SlaKB Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 A ja nie wiem czy Joe nie wybrałbym jednak oferty od Spurs. Swoje zarobił a gra w Spurs na koniec kariery to jest coś ciekawego. Prawda jest taka, że szanse na misia zarówno w Bucks jak i Spurs ma takie same (czyli żadne) więc myślę że kasa tu robi różnicę, a lepiej mieć tą dodatkową kasę niż nie mieć. Poza tym jeśli nie ma w planach zakończenia kariery to myślę, że w przyszłym sezonie za minimum w Spurs też będzie mógł pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 W momencie kiedy pojawia się oferta Thunder, Young idzie do Nich, a do Rockets na pociechę piąty rozgrywający Bucks dają oprócz kasy pewne miejsce w rotacji. W Spurs będzie machał ręcznikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Bucks dają oprócz kasy pewne miejsce w rotacji. W Spurs będzie machał ręcznikiem Zgadza się, zapomniałem o tym wspomnieć. U mnie spokojnie będzie grał te 20 minut w meczu na SF i PF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 A skąd ty January miałeś Baldwina? On nie był po za grą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 To musisz któregoś two-way podpisać, by dopiąć roster. Spurs wybrali Costello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Tez miałem przez moment baldwina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Dwóch radnych i nie wie kogo miało przez rok w rosterze...? kompromitacja, Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Czy w tej sytuacji Knicks podpisują RJ Huntera? Czy płacą gapowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Baldwinowi bańka przeszła obok nosa Jak tak dużo robimy tradów to zaraz się okaże, że każdy go miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Dobrze rozumiem, że Jok jest w takiej sytuacji jak kiedyś (bodaj) Parsons? Czyli, że jeśli Denver teraz zrobi opt-out to on będzie RFA a jak nie to już UFA? Tak dokładnie tak - każdy drugorundowy albo w ogóle wybrany poza draftem po 4 roku umowy jest niezastrzeżony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Jeśli umowa jest krótsza tzn podpisana na rok dwa lub trzy to zawsze po jej skończeniu dany zespół ma prawo wyrównać oferty. Ale rzadko bo rzadko są umowy podpisane na 4 lata i wtedy po 4 zawodnik jest niezastrzeżony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Czy tacy gracze, jak Wade, Booker, Parker, Brewer, Baynes, Wright, Afflalo, Jefferson naprawdę pozostaną w swoich drużynach i ich GM'owie nie dadzą im szansy powalczenia o wyższe cele? Edytowane 4 Marca 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Czy tacy gracze, jak Wade, Booker, Parker, Brewer, Baynes, Wright, Afflalo, Jefferson naprawdę pozostaną w swoich drużynach i ich GM'owie nie dadzą im szansy powalczenia o wyższe cele? Pewnie tak, bo trzeba mieć 14 graczy w rosterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Pewnie tak, bo trzeba mieć 14 graczy w rosterze To niech biorą jakiś młodych wacków, bo zaburza to trochę realizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 To niech biorą jakiś młodych wacków, bo zaburza to trochę realizm. A po co mam narazac klub na wydawanie dodatkowej kasy bo ktos ma takie widzi mi sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) A po co mam narazac klub na wydawanie dodatkowej kasy bo ktos ma takie widzi mi sie? Ja bym w takim przypadku po prostu tych nowych minimalnych umów nie wliczał do naszego systemu finansowego. To i tak de facto umowy na 2 miesiące, a więc i prawdziwa pensja dużo mniejsza. Edytowane 4 Marca 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Buyoutów miało nie być i bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Buyoutów miało nie być i bardzo dobrze. bardzo źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Buyoutów miało nie być i bardzo dobrze. Nie miało, tylko po prostu nie ma. Nie pojawią się przecież nagle Jak ktoś ma życzenie to może sobie zwolnić, ale te pieniądze i tak lecą do dead money, a do 14 trzeba dobić. Edytowane 4 Marca 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ja bym w takim przypadku po prostu tych nowych minimalnych umów nie wliczał do naszego systemu finansowego. To i tak de facto umowy na 2 miesiące, a więc i prawdziwa pensja dużo mniejsza. No tak ale czasami szkoda tych ziutkow ruszac. W tym roku rynek buyoutow w bba tez byl ubogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi