Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Na wyjeździe jest. Zagłosował zgodnie ze swoim sumieniem. Nigdy nie było sytuacji, by nowy gracz nie mógł głosować. Odebranie mu teraz tego głosu po fakcie będzie fatalnie wyglądało. Liczę, że obejdzie się bez zmian i decyzja będzie zależna tylko od SlaKB. Jeśli nie zagłosuje to też będzie jego wina, bo na żarty o byciu murzynem miał czas. To nie były żarty Teraz, january napisał: Już od jutra w newsach "Siwy cygan z Minnesoty..." (...) właścicielem Khrisa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Panowie, Te dramaturgie za pięć dwunasta są u nas kwintesencją gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Na wyjeździe jest. Zagłosował zgodnie ze swoim sumieniem. Nigdy nie było sytuacji, by nowy gracz nie mógł głosować. Odebranie mu teraz tego głosu po fakcie będzie fatalnie wyglądało. Liczę, że obejdzie się bez zmian i decyzja będzie zależna tylko od SlaKB. Jeśli nie zagłosuje to też będzie jego wina, bo na żarty o byciu murzynem miał czas. Jak tam uważacie, ale tam brakuje głosu na Porzingisa i Middleton (chyba że to przy Kembie dotyczy Khrisa). Ja tam nie jestem przeciw głosowaniu przez nowych GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Pamiętasz jak po Twoim głosowaniu na Duranta mówiłem Ci, jak to się skończy?:) Edytowane 21 Lipca 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: Nie słyszałeś, że owner w USA nie może już być nazywany owner!? Stad zameldowany jestem w Ciechocinku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Gorzej jak SlaKB zaglosuje minutę za późno i wróci do nas TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Pamiętasz jak po Twoim głosowaniu na Duranta mówiłem Ci, jak to się skończy?:) Jestem na wakacjach, siedzę w kiblu żeby kobieta nie cisnęła mnie ze siedzę na komórce, myślisz ze oddałbym te emocje za Khrisa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) Czyli co już pewne? --------------------------- Butler - Lakers Kahwi - Knicks Kemba - Bucks Danillo - Raptors Porzignis - Houston Vucevic - Heat Brogdon - wyrównany przez Spurs KAT - Magic Edytowane 21 Lipca 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Nie no nie wierze ze nie dostanę Khrisa przez nieobecność Bucks haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Nie no nie wierze ze nie dostanę Khrisa przez nieobecność Bucks haha Inaczej pójdzie trade request Damianka :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, january napisał: Jeśli wiara czyni cuda, Wooden wierzy że się uda! @kungfubestia odbierz! Nie wiem czy przelew doszedł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Właśnie policzyłem ilu userów jest na forum 21 naszych BeGMowców i 21 reszta. Julka liczę jako neutralnego Brakuje Jaśka oficjalnie, ale widzimy przecież, że jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 4 minuty temu, january napisał: @ozzy110 @ignazz Przypominam jak coś, że Brogdon ma źle rozpisany hajs (za duże, nieprawidłowe przeskoki między latami). 96mln = 430% i 100% to pierwszy rok kontraktu jak coś, jak ktoś chce 1 rok mieć jak najniższy. @LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, Alonzo napisał: Właśnie policzyłem ilu userów jest na forum 21 naszych BeGMowców i 21 reszta. Julka liczę jako neutralnego Brakuje Jaśka oficjalnie, ale widzimy przecież, że jest Z "21 reszta" 7 to moje burnery które przekonują 7 burnerów Bestii żeby teraz nie szedł spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Uwaga za brak zmiany głosu Wooden dostarcza abonamenty na SzostymGraczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, Lucas napisał: Uwaga za brak zmiany głosu Wooden dostarcza abonamenty na SzostymGraczu @Wooden bo ja mam jeszcze 11 minut a właśnie zacząłem się wahać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 2 minuty temu, Lucas napisał: Uwaga za brak zmiany głosu Wooden dostarcza abonamenty na SzostymGraczu Dam abonament na Ninje za powstrzymanie Slaka przed wejściem na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Jeszcze 50 minut temu reagowałem śmiechem na brak głosu Slaka , ale za 5 minut zaczynam szukać w książce telefonicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 6 minut temu, Alonzo napisał: Właśnie policzyłem ilu userów jest na forum 21 naszych BeGMowców i 21 reszta. Czekają na otwarcie okienka o 22:00:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, Qcin_69 napisał: Jeszcze 50 minut temu reagowałem śmiechem na brak głosu Slaka , ale za 5 minut zaczynam szukać w książce telefonicznej Odłóż telefon, synu. Niech los sam zadecyduje czy Khris był Ci przeznaczony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi