cvbe Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Chuyowe deale to moja specjalność! Kolejny ryzykowny pick moim zdaniem cvbe. Widziałbym wiele lepszych opcji od THT. No risk, no fun - na ten moment są lepsze opcje, ale 18-letni THT o posturze czołgu, który może jeszcze urosnąć jest całkiem sympatycznym dodatkiem Wszystkie pozostałe opcje, które rozważałem do tego numeru poszły z numerami 19-22 (dosłownie WSZYSTKIE). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Talen Horton Tucker to chyba najbardziej hipsterski wybor do tej pory ;] Przez chwile o nim myslalem jak zastanawialem sie czy zachowac pick. Gosc mial czasami takie wykonczenia pod koszem, ktore rzadko widuje na poziomie NBA. Byl przy tym niesamowicie skuteczny(poziom Clarka, Ziona z tego narybku), zwlaszcza biorac pod uwage ze praktycznie wszystkie te punkty byly nieasystowane. Niestety, ale rzuca fatalnie(kolo 25% z off the drible jumperow) i nie wiem jak mialby zdobywac punkty w NBA. To nie jest taki atleta zeby utrzymac taka skutecznosc spod kosza, zreszta nie wiem kto mialby mu dac pilke w ataku. Poza tym mial duzy spadek produkcji w conference games, gdzie mial rywali z troche wyzszej polki. Grant Williams to bedzie rewelacja z lawki. Po short rollach powinien niszczyc w ataku centrow przeciwnikow. Uwazam tez, ze bedzie mial przyzwoita trojke na poziomie NBA. W Tennessee graja archaiczna koszykowka z mala iloscia rzutow za 3 i wieloma jumperami z poldystansu, niestety nie mial jak pokazac range. 82% z osobistych na duzym volume to nie przypadek. Edytowane 13 Czerwca 2019 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 IMO THT to fantastyczny pick - poza top15 trzeba iść upside w tak słabym drafcie a ja mam wrażenie że Talen ma Top5 upside tutaj. Dużo większa szansa że będzie bustem niż że wypali ale gdybym miał szukać szansy na przyszłego All Stara z miejsc 15-40 (prawie na pewno taki jest) to on by był moim pierwszym wyborem. I to mimo tego jak fatalnie odpadał z turnieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Nawet nie wiecie, jaki to jest miód na moje serce, gdy wszystkie moje picki są krytykowane Teraz są dwie opcje - albo się udo albo się nie udo - jak się uda to fajno a jak nie... tom przepadł https://www.youtube.com/watch?v=WfuSwLhcWrQ PS. Czemu nie mogę osadzić wideo z yt a uszy Urbana to można? Edytowane 13 Czerwca 2019 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 6 godzin temu, january napisał: To Hayes nie jest u Ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 7 godzin temu, january napisał: To Hayes nie jest u Ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Godzinę temu, kolader napisał: Dzięki sprawnemu wybieraniu przez część GMów jesteśmy jeden dzień do przodu. Fajnie by było jak byśmy podtrzymali tą passę Nie możecie dogadywać tych tradeów wcześniej, tylko koniecznie musicie zacząć rozmowy własnie jak prawie 30 GMów czeka na Waszą decyzję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 1 godzinę temu, Alonzo napisał: Dzięki sprawnemu wybieraniu przez część GMów jesteśmy jeden dzień do przodu. Fajnie by było jak byśmy podtrzymali tą passę Nie możecie dogadywać tych tradeów wcześniej, tylko koniecznie musicie zacząć rozmowy własnie jak prawie 30 GMów czeka na Waszą decyzję? Ja żadnych propozycji nie mam. Daj jeszcze chwile, w pracy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Wielki Bol jeszcze będzie was masakrował pod koszem z JJJ :))))) Ja uprzedzam, że jak dziś do #29 nie pójdzie to jutro cały dzień będę blokował, bo jestem na wyjeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Przepraszam wszystkich że to tak długo trwało ale zostałem sam w dziale i musiałem wpierw najpilniejsze projekty zakończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 2 minuty temu, january napisał: Ale że Langford z top25 wyleci to się nie spodziewałem Spokojnie. Pewnie zaraz poleci. W końcu chłopak z Indiany @RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) 8 minut temu, january napisał: Ale że Langford z top25 wyleci to się nie spodziewałem Gribanov ze stepiena go nie miał w top 60. Ogólnie z Langfordem to jak z THT - kupujesz kupon na loterii i się modlisz. A osoby, które oglądały Indianę twierdzą, że koleś miał zerowy effort i wyjebane na wynik. Coś jak Fultz ale jeszcze gorzej. Edytowane 14 Czerwca 2019 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 @RonnieArtestics Bierz Okeke. Jasiek nie może przystealować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 pewnie Bazleya trafiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 4 minuty temu, january napisał: Tylko 1 osoba i to dopiero od dziś wie kogo wybiorę ;> Możecie sobie strzelać Stara miłość nie rdzewieje. Jontay Porter:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Kozackie value z Herro - ja go miałem w top15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Same hipsterskie propozycje macie dla Jaśka, a on po najprostszej linii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) Darius "2 Years Away from Being 2 Years Away" Bazley? Edytowane 14 Czerwca 2019 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 1 minutę temu, Wooden napisał: Kozackie value z Herro - ja go miałem w top15 Mam wrażenie, że twoje TOP15 jest mocno rozbudowane, bo co drugi pick przy każdym mniej pewnym wyborze to piszesz Zaraz się okaże, że tam miejsca dla Ziona w TOP15 brakło, ale dla kilku podejrzanych typów nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Mam wrażenie, że twoje TOP15 jest mocno rozbudowane, bo co drugi pick przy każdym mniej pewnym wyborze to piszesz Zaraz się okaże, że tam miejsca dla Ziona w TOP15 brakło, ale dla kilku podejrzanych typów nie Nie - po prostu kilku gości z topu kompletnie nie szanuję. Kilku też nie znam zbyt dobrze przez co mam ich może niżej niż powinienem mieć Herro też uważam za kogoś kto może pomóc od razu w przeciwieństwie do 80% tego draftu Edytowane 14 Czerwca 2019 przez Wooden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi