Eld Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 3 godziny temu, MarcusCamby napisał: @january @ozzy110 Czy Spurs mają full MLE? Wychodzi że nie, wszak Brogdona podpisali za cap space Jak przedłużył Brogdona z cap space to logicznie, że nie ma full MLE a ROOM MLE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Takie dostałem info dlatego mogę podpisać jedynie 1 drogiego in1 tańszego gracza w granicy roomnle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Stad warunkowania gdzie priorytetem jest Len który jak widzę ma u mnie najlepsza o 400.000$ Ofertę oraz wchodzi mocno do rotacji bo mam tylko dwóch podkoszowych Dodatkowo spurs ma talenty z draftu z SG;/SF pozycji wiec otrzyma najwiecej minut wśród zespołów oferujących dodatkowo mam do niego prawa early Birda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Za błąd przepraszam bo zapomniałem o tym dwuletnim obowiązku i w takim razie głosujemy tylko za poprawnymi ofertami mimo nadgorliwości w dodaniu gwarantowanych $ FA. poranne info o Lavercie sprawia ze oferta dla Murraya wyglada bardzo obiecująco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 @january jakim sposobem Magic mają 9 ofert na graczy? Rozumiem jak by tam były dwa extension, ale extension jest wypisane poniżej dla ( dla Prince'a ) jako 10... Przecież 5 ofert + 2 kontroferty to ni jak nie wychodzi mi 9... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 4 minuty temu, Eld napisał: @january jakim sposobem Magic mają 9 ofert na graczy? Rozumiem jak by tam były dwa extension, ale extension jest wypisane poniżej dla ( dla Prince'a ) jako 10... Przecież 5 ofert + 2 kontroferty to ni jak nie wychodzi mi 9... 5 ofert to jeden z 4 pg (warunkowi) + UD Haslem 2 kontroferty - warunkowe 2 RFA - niewliczający się do ofert 1 extension Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) tak swoja droga ross to lepsza opcja dla heat od ibaki, wiec tangiers ma farta. choc i tak obaj przeplaceni raczej. looney'a mam raczej w lakers Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: tak swoja droga ross to lepsza opcja dla heat od ibaki, wiec tangiers ma farta. No raczej nie i nieprzypadkowo Ross był u Heat warunkowy względem Ibaki. Na pozycjach 1-3 Heat mieli Satoransky'ego, Middletona, Doncica i Oladipo i teraz jeszcze dochodzi Ross Na PF/C jest tylko Vucevic i teraz prawdopodobnie dojdzie jeszcze Markieff Morris. Z Ibaką skład byłby bardziej zbilansowany. Ibaka ma 29 lat, jest po bardzo dobrym sezonie, w RL NBA zarabia rocznie duuuuuużo więcej, więc tutaj chyba tylko strach o jego prawdziwy wiek decydował o wysokości ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: No raczej nie i nieprzypadkowo Ross był u Heat warunkowy względem Ibaki. Na pozycjach 1-3 Heat mieli Satoransky'ego, Middletona, Doncica i Oladipo i teraz jeszcze dochodzi Ross Na PF/C jest tylko Vucevic i teraz prawdopodobnie dojdzie jeszcze Markieff Morris. Z Ibaką skład byłby bardziej zbilansowany. Ibaka ma 29 lat, jest po bardzo dobrym sezonie, w RL NBA zarabia rocznie duuuuuużo więcej, więc tutaj chyba tylko strach o jego prawdziwy wiek decydował o wysokości ofert. ibaka na pf w obecnych czasach nie ma sensu wiekszego portis w sumie byl niezla opcja, dziwne, ze tu tangiers nie szukal jakiegos dealu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 @january o co chodzi ze złą ofertą dla Davisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 -_-' zajebisty zapis, zwłaszcza, że dałem najwięcej ze wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 To oferta lbs jedt całkiem nieważna czy tylko reoferta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Tylko reoferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 reoferta, pierwsza się łapie bo to roczne MLE w ofercie Nuggets dla Baynesa jest błąd, dałem 2letnie MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 7 minut temu, RonnieArtestics napisał: Szablon: Poza hajsem to chyba nic innego nie miało znaczenia przy głosowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 @january U mnie przy Lenie powinno być PO a nie TO. TO było w ofercie, a PO poszło w reofercie. Nie ma to za dużego znaczenia tak czy siak bo i tak go nie wygram, ale tak tylko dla formalności piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Ronnie, dałeś nie przy tym szalonym 58/4 dla Murraya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Moim zdaniem uczciwe pieniądze. Wraca po kontuzji i nie wiadomo jaka forma, a tak ma pewną kasę. Jak będzie grał świetnie to odbije sobie w kolejnej umowie. Jednocześnie wycena @ignazz pokazuje, że postawił na tego gorszego z Murrayow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 3 minuty temu, BMF napisał: Ronnie, dałeś nie przy tym szalonym 58/4 dla Murraya? Patrząc tylko na to co pisał Ignazz, o tym jak to stawia na lepszego jego zdaniem Murraya, a teraz przy tym extension bliżej mu do zarobków Morrissa niż Brogdona, to nie zdziwiłbym się jakby mu się to nie spodobało 4 minuty temu, Lucas napisał: Jednocześnie wycena @ignazz pokazuje, że postawił na tego gorszego z Murrayow to nie jest wycena tylko próba przyoszczędzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi