Eld Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 W Oklahomie nie nadążają odbierać telefonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Godzina zero wybiła. Niedługo odsłonięcie kart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Ale oferty za Brogdona. Obie grube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 @ignazz Jimmi Butler to jakiś undrafted super rookie że aż tyle mu dajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Oj @Qcin_69 a jak to było z tymi ofertami s&t, że kto wstawia ofertę? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 3 minuty temu, Wooden napisał: @ignazz Jimmi Butler to jakiś undrafted super rookie że aż tyle mu dajesz? Prosty chłopak z Polski jestem. Pisze jak słyszę. Ale mam zaświadczenie od lekarza o dysleksji. Kazdy śmiech z mojej pisowni czy interpunkcji to atak w człowieka śmiertelnie chorego. W USA można klub stracić za takie żarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Tak wstępnie dla mnie Kd zostaje w Golden KL przenosi swe talenty do Sacramento JB wybiera Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Tam więcej widzę błędów. Dwoch GM zrobiło przy Brogdonie ten sam błąd. 2 z przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: Hmm dziwne, że nikt jednocześnie jako priorytet na duet Irving-KD nie zapolował z tego co widzę szczerze mówiąc... Ta oferta jest błędna. Musi być i początek (1 rok) >= 20 mln i średnia >= 20 mln. No dobra. To niech będzie zwykłe 80/3+1 TO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: dziwne, że nikt jednocześnie jako priorytet na duet Irving-KD To samo pomyślałem, skoro bierzemy pod uwagę decyzje w RL NBA to była duża szansa wyłapać obu. Chyba, że Kyrie nikt nie chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: Hmm dziwne, że nikt jednocześnie jako priorytet na duet Irving-KD nie zapolował z tego co widzę szczerze mówiąc... Ta oferta jest błędna. Musi być i początek (1 rok) >= 20 mln i średnia >= 20 mln. Zostawmy 80/4 TO po prostu, przecież i tak kontrakty wybieramy sobie po podpisaniu umów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Butler w Spurs dzięki no trade na moje. January chyba coś pisał że o Kałaja nie będzie walczył albo pamięć mi zawodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 No tak jest w ofercie Wcześniej miałem raczej Spurs ale jeśli przy tak częstym handlu graczami ktoś dostałby no trade to już no brainer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Spoko, nie wiedziałem i sugerowałem się tym co jest napisane w ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Teraz, Lucas napisał: No tak jest w ofercie Zwykła reklama cwaniaka Ignazza Ciężka sytuacja @shevcu by kogoś tu dograć do Davisa. Zostaje chyba tylko w kontrofertach przepłacać ewentualnie Brogdona lub/i Vucevica. No chyba, żeby wielki Gallo. Tylko Longer go docenił, za co ma u mnie dodatkowego plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 A dlaczego u nas nie ma? w CBA jest i to jest bardzo zdrowy zapis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 7 minut temu, january napisał: Nie ma czegoś takiego jak no-trade clause. W sensie u nas. Zanim Woj podał, że Kawhi chciał iść tylko do LA, bo chciał wrócić do domu Było też info od kogoś poważnego z ESPN że Kawhi chciał się spotkać z Knicks ale... Knicks stwierdzili że to bez sensu. Zreszta drużyny z NYC i LA byly na jego liście jak odchodził ze Spurs IMO tu akurat no-brainer że tam zostaje Fajnie że ktoś docenił Gallo - IMO kozacki ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 ten "Wielki Gallo" cały czas mnie rospierdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 4 minuty temu, Wooden napisał: Było też info od kogoś poważnego z ESPN że Kawhi chciał się spotkać z Knicks ale... Knicks stwierdzili że to bez sensu. Zreszta drużyny z NYC i LA byly na jego liście jak odchodził ze Spurs IMO tu akurat no-brainer że tam zostaje Fajnie że ktoś docenił Gallo - IMO kozacki ruch. https://www.google.pl/amp/s/hashtagbasketball.com/san-antonio-spurs/content/five-potential-destinations-for-kawhi-leonard/amp lakers clippers boston ny 76ers bylo grane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 4 minuty temu, Wooden napisał: Fajnie że ktoś docenił Gallo - IMO kozacki ruch. Apropo Niego jeszcze czy dobrze pamiętam i by nie było potem wątpliwości. Jeśli Raptors wygrają Brogdona, ale potem Spurs to wyrównują to Gallo przechodzi do drugiej tury, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi