człowiek...morza Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 a looney to przypadkiem nie do warriors? pewne s5 i w realu wzial znizke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Teraz, BMF napisał: Looney wszedł na super poziom w tych Warriors w ostatnim sezonie, a jest względnie młody. Dużo lepsza opcja od Nance'a na przykład czy Lena. Adv stats miał piękne ale zastanawiające jest na ile to zasługa Looneya a na ile systemu. Ja obstawiam to drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Tyler Johnson i Alec Burks w Pels I wszystko to bez wysyłania reofert. Taktyczny majstersztyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Looney nie dostaje s5 u Woodena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Carroll w Kings, bo: 1. Zna organizację. 2. Dostaje najkorzystniejszą opcję finansową w perspektywie tego roku i wejścia na FA za rok. 3. Zabezpieczenie na rok w razie czego też ze strony Kings zagwarantowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Tyler Johnson i Alec Burks w Pels I wszystko to bez wysyłania reofert. Taktyczny majstersztyk. czyli ze kogo widzisz u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 1 minutę temu, BMF napisał: A jak z tym Guduriciem, skoro Shabazz leci do Suns? Walczę o niego z Sixers, nie? W praktyce na to wychodzi. O ile tego miliona Francuzowi mi nie szkoda to boje się, że wróci do Europy za rok. Chociaż ma chyba gwarantowane dwa lata z Bostonem to może nie będzie źle. Trochę go skautowalem to wygląda ciekawie, a Boston jakiejś wybitnie mocnej rotacji podkoszowej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Teraz, shevcu napisał: Carroll w Kings, bo: 1. Zna organizację. 2. Dostaje najkorzystniejszą opcję finansową w perspektywie tego roku i wejścia na FA za rok. 3. Zabezpieczenie na rok w razie czego też ze strony Kings zagwarantowane. Piekne slowa. Wszystkie rece na poklad, glosujmy na Kings. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Poirier to steal IMHO, może dostać minuty w rotacji u Stevensa, a jak nie, to te ~2 miliony i spot w rosterze to małe ryzyko. A co do Guduricia, to dałem mu PO + mój obwód na pozycjach 2-3 to jest jeden żart, więc to super warunki dla niego do zaznaczenia swojej pozycji w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: czyli ze kogo widzisz u mnie? Bierz Bazemore, ja Tylera i wszyscy happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 BMF z Guduriciem się zgadzam. Gość wchodzący do ligi raczej patrzy na minuty, a nie możliwość pierścienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Bierz Bazemore, ja Tylera i wszyscy happy ja tam josepha biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: ja tam josepha biore Magic więcej dali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Magic więcej dali no niecaly milion rocznie, a w konkurencji na guaradach lowry i mitchell. dla 3 baniek wiecej wolisz grac o 2 runde, czy jednak byc wazna czescia mistrza? Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Looney to chyba w Warriors zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 6 minut temu, shevcu napisał: Carroll w Kings, bo: 1. Zna organizację. 2. Dostaje najkorzystniejszą opcję finansową w perspektywie tego roku i wejścia na FA za rok. 3. Zabezpieczenie na rok w razie czego też ze strony Kings zagwarantowane. Ja bym jeszcze dodał, że Kings otrzymali Carrolla w wymianie od... Spurs No i Carroll nie wejdzie za rok na FA, on już będzie wtedy po 34 urodzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @january Czy ruch Karpika odnośnie WCS jest zgodny z zasadami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 1 minutę temu, tangiers napisał: Looney to chyba w Warriors zostaje 15/3 vs. 32/4 15 gwarantowane vs. 32 gwarantowane 5 rocznie vs. 8 rocznie Rzeczywiście. Zostaje w GSW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) 21/3, a nie 15/3. 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Czy ruch Karpika odnośnie WCS jest zgodny z zasadami? Dwa lata w pełni gwarantowane + ew. opcje muszą być. Ale chyba nie o to Ci chodzi. Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 GSW dali 21/3 bodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi