ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Tani ten.... Brogdon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Pytanko do agentow, czy Lamb bedzie skłonny zrobić promocje chociaż 0,5mln rocznie dla Pacers względem Kings i zostanie za ciut mniejsze pieniążki? Biorac pod uwagę okoliczności sprzyjające mi ( podpisanie w realu w pacers, oraz ściągnięcie go przeze mnie w dealu)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Moim zdaniem tak, nie mozna decydowac tylko finansowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Mocno w to wierzyłem przy analogicznej ofercie dla Brogdona gdzie różnica w totalu była 400.000. Ale i tak spotkałem malkontentów 500.000 rocznie to większa kwota dla mnie przy dobrej argumentacji zjadliwa ale przy takiej walce 1 on 1 wolałbym więcej posłuchać o waszych planach z szacunku do GM kings który jest niebezpiecznym konkurentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Pytanko do agentow, czy Lamb bedzie skłonny zrobić promocje chociaż 0,5mln rocznie dla Pacers względem Kings i zostanie za ciut mniejsze pieniążki? Biorac pod uwagę okoliczności sprzyjające mi ( podpisanie w realu w pacers, oraz ściągnięcie go przeze mnie w dealu)? Nie bądź skąpy, rzuć mu kasę, doceń gracza, pokaż, że jest wazny dla organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 2 minuty temu, ignazz napisał: Mocno w to wierzyłem przy analogicznej ofercie dla Brogdona gdzie różnica w totalu była 400.000. Ale i tak spotkałem malkontentów Ty pisałeś z pewnoscia, ze wygralbys glosowanie, a Ronnie zapytal, to jest roznica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Ta oferta shevca na 99% to nawet nie będzie brana pod uwagę Się zobaczy w trakcie glosowania na razie nie ma co wyrokować, ale sytuacja Lamba będzie zależeć od kilku czynników w Kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Plus tak jak przy Morrisie, kwestia priorytetów tez jest istotna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) 12 minut temu, shevcu napisał: Nie bądź skąpy, rzuć mu kasę, doceń gracza, pokaż, że jest wazny dla organizacji Rok rocznie na FA muszę jako small market przepłacać żeby kogos dostać (Millsap, Jrue holiday ktorego wygrałem ale ustawiłem Millsapa na priorytet, czy will barton. Za randle tez dałem najwiecej bo January ze mną konkurował i wiadomo raczej było ze Lakers > Pacers. Teraz sytuacja jest taka, ze chyba mam przewagę sprzyjających mi okoliczności i chciałbym to wykorzystać i ciut oszczędzić. Stad pytanie do agentów Lamba ( ty zrezygnowales z doradzania Jeremyemu, wiec cichosza ) Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 13 minut temu, january napisał: No i co robimy z Draymondem? Imo nie ma Klaya obok, więc olewa to extension A za rok nie dostanie u nas wiecej kssy i 5 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Popatrzy na to, co zrobią Warriors najpierw, bo na razie poza Stephem obok jest 34-letni Gasol i niepasujący do Warriors Bledsoe (Marc to też średni fit). W realu obok jest kumpel Klay i Russell na maxach, więc paycut tam to zupełnie inna sprawa. Ale jak Wooden coś wyczaruje - to możliwe i u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Powinien wziąć tyle co DLO, żeby jako dobry kumpel nie zarabiać więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 tak szczerze to juz nie moge czytac o tych "kumplach" wyolbrzymiacie kwestie w c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Kawhi mówi, że jak po oddaniu Goberta, Saricia i Forbesa + odwalaniu maniany z traceniem swych FA wymienisz jeszcze kogoś (Dotsona, Wilsona czy Bogdanovicia) to składa trade-request, bo nie wiesz co to znaczy "kumpel". a ja mowie, ze c***owo prowadzisz lakers i bym cie zwolnil w moment gdybym byl ownerem a lbj by nie odbieral od cb telefonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 ok krause tez byl c***em ale mistrzostwa zdobywal a mj dzieki niemu ejst goat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 ok to teraz pare faktów. liczba wymian lakers: 41 liczba wymian knicks: 36 zawodnikow bioracych udzial nie chcialo mi sie liczyc, ale mialbys tu mocna niekorzysc 7 minut temu, january napisał: (nie do mnie - nie stać mnie). nie stać cie bo sam doprowadziles do takiej sytuacji swoim zarzadzniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 A jak już tak o tym pozyskiwaniu Davisa piszemy. Co poszukujący Lidera spurs powinni zrobić aby być w walce o Davisa? 1) cap space - oczywistość 2) i co dalej? bo z jednej strony jestem krytykowany za wymiany od czasu Leonarda ( przymus) w zbyt dużej ilosci a z drugiej strony Lider LMA jest krytykowany za swój wiek lma ma moje ogromne zaufanie i prowadzi zespół najlepiej jak potrafi ale co mam zrobić żeby to morze krytyki ucichło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 2 minuty temu, ignazz napisał: Co poszukujący Lidera spurs powinni zrobić aby być w walce o Davisa? Byc Minnesota :wink::wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Oczywiście każdy prowadzi swój klub według konceptu tylko ze osobiście spotkałem się z nakładająca się mocna krytyka w dyskusjach o szansach na FA gdzie sprzeczne opinie i tak krytykowały 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Byc Minnesota :wink::wink: Lepsze podatki pogoda i mimo wszystko rynek metropolitalny Nie wypominając tradycji , PO i bannerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Teraz, ignazz napisał: Oczywiście każdy prowadzi swój klub według konceptu tylko ze osobiście spotkałem się z nakładająca się mocna krytyka w dyskusjach o szansach na FA gdzie sprzeczne opinie i tak krytykowały Lepsze podatki pogoda i mimo wszystko rynek metropolitalny Vs lepsza drużyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi