LONGER01 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 38 minut temu, Qcin_69 napisał: Isaiah Todd może do nas przyjść? @fluber Nie, z 31 numerem został wybrany przez Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 41 minut temu, Qcin_69 napisał: Isaiah Todd może do nas przyjść? @fluber 31 Isaiah Todd Próbuj dalej może się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 15 minut temu, LONGER01 napisał: Nie, z 31 numerem został wybrany przez Clippers Sam Hauser? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Sam Hauser? Jest już w Wizards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 15 minut temu, LONGER01 napisał: Jest już w Wizards john mooney? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 @ozzy110@LONGER01 @Ashigaru i czwarty muszkieter @cvbe podbijam temat Tacko Falla i umowy 2 way dla niego, liczy się czy się nie liczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 15 minut temu, MMM2121 napisał: @ozzy110@LONGER01 @Ashigaru i czwarty muszkieter @cvbe podbijam temat Tacko Falla i umowy 2 way dla niego, liczy się czy się nie liczy? Dla mnie eligible Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Dla mnie też Godzinę temu, Qcin_69 napisał: john mooney? Wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) 34 minuty temu, january napisał: chyba 5 sezon Faktycznie. W realu gra dopiero 3ty sezon, wiec nie sprawdzalem tutaj. Szkoda, liczylem na kolejnego Slowenca w skladzie Poszla edycja Edytowane 20 Października 2021 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 18 minut temu, tangiers napisał: Faktycznie. W realu gra dopiero 3ty sezon, wiec nie sprawdzalem tutaj. Szkoda, liczylem na kolejnego Slowenca w skladzie Poszla edycja Moj prospekt, wypatrzyłem go jeszcze jak na chleb mówiłeś beb Tradycyjnie amatorka z twojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 8 minut temu, człowiek...morza napisał: Moj prospekt, wypatrzyłem go jeszcze jak na chleb mówiłeś beb Tradycyjnie amatorka z twojej strony I skonczyl podobnie jak twoje inne prospecty. Na waiverze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 @cvbe to jak myślisz, ile Gallinari ostatecznie zyska na tym, że wziął kasę od Ciebie, podpisując nowy kontrakt za 2 lata, a nie biorąc 3-letnią umowę?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 28.09.2021 o 09:22, człowiek...morza napisał: kennard u mnie priorytet i ma spore szanse na s5. ten szablon z glosowaniem jest troche mylacy, bo oferta pistons jest lepsza o jakies pareset tysiecy zaledwie, a rola duzo gorsza on pwinien chciec przede wszystkim sie teraz wypromowac takze polecam glosowac na knicks, bo tu ma spoko role (prawdopodobnie s5 jako secondary ballhaneder) w spoko druzynie To ładnie kennard zrezygnował z kaski i się wypromował w Knicks:) Edytowane 3 Stycznia 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 2 godziny temu, fluber napisał: To ładnie kennard zrezygnował z kaski i się wypromował w Knicks:) Bamba też A taki amerykański był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: To ładnie kennard zrezygnował z kaski i się wypromował w Knicks:) U mnie będzie mu dobrze . ----------------------------------------------- Czuje się w końcu komfortowo posiadając dwóch pełnowartościowych centrów, a nie musieć rzeźbić pomiędzy Sami Merlli i inny wynalazkach. Wood - OG, Capela - Randle. Myślę, że tak podzielę minuty. Wood pięknie rozciąga, ale OG będzie krył mu dupę. Do tego świetnie kończy spod kosza i idę w zakład, że nie dogra trade deadline w RL Houston. Randle zaś miał parę lat temu slump ( w NOP chyba mu nie szło ). Później MIP i All-Star. Mając topowego rim protectora za plecami z czwórki schodził nie będzie, więc Julius hulaj dusza - piekła nie ma. Na wszelki wypadek jeszcze Naz Reid. 3 lata bez centrów - już wystarczy. ---------------------------------------------- Kennrad - ktoś ( Jasiek? ) zarzucił mi problem z trójką. 43,2% chyba brzmi nieźle. Uczę się i słucham głosu tłumu. Wydarty z NYK. A propos Knikcs - czym to idzie, że CM na publicznym to kawał c***a, a jak przychodzi do negocjacji to rzadko miewam lepszych negocjatorów. Ty Colwcin milcz. Ciebie o zdanie proszę. --------------------------------------------- Musiał by mi Giannis spaść z nieba ale wyglądać na T2 to będzie mniej więcej tak w zależności od kontuzji ( a ptfu ): SGA/Mills/Payne Brown/Powell/Bradley OG/Burks/Kennrad Randle/OG/Reid Capela/Wood/Jones Rzeczą na T2 było wzmocnienie trójki. Burks i Kennrad zadbają o to. Drugie to frontocurt. Mam dość 3 lat błagania o kogokolwiek kto złapie pomarańczową i ma coś około 6'10. Trzecia rzecz to utrzymanie głębi co już zostało dostrzegane ( pozdro Alozno ). Czwarta - obrona. Mam 3 elitarnych obrońców w s5. Boże, daj im drowie. Thunder chce HCA. I teraz szpila - Wooda, nie ma, Zion podobno season out, Davis gdzieś okolice play in ma wrócić, Bridges kupił zajechatę a NY. Czyżby Thunder przegoniło Dallas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 @Eld Kennard to ten trymestr zaczął od mocnego slumpu. 37,0 FG% i 34,4 3FG% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: @Eld Kennard to ten trymestr zaczął od mocnego slumpu. 37,0 FG% i 34,4 3FG% 39.5 i 39,2. Ale plusominusy ma w druga stronę względem 1T. A gra z grubsza to samo cały czas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 2 minuty temu, fluber napisał: A gra z grubsza to samo cały czas:) No nie, bo w pierwszym trymestrze trafiał na pięknych procentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: No nie, bo w pierwszym trymestrze trafiał na pięknych procentach W zeszłym sezonie też:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 11 minut temu, MarcusCamby napisał: 8 minut temu, fluber napisał: Ej Pany ale ja go wyżebrałem od CM. Może ręczniki podawać jak mu rzut nie wróci. Ale sprawdziłem - 39,5% przy 7,3 3PA, 2 mecze opuszczone ( ale heloł - głębia ). Burks nadrobi ( on chyba jedzie na Pervetinie ). TS 55,1% też może być. Wszak to roles. Wpadnie, rzuci trzy trójki i kolana do lodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi