RonnieArtestics Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 1 minutę temu, ernie9005 napisał: Czyli mozna w kontrofertach zmienic priorytet jak Kings to zrobili? Można jak najbardziej dać kontrofertę wyżej niż 1sze oferty, nie można zmieniać w reofertach tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 10 minut temu, Reikai napisał: Ostry atak po Keldona ze strony Kings. Nawet bardzo ostry bym powiedzial. Widząc jakie oferty rzucił Pablo uznałem, że to dobra opcja do ataku, bo bardzo ciężko będzie mu to wyrównać. Natomiast jest zagrożenie, czy oferta @RonnieArtestics ostatecznie się będzie liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Teraz, fluber napisał: Widząc jakie oferty rzucił Pablo uznałem, że to dobra opcja do ataku, bo bardzo ciężko będzie mu to wyrównać. Natomiast jest zagrożenie, czy oferta @RonnieArtestics ostatecznie się będzie liczyć. Ja chyba nie będę miał jaj żeby to „wyrównać” ale się jeszcze zastanowię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Widząc jakie oferty rzucił Pablo uznałem, że to dobra opcja do ataku, bo bardzo ciężko będzie mu to wyrównać. Natomiast jest zagrożenie, czy oferta @RonnieArtestics ostatecznie się będzie liczyć. A czemu nie? Chyba na nikogo tam szans nie miał Ronnie za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: A czemu nie? Chyba na nikogo tam szans nie miał Ronnie za bardzo. Są jeszcze reoferty. Na takiego Porzingisa np. jak rzuci więcej ma na pewno szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 A ile wynosi roznica w maxie od Mavs a od Pels? ktos wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 3 minuty temu, Reikai napisał: A ile wynosi roznica w maxie od Mavs a od Pels? ktos wie? Mavs dalo TO wiec jest gorsza Hunter dostal niezla przebitke 60mln kontra 100mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) 7 minut temu, Reikai napisał: A ile wynosi roznica w maxie od Mavs a od Pels? ktos wie? Oferta Mavs: 197,2 / 4+1TO Oferta Suns: 146,2 / 3+1PO Kwotowo jeśli weźmiemy pod uwagę tylko 3 gwarantowane lata to oferta Mavs jest wyższa o 3mln. Zakładając że Zion bierze PO czyli 4lata: Mavs dają więcej o 7mln Natomiast osobna kwestia to TO w ostatnim roku @Reikai Przepraszam - mój błąd, wpisałem Pels, a chodziło o Suns natomiast wyliczenia kwotowe oczywiście te same Edytowane 16 Lipca 2023 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 5 minut temu, Szulim napisał: Oferta Mavs: 197,2 / 4+1TO Oferta Suns: 146,2 / 3+1PO Kwotowo jeśli weźmiemy pod uwagę tylko 3 gwarantowane lata to oferta Mavs jest wyższa o 3mln. Zakładając że Zion bierze PO czyli 4lata: Mavs dają więcej o 7mln Natomiast osobna kwestia to TO w ostatnim roku @Reikai Przepraszam - mój błąd, wpisałem Pels, a chodziło o Suns natomiast wyliczenia kwotowe oczywiście te same Zion do Wizards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Oferta dla Huntera nieważna. Jemu nie można było dawać kontrofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Oferta dla Huntera nieważna. Jemu nie można było dawać kontrofert. Czego? rfa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Teraz, bogans2 napisał: Czego? rfa jest Bo pierwsza oferta była z tej nowej zasady dla swoich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Bo pierwsza oferta była z tej nowej zasady dla swoich graczy Ano masz racje. Ale jak nie napisal ze to extension to oferta nie wazna. Herro podobnie Edytowane 16 Lipca 2023 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Faktycznie, ona nie podchodziła pod 18% SC no ale przynajmniej już wiadomo jakie jest zainteresowanie Teraz, bogans2 napisał: Ano masz racje. Ale jak nie napisal ze to extension to oferta nie wazna. to nie jest extension - po prostu dał ofertę swojemu FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 No jak widac ten co zlozyc oferte dla Huntera o tym nie wiedzial @Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Suns maja 7 ofert, w regulaminie bylo o 6 w pierwszej turze. Chodzi o to, ze mozna 6 ofert + te kontroferty, czy kolejna zajebka rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Suns maja 7 ofert, w regulaminie bylo o 6 w pierwszej turze. Chodzi o to, ze mozna 6 ofert + te kontroferty, czy kolejna zajebka rady? 6 ofert + 2 kontroferty daje łącznie 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 W sumie Rada powinna pojsc na reke zawodnikowi bo skoro dostal kontroferte o prawie dwa razy wieksza niz oferta no to czego nie? To powinno byc w regulaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Hunter ma stracić hajs? Szkoda grajka. Zasady powinny być pro-zawodnicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Fakt - jest to możliwe mój błąd że nie sprawdziłem tego dla @MMM2121 natomiast no skoro już wiemy, że taka oferta może wpaść, to raczej nie będzie trudno odrzucić teraz w tej rundzie i poczekać na 2 turę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi