Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

GM Phoenix bedzie mial zabawe 

ja tam oszczędzam bo january z karpikiem mi chcą dojebać jakiś podatek za tankowanie

poza tym Sarver to chytra i oszczędna menda więc szaleństwa nie będzie

btw co z tym porterem w końcu bo nie wiem czy Iggiego mogę oficjalnie powitać, czy jednak idzie do Denver?

ja tam oszczędzam bo january z karpikiem mi chcą dojebać jakiś podatek za tankowanie

a poza tym Sarver to chytra i oszczędna menda więc szaleństwa nie będzie

btw co z tym porterem w końcu bo nie wiem czy Iggiego mogę oficjalnie powitać, czy jednak idzie do Denver?

Porter wyrownany przez Wizards i na razie tsm zostaje.

ja tam oszczędzam bo january z karpikiem mi chcą dojebać jakiś podatek za tankowanie

poza tym Sarver to chytra i oszczędna menda więc szaleństwa nie będzie

btw co z tym porterem w końcu bo nie wiem czy Iggiego mogę oficjalnie powitać, czy jednak idzie do Denver?

ale i tak musisz dokoptowac do jakiejs kwoty ile tam jest 70?

ale i tak musisz dokoptowac do jakiejs kwoty ile tam jest 70?

nic nie muszę, jak nie wydam to pójdzie po równo dla zawodników

albo będzie oferta 24/7 czynna cały sezon na zrzucanie kontraktów, choć ostrzegam, że tanio nie będzie ;)

Te minimum salary chyba nie jest wymagane, ale i tak będzie się liczyło jakby GM Phoenix wydawał na drużynę 90mln.

ja tam tego systemu póki co nie akceptuje i te Wasze mnożniki i pierdylniki mnie nie interesują dopóki moje wątpliwości nie zostaną wyjaśnione ;)

No i wsomie mi pyklo, moze nie ta droga co myslem ale pozyskalem ziomka ktorego bardzo lubie i moze spokojnie w warunkach na Brooklynie ciskac po 20 punktow zobaczymy jak w realu bedzie gral w Clipers. Jeszcze jakiegos fajnego hipka wylapac za to mle i FA uznam za spory +

jak sobie wstepnie looknolem na sklady wschodu jak caly zespol poczyni jakis progres + contract year dla G.Monroe i nie zabardzo skontuzjuje to walcze o 8 seed :grin:

Witam Danilo w NY 

zycze wszystkim udanych lowow w 2 turze mysle, ze bedzie jeszcze ciekawsza 

Jak na moje to granie pod koszem parą Gallinari/Monroe zapewnia walkę o próbę(koniec końców nieudolną) wydostania się z bottom5, a nie żadne PO. 

Edytowane przez człowiek...morza