fluber Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 9 minut temu, january napisał: TAK No to chyba po herbacie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 2 minuty temu, fluber napisał: No to chyba po herbacie:) O ile SlaKB zagłosuje, bo jeśli nie to Durant w Wizards Qcin grzeje skrzynkę pewnie Kolejny cwaniak co spada na cztery łapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 2 minuty temu, january napisał: No nie wiem. Widziano Woodena przecinającego kable przewodu sieciowego, a Qcin ściga na rowerze podejrzanego Sylwka dzierżącego w dłoni telefon SlaKB. Czy zdąży do 21:59? Wystarczyloby ze @Qcin_69 zmieni glos na duranta w heat i ma middletona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, fluber napisał: Wystarczyloby ze @Qcin_69 zmieni glos na duranta w heat i ma middletona:) :wink::wink: do 21:58 na pewno nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 5 minut temu, fluber napisał: Wystarczyloby ze @Qcin_69 zmieni glos na duranta w heat i ma middletona:) Rada to zablokuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 44 minuty temu, Lucas napisał: No ale jak do tej pory tak robiliśmy to chyba nie powiniśmy tego zmieniać w trakcie FA? Może po prostu źle robiliśmy i nie ma co brnąć w złe rozwiązania. Ja jestem od zawsze za tajnym głosowaniem z ujawnieniem później głosów. Albo w ogóle zmianą zasad, bo to, że SlakB teraz może zdecydować defacto o swoim zespole, jest po prostu słabe i nie powinien głosować w takiej sytuacji. Większość z nas jest tak uwikłana w swoje interesiki, że głosowania nie są/nie muszą być w cale w interesie gracza a głosujemy w swoim interesie. Słabe to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 6 minut temu, january napisał: @Wooden po ile ten Kurucs? #Qcinstajl. Kurucs to póki co jeszcze u @Sylvinho. siedzi i OKC od miesiąca goni z lassem za nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Rada to zablokuje Czy zablokuje tez ewentualna zmianę głosu przez anonimowego GMa z Kalifornii walczącego o Jimmyego Butlera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Muszę przyznać racje @Tecu że jednak jawne głosowanie robią się problematyczne w takich sytuacjach. Znaczy i tak interesy często biorą górę, bo nawet nieogłoszone jeszcze trade są często zależne od tego co się rozegra na FA, ale tutaj to już ogólnie chora akcja jest. To nawet nie chodzi o SlaKB, że ma ostatni głos i jest mocnym interesantem sprawy, ale nawet o to, że teraz każdy z Nas może zmienić głos bez podania powodu i zadecydować o wyniku. To mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Dlatego jak już mamy jawne głosowanie, to może przez pierwsze 5 dni można dokonać zmiany głosu tylko przez 24h, a przez ostatnie 48h głosowania tylko przez 15min. (ewentualny błąd ). Lub faktycznie robimy tajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Też nie wiem co stoi na przeszkodzie tajnemu głosowaniu na FA(podobnie zresztą jak na bilanse w RS i Play offs) i choć, jak dobrze pamiętam, kilka razy o to pytałem, to nikt nigdy nie wyjaśnił skąd to się wzięło i dlaczego nadal nie zostało zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 W sumie to raczej wiadomo jak @SlaKB zagłosuje w sprawie Duranta. Albo inaczej. Nie spodziewam się, aby miał zagłosować przeciwko sobie bo ma do wyboru albo puścić Khrisa za darmo, albo dostać za niego Otto. Co byście wybrali na jego miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, Regis napisał: Też nie wiem co stoi na przeszkodzie tajnemu głosowaniu na FA(podobnie zresztą jak na bilanse w RS i Play offs) i choć, jak dobrze pamiętam, kilka razy o to pytałem, to nikt nigdy nie wyjaśnił skąd to się wzięło i dlaczego nadal nie zostało zmienione. Było wyjaśniane wielokrotnie. By zabawa była weselsza, dzięki możliwości argumentacji i dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 1 minutę temu, Eld napisał: W sumie to raczej wiadomo jak @SlaKB zagłosuje w sprawie Duranta. Albo inaczej. Nie spodziewam się, aby miał zagłosować przeciwko sobie bo ma do wyboru albo puścić Khrisa za darmo, albo dostać za niego Otto. Co byście wybrali na jego miejscu? Ale zostało 56 minut, a jego głosu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 2 minuty temu, Regis napisał: Też nie wiem co stoi na przeszkodzie tajnemu głosowaniu na FA(podobnie zresztą jak na bilanse w RS i Play offs) i choć, jak dobrze pamiętam, kilka razy o to pytałem, to nikt nigdy nie wyjaśnił skąd to się wzięło i dlaczego nadal nie zostało zmienione. stad, ze jestesmy doroslymi ludzmi i wierze, ze poza nielicznymi wyjatkami kazdy potrafi odseparować własne interesy od interesow zawodnika. a jawnosc jest potrzebna chocby po to, zeby zobaczyc kto ma jakies absurdalne wizje i probowac ewentualnie wplynac na ich zmiane. dyskusja to esencja tej gry musi sie cos dziac inna sprawa, ze slakb niepotrzebnie postawil sie sam w niezrecznej sytuacji. dlatego warto oddawac glosy szybko, nie wiem na c*** niektorzy tyle czekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 W tej dyskusji zwykle i tak bierze udział i tak mniej niż połowa ligi. Więc nic nie stoi na przeszkodzie, aby sobie argumentować, dyskutować, a głosowania zrobić tajne. Unikamy wtedy sytuacji w której nie można już zmienić raz podjętej decyzji, bo akurat ktoś już jest przegłosowany, sugerowania się głosami innych (szczególnie w przypadku głosowania na bilanse!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: stad, ze jestesmy doroslymi ludzmi i wierze, ze poza nielicznymi wyjatkami kazdy potrafi odseparować własne interesy od interesow zawodnika. a jawnosc jest potrzebna chocby po to, zeby zobaczyc kto ma jakies absurdalne wizje i probowac ewentualnie wplynac na ich zmiane. dyskusja to esencja tej gry musi sie cos dziac W sumie to masz rację, ale ewentualne zmiany głosu w końcówce, jak wiadomo że może on mieć decydujący wpływ na jakąś decyzje są słabe i tego zwyczajnie nie powinniśmy robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 A jaki jest wynik w Durancie? 11:11 czy 12:11 dla GSW/WIZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, january napisał: O zmianie systemu głosowania na tajne (+ z skoków narciarskich - odrzucać powiedzmy 3 najlepsze i najsłabsze bilanse) też pisałem, w 100% się zgadzam. A nie było już ankiety w tej sprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 10 minut temu, Eld napisał: W sumie to raczej wiadomo jak @SlaKB zagłosuje w sprawie Duranta. Albo inaczej. Nie spodziewam się, aby miał zagłosować przeciwko sobie bo ma do wyboru albo puścić Khrisa za darmo, albo dostać za niego Otto. Co byście wybrali na jego miejscu? Przez takie komentarze robi się niesmacznie, bo SlaKB moze miec po prostu określone zdanie i niekoniecznie jego interes z innym graczem musi mieć na to wpływ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi