barcalover Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Kosta ma pobronić, zebrać i to zrobi. Teraz Danny jest w takiej sytuacji, że stał się więźniem własnych assetów. No spoko, mógł Crowdera spróbować wymienić wcześniej, ale Jae na tej umowie nadal jest spokojnie do sprzedania i chętnych nie będzie brakować. Log-jam w Bostonie jest oczywisty, ale to nie sprawi, że ktoś będzie kozaczył w negocjacjach, jeśli będzie miał na stole Crowdera na takim kontrakcie w miarę rozsądnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 To już lepiej grać Crowderem na C. Wspomniany Vucević byłby dobrą opcją, ale Magic zapewne chcieliby Smarta lub Browna, bo Crowder im teraz do niczego nie jest potrzebny. Wydaje mi się, że Valanciunas może być do wzięcia tanio. Ja bym go brał na miejscu Celtics. Smarta to oni musza oddać za darmo by mieć kasę na maxa dla Haywarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Smarta to oni musza oddać za darmo by mieć kasę na maxa dla Haywarda Thunder mają w sam raz TPE z wymiany Ilyasovy, a Smart grał w OKC w college'u. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Żeby mieć miejsce na Haywarda przy zakładanym capholdzie na puste miejsce w rosterze równym 815,6 k to wystarczy nam puścić Roziera za 2nd round. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Spokojnie, nikt z trojki: Bradley, Smart, Crowder nie poleci "za darmo" To nie jest nibyladnia, grow up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 No tak samo Damny miał wymienić picki na gwiazdę i też było spokojnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 @Dnc a co już Danny nie ma picków do wymiany na gwiazdę? Naprawdę nie ma czym się irytować po dwóch latach dobrych podpisów na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 @Dnc a co już Danny nie ma picków do wymiany na gwiazdę? Naprawdę nie ma czym się irytować po dwóch latach dobrych podpisów na FA. No ma Ale niby kiedy je wykorzysta? Za 3lata za 5? Za rok nie wezmą Luki tylko znowu wezmą kogoś gorszego? Mógł mieć pg za fultza A wziął kolejne assety. Po co mu one skoro ich i tak nie wykorzysta bo się boi że będzie musiał przepłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przygoda Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Robin Lopez... Mysle ze Crowder za RoLo to dobry deal Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przygoda Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Ok, moj blad nie sprawdzilem kontraktu Jae, ale dziure pod koszem maja poki co wieksza niz w ubieglym sezonie wiec... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Lipca 2017 przez przygoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Żeby mieć miejsce na Haywarda przy zakładanym capholdzie na puste miejsce w rosterze równym 815,6 k to wystarczy nam puścić Roziera za 2nd round. No ja nie wiem jak to liczysz Ale macie na kontraktach Horford 27,73 Bradley 8,81 Crowder 7,96 IT 6,26 Tatum 5,65 Brown 4,96 Smart 4,54 Rozier 1,99 Zizic 1,64 Mickey 1,47 Demetrius 1,38 do tego Yabusele 2,25 ( bo pick 1 rundowy) Wcyhodzi 73 mln i jak nic musicie spuścić Smarta i to za drugą rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 No ja nie wiem jak to liczysz Ale macie na kontraktach Horford 27,73 Bradley 8,81 Crowder 7,96 IT 6,26 Tatum 5,65 Brown 4,96 Smart 4,54 Rozier 1,99 Zizic 1,64 Mickey 1,47 Demetrius 1,38 do tego Yabusele 2,25 ( bo pick 1 rundowy) Wcyhodzi 73 mln i jak nic musicie spuścić Smarta i to za drugą rundę Yabusele idzie raczej na jeszcze rok jako stash. Mickey ma TO, które nie zostanie podjęte. Za Rgm liczę na wysłanie Jacksona + cash do buyoutu. Ponadto w tym roku przychodzi jeszcze Theis za minimum, stąd wychodzi: Hayward 29.727.900 Horford 27.734.405 Bradley 8.808.989 Crowder 6.796.117 Thomas 6.261.395 Tatum 5.645.400 Brown 4.956.480 Smart 4.538.020 Rozier 1.988.520 Zizic 1.645.200 Theis 815.615 Roster spot 815.615 Wychodzi 99.733.656 i wciśnięcie Roziera załatwia sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Yabusele to pick pierwszorundowy - mozecie go sobie wysłać gdzie chcecie ale w cap space się Wam liczy Demetrius ma gwarantowane 650 tys więc nawet jak go zwolnisz to wchodzi ci 810 plus 650 to jest więcej niż masz Sorki ale nadal ci wychodzi potrzebne ok 4,5 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) No ma Ale niby kiedy je wykorzysta? Za 3lata za 5? Za rok nie wezmą Luki tylko znowu wezmą kogoś gorszego? Mógł mieć pg za fultza A wziął kolejne assety. Po co mu one skoro ich i tak nie wykorzysta bo się boi że będzie musiał przepłacać By równie dobrze po roku nie mieć ani Fultza ani PG. Ainge się nie boi przepłacać, Ainge buduje championship caliber team, ja wiem, że fakt posiadania picków Brooklynu pozwolił na mega sprawną przebudowę, ale ten zespół jest nadal w budowie i w przeciągu 2-3 lat jak piszesz powinien być realnym pretendentem do mistrzostwa, bo w szerokim znaczeniu słowa conteder to oni już nim są bo mają pewne ECF. E: Przecież nie masz nakazu podpisywania picku? Przecież Yabs nie jest podpisany, a mamy "jedynie" do niego prawa, więc tu się Ely mylisz. Demetriusa nie miałoby zwalniać C's, a wysłać go gdzieś z cash considerations. Wtedy faktycznie wystarczy sprzedać Roziera... Edytowane 5 Lipca 2017 przez havlicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 By równie dobrze po roku nie mieć ani Fultza ani PG. Ainge się nie boi przepłacać, Ainge buduje championship caliber team, ja wiem, że fakt posiadania picków Brooklynu pozwolił na mega sprawną przebudowę, ale ten zespół jest nadal w budowie i w przeciągu 2-3 lat jak piszesz powinien być realnym pretendentem do mistrzostwa, bo w szerokim znaczeniu słowa conteder to oni już nim są bo mają pewne ECF. E: Przecież nie masz nakazu podpisywania picku? Przecież Yabs nie jest podpisany, a mamy "jedynie" do niego prawa, więc tu się Ely mylisz. Demetriusa nie miałoby zwalniać C's, a wysłać go gdzieś z cash considerations. Wtedy faktycznie wystarczy sprzedać Roziera... Unsigned first round picks are included in team salary at 120% of the player's scale salary amount immediately upon their selection in the draft. Once a first round pick signs a contract, his actual salary is included in the team salary, of course. To moze mały cytat z CBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubW Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 A ten Semi Ojeleye będzie w końcu podpisany czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Pierwsza runda jest zawsze w pełni gwarantowana w salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 będzie, ale przez problemy Celtów z salary zapewne jedynie na dwa lata. Co jest kure*sko bolesne, bo po takim okresie jeśli wypali trza mu już będzie sypnąć grubym hajsem, albo odpuścić. Bez minut to może ewentualnie wypalić paczkę papierosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Unsigned first round picks are included in team salary at 120% of the player's scale salary amount immediately upon their selection in the draft. Once a first round pick signs a contract, his actual salary is included in the team salary, of course. To moze mały cytat z CBA To już sam nie wiem, bo to się kłóci z tym co podałeś: Cap holds represent "placeholders" for pending free agents, unsigned draft picks, offer sheets, etc... Since the Celtics are currently over the league salary cap, these cap holds do not count against their Total Cap figure. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 To już sam nie wiem, bo to się kłóci z tym co podałeś: Cap holds represent "placeholders" for pending free agents, unsigned draft picks, offer sheets, etc... Since the Celtics are currently over the league salary cap, these cap holds do not count against their Total Cap figure. Gdzie się kłóci Yabusele ma cap hold na 2,24 którego nie możecie skasować i ten cap hold znika dopiero z pierwszym dniem sezonu tj w październiku Przez to sam Rozier ci nie styka tylko musisz pozbyć się Smarta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi