Gość Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 ja mam niby trochę MLE i chyba BAE, ale raczej nie użyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Spurs maja skład prawie kompletny. Nie przewiduje ruchów które byście zapamiętali. Raczej dyskretny mały „ruch” NA Pewno nie ma kolizyjnego kursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 @MarcusCamby ostatnio po jednym meczu chciałeś 20 mln, teraz po 5 pkt i 12% z gry przeciwko potężnemu Puerto Rico powinieneś uważać, że wszystko powyżej 5 mln to deal życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 W dniu 3.09.2019 o 15:25, cvbe napisał: What? CZWARTY center Raptors (za Birchem, Pachulią i Gortatem), który do tej pory był w rotacji klubu NBA przez 27 meczów, miałby dostać 15 mln za rok? 8 to u nas szalona oferta i tak nie czytałem historii, więc odnoszę się tylko do rl NBA, zresztą dwóch juz nie ma w lidze a Jakob to był topowy pick w drafcie w w najwazniejszej części sezonu wykazał duży potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 7 godzin temu, polishllama69 napisał: nie czytałem historii, więc odnoszę się tylko do rl NBA, zresztą dwóch juz nie ma w lidze a Jakob to był topowy pick w drafcie w w najwazniejszej części sezonu wykazał duży potencjał Rozumiem to, ale może właśnie dlatego wziął to extension bez problemów bo każdy znał jego historię u nas. No niestety jest to minus naszej gry, że ciężko to rozgraniczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 @julekstep jak tam ofertunie? Wjadą dziś punktualnie o 22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 2 godziny temu, Eld napisał: @julekstep jak tam ofertunie? Wjadą dziś punktualnie o 22? a czy kiedykolwiek wjechały punktualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 27 minut temu, julekstep napisał: a czy kiedykolwiek wjechały punktualnie? Jakie opóźnienie tym razem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Który z Misiów dostanie najwięcej ofert? Jak obstawiacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 9 minut temu, Eld napisał: Który z Misiów dostanie najwięcej ofert? Jak obstawiacie? Ponitka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 3 minuty temu, fluber napisał: Ponitka:) Może bym tak Dellego zwolnił? W godzine by się mogło dziać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 25 minut temu, january napisał: udało mi się być dziś wieczorem. Napisz tutaj o 22 jak możesz najpierw ile poszło do Ciebie ofert (Marcus dziś nie może być wieczorem). Bedziecie skladac za kogos oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) Telefon mi padł w drodze na chate... Spóźniony o 8 min, wybaczycie? Edytowane 10 Września 2019 przez Principe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 6 minut temu, Principe napisał: Telefon mi padł w drodze na chate... Spóźniony o 8 min, wybaczycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 @january Czyli mogę zmodyfikować jeszcze ofertę, póki Julek nie opublikował? Chodzi o dwóch graczy którym złożyłem a zapomniałem, że są RFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 lol zapomnialem o tym wczoraj a dzis do pracy musze sie wybrac, wiec dopiero wieczorem bede mogl wrzucic sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 3 godziny temu, julekstep napisał: lol zapomnialem o tym wczoraj a dzis do pracy musze sie wybrac, wiec dopiero wieczorem bede mogl wrzucic sorry dobra, jednak nie chciało mi się dziś iść do biura, więc pewnie koło 14 wrzucę jak porobię co tam mam do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 1 godzinę temu, julekstep napisał: dobra, jednak nie chciało mi się dziś iść do biura, więc pewnie koło 14 wrzucę jak porobię co tam mam do zrobienia Mogłeś to sprzedać jako " nie pójdę dzisiaj do pracy, żeby wrzucić Wasze oferty":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Nie dostałem odpowiedzi czy można wciąż modyfikować swoje oferty do momentu ich ukazania się, więc wysłałem drugą ofertę z dopiskiem -jeżeli to możliwe, a pierwszej nie modyfikowałem. Wydaje mi się to, w tej sytuacji, uczciwe a zdecydujecie co zdecydujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 2 minuty temu, Tecu napisał: Nie dostałem odpowiedzi czy można wciąż modyfikować swoje oferty do momentu ich ukazania się, więc wysłałem drugą ofertę z dopiskiem -jeżeli to możliwe, a pierwszej nie modyfikowałem. Wydaje mi się to, w tej sytuacji, uczciwe a zdecydujecie co zdecydujecie. Póki @julekstep nie odczytał Twojej wiadomości ( co zresztą widzisz nad wiadomościami do danego usera ) to możesz ją dowolnie edytować jak tam sobie chcesz i on nawet o tym nie będzie wiedział. Ot taki protip. No ale rozumiem, że moralność Ci nie pozwala korzystać z tej luki więc poczekaj na odpowiedź Rady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi