RonnieArtestics Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 8 minut temu, january napisał: Ja przy extensions tylko ustawiam przyszłość Reavesowi, rzucając mu kasę jaką dostał w RL. Ale czekam na kolejne fikołki, że 25 latek co zarobił w życiu jak dotąd 2 mln$ odrzuci tu deal jaki klepnąl w RL, dziwnym trafem nie biorąc tam QO No ale to nie jest ten sam deal, bo wchodzi rok później, bez takich manipulacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 3 minuty temu, LAF napisał: No mnie zastanawia te 32,5 jak w realu Keldon zgodził się na 80/4. To prawie 12,5 różnicy więc sporo jak za gościa , który nie ma D Keldon to 80/4 podpisał rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał: @karpik czy extension ingrama może być na 5 lat aż ? Bo tak mi się wydaje ze extension dla takich starszych niż post rookie contract jest zawsze max 4 lata ? 1 godzinę temu, Reikai napisał: Pytałem Karpika i mówił że 5 lat może być. Nie może. Całkowita długość kontraktu po zaoferowaniu extension nie może przekroczyć 6 lat (mowa o aktualnej umowie + extension) Edytowane 16 Lipca 2023 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 26 minut temu, ozzy110 napisał: Nie może. Całkowita długość kontraktu po zaoferowaniu extension nie może przekroczyć 6 lat (mowa o aktualnej umowie + extension) Jeśli nie może, to 3+1, one c*** jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 A co z nowym TV dealem? Kiedy wchodzi? W lato 2025? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 nie będzie bo nowe CBA uzgodniło maksymalne rokroczne podwyżki, żeby uniknąć właśnie turbo skoku i dzikich umów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Teraz, LAF napisał: Jeżeli pytasz w sensie czy będzie bonanza jak ostatnio gdy wchodził to nie będzie. Będzie tak jak teraz. Chodzi mi o to ze kasa bedzie wieksza wiec jak ktos oferuje Ingramowi dodatkowe 3 lata gwarantowane to o co kaman? Ma dwa lata gwarantowane i potem wchodzi nowy deal. Nie wspominajac juz ze co roku kontrakty ida w gore. Moze sie myle wiec niech ktos mnie poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Potwierdzam. Jest maksymalny wzrost na poziomie 10% Teraz, bogans2 napisał: Chodzi mi o to ze kasa bedzie wieksza wiec jak ktos oferuje Ingramowi dodatkowe 3 lata gwarantowane to o co kaman? Ma dwa lata gwarantowane i potem wchodzi nowy deal. Nie wspominajac juz ze co roku kontrakty ida w gore. Moze sie myle wiec niech ktos mnie poprawi No, ale i tak jeśli to jest oferta max to w sezonie kiedy wchodzi extension normuje się do realnej kwoty dla gościa z takim expem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) 5 minut temu, ozzy110 napisał: Potwierdzam. Jest maksymalny wzrost na poziomie 10% No, ale i tak jeśli to jest oferta max to w sezonie kiedy wchodzi extension normuje się do realnej kwoty dla gościa z takim expem Nie rozumiem. Czyli deal Ingrama bedzie zaczynal sie od innej kwoty niz jest w tym sezonie? Slyszysz @Reikai? Edytowane 16 Lipca 2023 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 2 minuty temu, bogans2 napisał: Nie rozumiem. Czyli deal Ingrama bedzie zaczynal sie od innej kwoty niz jest w tym sezonie? Slyszysz @Reikai? Nie rozumiem w czym problem, sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) 7 minut temu, bogans2 napisał: Nie rozumiem. Czyli deal Ingrama bedzie zaczynal sie od innej kwoty niz jest w tym sezonie? Slyszysz @Reikai? Ingram ma ważną umowę do końca 2024-25 potem w lato 2025 wchodzi jego extension, które na dzień dzisiejszy jest szacowane na $ 44 730 000 w pierwszym roku bo Ingram po 24-25 będzie miał 9y exp. Kwota ta urośnie gdy będą już wiadome maksy, więc Ingram podpisując extension nic nie traci. Ba nawet zyskuje bo Reikai jako jedyny może zaproponować 8% raise Edytowane 16 Lipca 2023 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 11 minut temu, ozzy110 napisał: Potwierdzam. Jest maksymalny wzrost na poziomie 10% Mimo wszystko warto mieć na uwadze, że po podpisaniu tej umowy wzrost salary jest pewny na przestrzeni kilku najbliższych lat na dość sensownym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 @Reikai z tego co się orientuje możesz po prostu zlozyc poprawna wersje extension w II turze a ta bedzie nie ważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 6 minut temu, RonnieArtestics napisał: @Reikai z tego co się orientuje możesz po prostu zlozyc poprawna wersje extension w II turze a ta bedzie nie ważna. Bez sensu, ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Co do Ingrama, to ja od początku to rozumiałem jako dorzucenie kolejnych lat do obowiązującego kontraktu i przekształcenie obecnego w 4+1. Nie wiem czy taki był też zamiar @Reikai czy dorzucenie kolejnych 5 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, karpik napisał: Co do Ingrama, to ja od początku to rozumiałem jako dorzucenie kolejnych lat do obowiązującego kontraktu i przekształcenie obecnego w 4+1. Nie wiem czy taki był też zamiar @Reikai czy dorzucenie kolejnych 5 lat. Niech bedzie to 3+1 jesli to jedyna opcja Edytowane 16 Lipca 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 1 godzinę temu, Reikai napisał: Niech bedzie to 3+1 jesli to jedyna opcja Znaczy no możesz poczekać do przyszłego lata i wtedy rzucić 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Tu jest temat odnośnie FA, pytania do rady to kolejny wątku w którym przydatne wiadomości są przysypane random shitem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 @LAF max dla keldona to 146 milionów, ja mu daje 130. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 @ignazz czemu nie podbijałeś oferty dla Murraya? Chociaż PO mogłeś dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi