TuPalnik Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Głosowanie masz niezalleżne. Głosujesz na każdego indywidualnie, a dopiero potem będziemy patrzeć co z tego wyniknie jeśli dodamy CS. Spoko, dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Niemożliwe. Noel mógł dostać maksymalnie 25 mln na rok +5 % podwyżki, czyli w 3 lata to niecałe 80 mln. Jak jest z tym głosowaniem RFA? Prawda, przegialem z tym 30 ale 5mln więcej mógł dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 ten lajk dla TuPalnika to niechcący, myślałem, że podsumowanie jebnął jakieś w pierwszej chwili wstałem dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 ten lajk dla TuPalnika to niechcący, myślałem, że podsumowanie jebnął jakieś w pierwszej chwili wstałem dopiero Na fonie jak klikniesz jeszcze raz to sie usunie ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Rfa to normalne głosowanie na oferty. Jak wygra ktoś inny to masz możliwość wyrównać. Czyli glosujemy normalnie, czyli dla kogoś oferta Brooklynu może byc lepsza niż Twoja a jak wygra Brooklyn to możesz wyrównać ofertę na takich samych zasadach jaka była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Na fonie jak klikniesz jeszcze raz to sie usunie ☺ ja to wiem kocie, niech już zostanie na dobrą wróżbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Shieeeeeseeet wygłupiłem się Wybaczcie, ostatnio przez mega natłok pracy na dwa etaty plus sesję kompletnie nie miałem czasu na śledzenie tego wątku. Stwierdziłem, że jak mam zapchane salary to walne MLE bez sprawdzania czegokolwiek, jak w 2k i tyle ) Mea culpa. Postaram się nadrobić zaległości w najbliższym czasie i lepiej ogarnąć zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Rfa to normalne głosowanie na oferty. Jak wygra ktoś inny to masz możliwość wyrównać. Czyli glosujemy normalnie, czyli dla kogoś oferta Brooklynu może byc lepsza niż Twoja a jak wygra Brooklyn to możesz wyrównać ofertę na takich samych zasadach jaka była. Tecu ma rację, normalne głosowanie. W skrócie to na koniec obniżyłem swoje oferty, nie chciałem przepłacić w 1 rundzie, oferty były bardziej na zasadzie - jak wpadnie to ok, jak nie to nie ;-) Jak wrócę dziś wieczorem, to do ogarnięcia będzie sytuacja Clippers. Właściciel klubu po zobaczeniu potencjalnego podatku, powinien wymusić oddanie swoich zawodników podczas następnego okienka do poziomu jakiegoś zjadliwego tematu. Nie wiem, może ustawić linię hard capu na wysokości 150mln? To i tak będzie spory minus, ale jakiś w miarę do dźwignięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rijo Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Kurrr, dziewięć stron?! Zatrzymałem się na drugiej, warto dalej czytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Kurrr, dziewięć stron?! Zatrzymałem się na drugiej, warto dalej czytać? Trochę komentarzy, odnośnie ofert i ekscytowania się. Nie ma jakiejś wielkiej głębi, ale też wszystkie posty to 1-2 linijki, więc przewertowanie powinno zająć Ci chwilę, a zawsze będzie jakąś lekcją, odnośnie zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Czyli liga zablokuje podpisanie Redicka? Myślę, że to nie jest najgorsze rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Czyli liga zablokuje podpisanie Redicka? Myślę, że to nie jest najgorsze rozwiązanie. Rownie dobrze może zablokować CP3 lub Griffina, szczegolnie, że do nich sa inne oferty teoretycznie. Trzeba sprawe przemysleć, do konca tej rundy jest chwila. Edytowane 10 Lipca 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rijo Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Nie róbcie oddzielnych tematów na każdego zawodnika, IMO lepiej byłoby zrobić nowy arkusz w excelu czy tam googlu i każdy by wpisał swój wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Nie róbcie oddzielnych tematów na każdego zawodnika, IMO lepiej byłoby zrobić nowy ar kusz w excelu czy tam googlu i każdy by wpisał swój wybór. już jest temat do głosowania wraz z szablonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Redick jest na 3 miejscu. Bez podpisania Redicka Clippers są już over luxury, więc raczej liga ten podpis raczej blokuje, bo szczerze mówiąc nie byłoby szansy na nadrobienie przez LAC finansowych strat w okienku kilkuletnim. a jak znam życie to LAF rzuci jeszcze kontrakt Moute, wykorzysta wyjątek i resztę upchnie weteranami za minimum. Mi się wydaje, że powinno mu się już teraz ustawić maksymalny próg wydatków. 160mln? To i tak wyjdzie wtedy koło 50mln podatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) A jak to wpłynie na drużyny, które w naszym potencjalnym systemie by odkładały przez kilka lat? Może w luxury zrobić możliwość podpisywania tylko za minimum? Bo chyba na ogół tyko wtedy podejmuje się takie radykalne kroki, jeśli drużyna ma bardzo mocne fundamenty i horyzonty na wygraną, a trzeba roster czymś dopchnąć. e// 95 mln podatku za roster uzupełniony minimum Edytowane 10 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 160mln to jest 20mln więcej niż próg mistrza. I przekroczone luxury o 40mln. Nawet te 160 to bardzo duże, a LAF jak źle pójdzie skończy na poziomie I rundy to będzie płacił I rundy: 5mln + 40*2,5 = 105mln podatku! W przypadku mistrza - 50mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 160mln to jest 20mln więcej niż próg mistrza. I przekroczone luxury o 40mln. Nawet te 160 to bardzo duże, a LAF jak źle pójdzie skończy na poziomie I rundy to będzie płacił I rundy: 5mln + 40*2,5 = 105mln podatku! W przypadku mistrza - 50mln Ta umowa jest tak głupia i irracjonalna, że nie wiem, czy na jej przykładzie warto cokolwiek analizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Z drugiej strony od dobrych kilku tygodni bylo wiadomo, że LAF da takie a nie inne oferty i nikt nie zwracal na to uwagi. Może najlepszym sposobem byłoby ustalenie takiego "wc*** hard" capu i np. Danie czasu w trakcie roku ekipom aby poniżej jego zeszły? Bo blokowanie podpisu kogokolwiek teraz jest też nieco zagraniem poniżej pasa gdy laf handlowal po Melo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Rfa to normalne głosowanie na oferty. Jak wygra ktoś inny to masz możliwość wyrównać. Czyli glosujemy normalnie, czyli dla kogoś oferta Brooklynu może byc lepsza niż Twoja a jak wygra Brooklyn to możesz wyrównać ofertę na takich samych zasadach jaka była. To do mnie? Przecież ja to wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi