Eld Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 2 minuty temu, january napisał: ię, jedna cyfra się nie wklepała do arkusza przy mnożnikach^. O to jednak muszą ludzie rzucić 84/4, a nie 80/4 No ale liczymy dokładnie ile mu musisz obiecać za rok w odpowiednim temacie, aby w ogóle brał pod rozwagę Twoje 24/2 w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Moja część Favorsa jest z takiej potencjalnej obietnicy bardzo zadowolona. Moja część Ingrama pyta się "co do k****" i szykuje się do pakowania walizek A część DLO płacze w kąciku, bo nic nie może zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 1 minutę temu, Lucas napisał: Moja część Favorsa jest z takiej potencjalnej obietnicy bardzo zadowolona. Moja część Ingrama pyta się "co do k****" i szykuje się do pakowania walizek + Moja część DLO jak widzi ile może mieć obiecane Favors ponownie chce złożyć trade request. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 1 minutę temu, Eld napisał: + Moja część DLO jak widzi ile może mieć obiecane Favors ponownie chce złożyć trade request. Trade request na razie nie mamy + to i tak nie zmieni jego pozycji finansowej, więc napisałem tylko o płaczu :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 2 minuty temu, Alonzo napisał: Czy to był tylko cap hold? I McDermott i Favors kończyli swoje umowy tak jak w realu. McD był dodatkowo RFA, obu odpuściłem i podpisali z Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 2 minuty temu, january napisał: typ lepszy od pseudograjków co w 1 turze szli (Bledsoe, Gallinari, Vucević, Porzingis) Weźcie zróbcie w końcu to beGM łapu capu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Teraz, BMF napisał: Weźcie zróbcie w końcu to beGM łapu capu Jasiu i tak łaskawie się wypowiedział. Mógł zawsze wymienić wszystkich oprócz Butlera, nawet tych którym składał oferty, bo to był tylko trolling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 5 minut temu, BMF napisał: Weźcie zróbcie w końcu to beGM łapu capu Ale wiesz czyje posty tam głównie będą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 ingram topowy defensor favors najlepszy defensor ligi d'angelo zrobil w c*** psotepy w defensywie no i ten madafaka bruce brown ogolnie lakers to chyba scisly top defensyw ever ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: ingram topowy defensor favors najlepszy defensor ligi d'angelo zrobil w c*** psotepy w defensywie no i ten madafaka bruce brown ogolnie lakers to chyba scisly top defensyw ever ? A wszystko to po to aby znów odpaść w SWCF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: Wiesz, że według metryki 538 to był by faaaar najlepszy defensor 18/19 ? Wg tej metryki McGee to obrońca na poziomie Giannisa w poprzednim sezonie. Na co Ty się powołujesz to ja nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 W takim razie gdzie ten mistrz dla Lakers ja się pytam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 11 minut temu, january napisał: Wiesz, że według metryki 538 to był by faaaar najlepszy defensor 18/19 ? Co nie przeszkadza Ci twierdzic ze po zamianie favorsa na dedmona masz jeszcze lepszy sklad niz rok temu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Widzę ze póki Favors jest na capholdzie Lakers to nie ma wuja żeby January przestał pisać te głupotki Fav>Gob mna szczęście już od października poczytamy o tym, ze w RL Kings biega najlepszy center ligi DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: D'Angelo Russell, Jimmy Butler i LeBron będą w all-nba, Ingram zrobi MIP, wyprzedzając o włos Huertera, a ROY powędruje do Edwardsa Gobert ma kupkę w majtach kiedy widzi legit PO rywala od 3 lat. Pampersy nie wystarczały jak dotąd Jazz Ale ogólnie Favorsa lubię, beksy Goba nie. Favors król , January c*** . A było nie zydzic rok temu na Fava to byś mu mógł spokojnie dać te 18mln na sezon, ale jak się wolało McDermotta czy Olynyka a nie pięknego Derricka to tak jest - chytry dea razy traci xa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 2 minuty temu, january napisał: D'Angelo Russell, Jimmy Butler i LeBron będą w all-nba, Ingram zrobi MIP, wyprzedzając o włos Huertera, a ROY powędruje do Edwardsa Gobert ma kupkę w majtach Kupke w majtach to bedziesz mial jak sie obudzisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 48 minut temu, january napisał: Więc takie pożegnalne peany bardziej, fajnie że dopiero na FA go docenicie rzucając mu te 75+ baniek Dałbym, ale nie mogę Mogłeś dać, ale wolałeś McColluma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Fajna ta walka Januarego o prawo dostania sweepa od Wielkiego Jokicia w Finale Konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 16 minut temu, january napisał: Ziew, grubo już wymyślasz Złożyłeś ofertę snt Butler - McCollum. Gdybyś tego nie zrobił miałbyś cap space na Favorsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Aż nie wierzę ze ktos jeszcze bierze te bajki na serio. Że Favors bedzie 1+1 a potem Lakers mu dadzą 4 lata i to jeszcze gwarantowane. Jasiek juz wam nawija makaron na uszy. Ludzie co wy łykacie? Juz widzę jak Favors dostaje te 100/4 czy tam ile... Tak samo jak DLO popierdala juz z kontraktem o połowę mniejszym od tego co w realu bo przed breaking year tylko jasiu w niego wierzył... Kiedy ktos pojmie ze w kontekscie Lakers glupota powtarzana 100 razy staje sie prawda?? Przyklad Butlera pokazuje najlepiej że Lakers przyparci do muru, pod presją moga opowiadac bajki ale wtedy oplacaja graczy jak należy, bo ich rynek weryfikuje. Ale jak dalej będziemy wierzyc w te bajki to zaraz trio Favors, DLO i Ingram będzie zapierdalać w Lakers za 40 mln rocznie, gdzie w realu za taką kasę grałby Favors plus jeden z dwójki DLO/Ingram. Tylko potem nie gadajmy o big marketach jak sami rozdajemy prezenty w lipcu/sierpniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi