bilansie Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Bo głosowanie przez obietnice to jest dosłownie słowo droższe od pieniędzy przez rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 7 minut temu, january napisał: 13,97 14,66 15,37 jakoś. 13.97 to Twoje zalozenie tylko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: A gdzie tam. Pojawią się reoferty SAS i TOR to odpowiem Po co liczba mnoga? Wystarczy jak się pojawi jedna a dobra reoferta. Dwie niepotrzebne zupełnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Inna kultura organizacji. A nie skubanie graczy grubo na 4 letnie niskie przedłużenia lub skubanie roczek w roczek. Mamy inne metody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 No ja też ogólnie uważam, że Favors powinien pójść w coś ala 40/2 z opcją gracza w drugim roku. Za rok schodzi wiele złych umów, dużo kasy na rynku, a FA szału nie robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Ja liczę po tych zawirowaniach na ile mnie stać i chyba 80/4 nie dam rady nawet jakbym chciał. Ktos jak chce może mi policzyć ile po tych zmianach excela mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: Dlatego uważam, że moi konkurenci popełnili duży bład zaczynając od 2+1 (nie można dać mniej lat), teraz już mają małe flexibilty i muszą płacić wysoko. Ja jestem small market i nie mogę być nazwany konkurentem dla wielkich bogatych lakers. U mnie sukcesem jest wyrównywanie tych ogromnych pieniędzy. Mam tańsze bilety. Wannaburgery tez tańsze. Skromny niewielki klubik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi