delfin Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Panowie oglądał ktoś całość?Jak sprawowała się ławka,rookasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Panowie oglądał ktoś całość?Jak sprawowała się ławka,rookasy? Ja bym powiedział, że młodzież troche bojaźliwie, jak to w pierwszym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Panowie oglądał ktoś całość?Jak sprawowała się ławka,rookasy? Wstyd się przyznać, ale oglądałem ten mecz. Tak bardzo jestem 'hyped' nowymi Celtami. ; p Wiadomo, wyciąganie wniosków po PS to lipa, ale wydaje się, że wiek ławki może stanowić problem. Trochę to irytujące, bo tak sama ławka złożona z tego samego personelu za 5 lat byłaby pewnie najlepszą ławką w lidze. Ogólnie S5 wyglądało fantastycznie. Goście zaczęli ze soba grać raptem kilka dni temu,a już piła krąży, szukanie partnera, mnóstwo zasłon, ścięć, a Al wydawał się ultimate glue guyem i tak pewnie będzie na początku, bo jako jedyny z S5 starych Celtów się ostał i najlepiej rozumie system, wie od razu, co zagrać. Jak weszła ławka, to gra stanęła, ale trudno się dziwić - większość z tych graczy rozgrywało pierwszy swój "mecz NBA" w karierze. Do tego nie było Morrisa z jakiegoś powodu. Jason wszedł mocno spięty, ale potem już coraz lepiej. Ten Theis też pozytywnie zaskoczył, Rozier wydaje mi się, że w tym sezonie uzyska stałą pozycję w drużynie jako rezerwowy guard, ale znając Stevensa, rozda też trochę minut Larkinowi, który daje instant offense z ławki. Możliwe, że wymiana po jakiegoś (chociaż jednego) weterana na ławkę w trakcie sezonu będzie potrzebna, jeśli chcemy walczyć na serio w PO, bo w S5 mocno wierzę. Jednak na dzień dzisiejszy ławka wygląda tak: Niscy: Rozier - myślę, że w tym sezonie stały, mocny punkt Larkin - intant offense na kilkanaście minut, raczej na RS (size) Tatum - na grę podkoszową na razie brakuje mięśni, a size (~6-8) pomoże lekko przykrywać słabą(rookie) obronę. Wysocy: Morris - nie wiem, czy Brad będzie nim startował, ale brakuje nam jak tlenu weteran presence z ławki i Morris jest tu idealnym graczem, żeby wchodził pod koniec 1q, trafił jakiś midrange, dał trochę spokoju tym młodym wilkom Yabusele - niektórzy mówią o rookie Draymondzie, no i rzeczywiście - francuz jest undersized, jest pulchny i taki 'roztargniony', mnóstwo energii i hustle. Jak się rozwinie - to dopiero zobaczymy, ale myślę, że drugiego Draymonda w lidze raczej długo nie zobaczymy, tak samo jak od 10 lat mamy napływ "drugich Dirków". Theis - nie wiele mi o nim wiadomo, ale typek mocno zaskoczył, super energia i hustle. Z taką sytuacją pod koszem spokojnie może wywalczyć minuty. Jak na tacy widać, że chociaż jeden-dwóch weteranów by się przydało, zwłaszcza, gdy ktos wypadnie przez kontuzje, no ale zobaczymy. Czekamy na rozpoczęcie sezonu i dalszy rozwój wydarzeń. edit: Aaa, i jeszcze jedno. Mam takie przeczucie, ze Horford w obecnej drużynie może zyskac zupełnie nową rolę i lepiej wyglądać, niż w poprzednim sezonie, bo będzie miał teraz obok siebie dwóch all-starów, którzy mocno go odciążą w ataku i postawią na miejscu trzeciej opcji, która jest dla niego optymalna. Edytowane 3 Października 2017 przez microlab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Wstyd się przyznać, ale oglądałem ten mecz. Tak bardzo jestem 'hyped' nowymi Celtami. ; p Wiadomo, wyciąganie wniosków po PS to lipa, ale wydaje się, że wiek ławki może stanowić problem. Trochę to irytujące, bo tak sama ławka złożona z tego samego personelu za 5 lat byłaby pewnie najlepszą ławką w lidze. Ogólnie S5 wyglądało fantastycznie. Goście zaczęli ze soba grać raptem kilka dni temu,a już piła krąży, szukanie partnera, mnóstwo zasłon, ścięć, a Al wydawał się ultimate glue guyem i tak pewnie będzie na początku, bo jako jedyny z S5 starych Celtów się ostał i najlepiej rozumie system, wie od razu, co zagrać. Jak weszła ławka, to gra stanęła, ale trudno się dziwić - większość z tych graczy rozgrywało pierwszy swój "mecz NBA" w karierze. Do tego nie było Morrisa z jakiegoś powodu. Jason wszedł mocno spięty, ale potem już coraz lepiej. Ten Theis też pozytywnie zaskoczył, Rozier wydaje mi się, że w tym sezonie uzyska stałą pozycję w drużynie jako rezerwowy guard, ale znając Stevensa, rozda też trochę minut Larkinowi, który daje instant offense z ławki. Możliwe, że wymiana po jakiegoś (chociaż jednego) weterana na ławkę w trakcie sezonu będzie potrzebna, jeśli chcemy walczyć na serio w PO, bo w S5 mocno wierzę. Jednak na dzień dzisiejszy ławka wygląda tak: Niscy: Rozier - myślę, że w tym sezonie stały, mocny punkt Larkin - intant offense na kilkanaście minut, raczej na RS (size) Tatum - na grę podkoszową na razie brakuje mięśni, a size (~6-8) pomoże lekko przykrywać słabą(rookie) obronę. Wysocy: Morris - nie wiem, czy Brad będzie nim startował, ale brakuje nam jak tlenu weteran presence z ławki i Morris jest tu idealnym graczem, żeby wchodził pod koniec 1q, trafił jakiś midrange, dał trochę spokoju tym młodym wilkom Yabusele - niektórzy mówią o rookie Draymondzie, no i rzeczywiście - francuz jest undersized, jest pulchny i taki 'roztargniony', mnóstwo energii i hustle. Jak się rozwinie - to dopiero zobaczymy, ale myślę, że drugiego Draymonda w lidze raczej długo nie zobaczymy, tak samo jak od 10 lat mamy napływ "drugich Dirków". Theis - nie wiele mi o nim wiadomo, ale typek mocno zaskoczył, super energia i hustle. Z taką sytuacją pod koszem spokojnie może wywalczyć minuty. Jak na tacy widać, że chociaż jeden-dwóch weteranów by się przydało, zwłaszcza, gdy ktos wypadnie przez kontuzje, no ale zobaczymy. Czekamy na rozpoczęcie sezonu i dalszy rozwój wydarzeń. edit: Aaa, i jeszcze jedno. Mam takie przeczucie, ze Horford w obecnej drużynie może zyskac zupełnie nową rolę i lepiej wyglądać, niż w poprzednim sezonie, bo będzie miał teraz obok siebie dwóch all-starów, którzy mocno go odciążą w ataku i postawią na miejscu trzeciej opcji, która jest dla niego optymalna. O Panie,czytałem z zaciekawieniem,dziena .Niestety ze skrótu nie można dużo wyczytać,ale właśnie zaskoczył mnie Theis,Larkin i Nader.Tatum widać było w tych akcjach brak pewności siebie,ale coś tam wrzucił,pierwsze koty za płoty.Jestem ciekaw jak będą sobie poczytać Ojeleye i Yabusele,bo mają elitarne warunki do krycia takich bydlaków typu Leonard czy George.A LBJ i Giannisie nie wspominam bo nie wiem czy ktoś oprócz Kałaja będzie ich w stanie kiedykolwiek zatrzymać .Na + również Baynes,te jego midjumperki otwierają fajne możliwości taktyczne.Na minus Brown(przynajmniej tak było widać na skrócie),niczym szczególnym się nie wyróżnił,ot był na tym boisku bo był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 To przypomnę się tylko, że w offseason pisałem o sporej ilości debiutantów i oczywistych dla mnie konsekwencjach, jakie się z tym wiążą. No offense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 To przypomnę się tylko, że w offseason pisałem o sporej ilości debiutantów i oczywistych dla mnie konsekwencjach, jakie się z tym wiążą. No offense A ja przypomnę, że jesteśmy po pierwszym meczu presezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 https://twitter.com/Marc_DAmico/status/915015702511341569 Tommy w formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Wiem, że to ogórkowe granie,a na dodatek nie widziałem meczu tylko statystyki, ale skład Celtics to niezły zestaw a i tak wygrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Nie no, po prostu Phila jest słaba (młoda), a bez Embiida to już w ogóle ten zespół się do niczego nie nadaje. Niby coś tam ruszają piłką, niby jest spoko Sarić, ale i tak brakuje umiejętności (nie mylić z talentem i potencjałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Boston też grał rezerwowym składem. Ja nie mówię Smart i Rozier, ale ta. Yabuzele robił różnicę. Ale nie powie za Nadera i jakieś 2 słabsze picki Okafora by chciał. Strata niewielka a jest szansa, że może coś z niego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 obejrzałem pierwszą połowe. Nie dość ze Phila nic nie broni na obwodzie, to jeszcze sami nie trafiają z otwartych pozycji(pozdro Stauskas), Fultz sie meczy a Boston zadziwiający luzik. Śmieszny meczyk na zabicie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Yabusele,Theis,Baynes - nareszcie mamy kogoś kto się pomasuje pod koszem i coś pozbiera. Ojeleye - Bardziej przywalona kopia Crowdera. Smart,Rozier - Nie chcę się tu zapędzać ale to może być jedne z lepszych backcourt duo wchodzących z ławki w całej lidze Ja wiem,że ten skład 76ers to żaden przeciwnik,ale wszyscy mniej lub bardziej dają radę.Jaram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Wie, że jechałem po Smarcie jak po burej suce, ale teraz jest tym kim chciałem, żeby był. Bullterier , który zagryzie każdego. Rozier też swoje. No ławka wygląda nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Wie, że jechałem po Smarcie jak po burej suce, ale teraz jest tym kim chciałem, żeby był. Bullterier , który zagryzie każdego. Przecież on taki jest od zawsze. Swoją drogą to jeszcze nie dostał propozycji przedłużenia kontraktu, ale mam nadzieje, że to się zmieni. Chciałbym, żeby został. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Zawsze to był jak donat oblany czekoladą. Teraz zrzucił parę kilo, poprawił muskulaturę. Też bym go przetestował 27/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 W życiu taki deal nie przejdzie. Trzeba myśleć o co najmniej 42/3, a i pewnie otrze się o coś w stylu 54/3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 No bez przesady. Wiem, że poskąpiłem jak rasowa pyra, ale raczej 42/3 to max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Zawsze to był jak donat oblany czekoladą. Teraz zrzucił parę kilo, poprawił muskulaturę. Też bym go przetestował 27/3 Donat nie donat, zawsze był gotowy zagryźć każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Martwię się, że niestety nie. Zobacz ile dostał choćby taki TJ Warren czy Harris. Smart nawet jak da zniżkę to pewnie będzie chciał coś ok. 16 baniek na rok. A jak jeszcze doda jakiś jumpshot to tym bardziej będzie chciał szekli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Baynes sobie coś zrobił z kolanem i raczej na początek sezonu nie będzie gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi