ozzy110 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 2 godziny temu, fluber napisał: Ależ bieda na obwodzie i jakie kłopoty bogactwa pod koszem:) A Dion spokojnie sobie trenuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 4 godziny temu, LONGER01 napisał: Myślę że na tej liście są prawie wszyscy wolni agenci którzy jeszcze zostali, może się przydać na następne rundy: PG: F. VanVleet (R), D. Wright (R), E. Payton, C. Joseph, D. Rose, I. Thomas, I. Smith, E. Mudiay, J. Barea, J. Hart (R), P. Mills, Q. Cook, T. Burke, M. Carter-Williams, S. Napier, T. Frazier, T.McConnell, A. Caruso, B. Wanamaker, S. Harrison, J. Robinson, C. Payne, E. Sumner (R), J. Bayless SG: T. Ross, W. Matthews, K. Bazemore, A. Burks, T. Johnson, J. Holiday, R. McGruder (R), T. Daniels, A. Rivers, L. Galloway, G. Temple, V. Carter, G. Green, A. Trier (R), P. Conaughton, B. McLemore, S. Thornwell, T. Graham, C. Wilcox, K. Nunn, J. Sampson, M. Thomas, J. James, T. Wallace, M. Guduric SF: A. Iguodala, D. Carroll, J. Layman (R), C. Miles, T. Craig, W. Chandler, J. Ennis, R. Bullock, J. Dudley, J. Green, S. Johnson (R), D. Finney-Smith (R), D. Miller, R. Broekhoff, J. Jones, M. Miller, D. Adel PF: S. Ibaka, B. Portis (R), L. Nance (R), E. Ilyasova, N. Bielica, M. Williams, M. Morris, M. Scott, F. Kaminsky (R), L. Kornet, M. Muscala, P. Patterson, K. Faried, R. Holmes, R. Hollis- Jefferson, C. Metu, A. Tollivier, N. Melli, U. Haslem, A Bennett , J. Martin (R), C. I. Zubac (R), E. Davis, E. Kanter, K. Looney, A. Baynes, W. Cauley-Stein, T. Thompson, R. Lopez, W. Hernangomez, C. Felicio, A. Len, C. Wood, T. Chandler, P. Gasol, C. Diallo, D. Howard, K. Birch, B. Marjanovic, D. Theis (R), V. Poirier Dziękować @LONGER01. Jak by jeszcze @fluber dopasował do tego numery ze swojego rankingu było bym spełniony! W sumie sam mogę to zrobić, ale Flubciowi to szybciej i sprawniej by poszło. Btw, robisz jakiś power ranking beGM oparty o swój ranking? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 7 minut temu, Eld napisał: Btw, robisz jakiś power ranking beGM oparty o swój ranking? Pisal ze bedzie chyba po 3 rundzie FA. Moim zdaniem sens to ma tuz przed sezonem, bo sa trade'y czekajace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Przejrzałem sobie wszystkie składy i z tego co widzę chyba nikt nie ma wyższego cap space niż 10,6 miliona tangiersa. Spurs i Nets mają więcej, ale mają też rookies, których muszą podpisać. Będzie wojna na MLE i sporo takich samych ofert dla graczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Kto by podejrzewał staruszków spurs ze będą mieć trzech „ prawie” lotto do podpisania z draftu 2019 bez pierwszorundera oddanego wcześniej bo takimi byli kręcący się w tych okolicach Reddish ( został w lotto bo talentu najwiecej) Little ( spadł ale różne ludy pisały nawet top 10 po pomiarach) czy Romeo 13/15 w porywach. Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 11 minut temu, fluber napisał: Będzie wojna na MLE i sporo takich samych ofert dla graczy:) Ciekawe, jakie czynniki u nas zadecydują wtedy przy głosowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 4 minuty temu, Alonzo napisał: Ciekawe, jakie czynniki u nas zadecydują wtedy przy głosowaniu? Zapewne rola na boisku, minuty, obecność w kontrakcie PO lub TO, możliwość gry w rodzinnych stronach, fakt czy zespół o coś walczy, czy tankuje. Jest sporo zmiennych, które można brać pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 2 minuty temu, fluber napisał: Zapewne rola na boisku, minuty, obecność w kontrakcie PO lub TO, możliwość gry w rodzinnych stronach, fakt czy zespół o coś walczy, czy tankuje. Jest sporo zmiennych, które można brać pod uwagę. Ciekawi mnie argumentacja tutaj GMów podczas walki o graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Pamiętajcie, że w Bucks zapewniam s5, walkę o misia oraz sporo rzutów bo wiadomo, że Green i Lopez ich za bardzo nie potrzebują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 6 minut temu, SlaKB napisał: Pamiętajcie, że w Bucks zapewniam s5, walkę o misia oraz sporo rzutów bo wiadomo, że Green i Lopez ich za bardzo nie potrzebują. Ale komu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: Jeszcze niektórzy mogą operować na capholdach W przypadku najlepszych kąsków to chyba raczej nie bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: GS - Ibaka ? Na przykład:) Jeszcze standardowe "Dejcie mi zniżkę, bo jestem Knicks":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 2 minuty temu, fluber napisał: Na przykład:) Jeszcze standardowe "Dejcie mi zniżkę, bo jestem Knicks":) poki co nieskuteczne. moze chociaz w tej turze nawiazemy do realizmu i zaczniemy traktowa knicks z nalezytym szacunkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Matthews poszedł za minimum do BUCKS. Iguodala chciał iść za minimum do LAKERS. Gdzie tu zniżki dla NYK jegomość CM znajdzie to nie wiem A Matthews miał w ogóle inne oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: poki co nieskuteczne. moze chociaz w tej turze nawiazemy do realizmu i zaczniemy traktowa knicks z nalezytym szacunkiem No właśnie traktujemy Knicks z należytym szacunkiem, a nie dajemy zniżki i ułatwienia jak jakiemuś dziecku specjalnej troski:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: Matthews poszedł za minimum do BUCKS. Iguodala chciał iść za minimum do LAKERS. Gdzie tu zniżki dla NYK jegomość CM znajdzie to nie wiem Może Iggy marzył od lat grać z Davisem? A nie w lakers? Stad bym knicks nie skreślał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 1 minutę temu, fluber napisał: No właśnie traktujemy Knicks z należytym szacunkiem, a nie dajemy zniżki i ułatwienia jak jakiemuś dziecku specjalnej troski:) słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 4 minuty temu, january napisał: Nie wiem tak szczerze mówiąc. Ja tylko słyszałem o tym 5,3/2 od Bucks i o żadnej ofercie nic poza tym. 4 minuty temu, january napisał: Ciężko po wywaleniu V.Cartera i Pau Gasola liczyć na zniżki. No właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 swoją drogą całkiem zabawnym jest wypominanie gasola przez osobę, która ściągnęła gasoli, po czym ich szybko rozdzieliła. no ale to taki niechlubny standard ostatnimi czasy rzucaniem kamieniami przez osoby u których wina jest stałym elementem krwiobiegu i u których tworzenie chaosu i konfliktu leży w wyraźnym interesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 ten Iggy za minimum do Lakers to już jawne przegięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi