Skocz do zawartości

Free Agency 2017

zalias

Rekomendowane odpowiedzi

Ale to Ci się podoba, imponuje? Bo jak dla mnie to można sobie parę razy zażartować, ale jak już robisz to nagminnie to tylko wychodzisz na głupka, którego ciężko brać na serio i któremu się zwyczajnie nudzi.

Embiid trolluje tak samo o wiele dłużej i o wiele bardziej intensywnie, a jakoś nie widziałem, by kogoś to oburzało ;) Trochę wygłupów raz na jakiś czas to dobra rzecz. Zwłaszcza w erze NBA, gdzie kibice szukają podwójnego dna każdego słowa czy gestu, a to, że ziomek z ziomkiem zbił piątkę czy spotkali się na jednej imprezie to podstawa do spekulacjach o połączeniu sił. IT dystans zachowuje do takich rzeczy i sam się z tego nabija. Mi się to podoba :)

Komentarz Thomasa pod zdjęciem zaraz po pojawieniu sie informacji, że CP leci do rakiet :grin: Wgl Thomas to jakiś ,, Trollman '' jeśli chodzi o ten offseason i ,,werbowanie ''. Obserwowanie na twiterze Haywarda potem komentarze pod zjeciem Blake teraz komentarz pod tym zdjęciem z dużym przekazem bez zbędnego pitolenia a na deser to chwile temu robił relacje live na instagramie i mial na sobie spodenki Jazz  :panda: 

https://pbs.twimg.com/media/DDbEI4hUAAAr9j5.jpg:large

https://twitter.com/Isaiah_Thomas/status/879782332093390848

Ale to Ci się podoba, imponuje? Bo jak dla mnie to można sobie parę razy zażartować, ale jak już robisz to nagminnie to tylko wychodzisz na głupka, którego ciężko brać na serio i któremu się zwyczajnie nudzi.

Mi na przykłąd się podoba, podobnie jak działalność Joela w SM.

Biodro bez spiny, to, że wstawiłem taki post jak wstawiłem nie znaczy, że mnie to jara czy coś. Po prostu zawsze przez takie ,, smaczki '' jest ciekawiej a nie, że wieje c***em a tak to ludzie mają coraz większy mętlik w głowie czy czasem cos nie jest na rzeczy lub blisko finału. Kolega u góry z Embidem dał identyczny przykład. 

Edytowane przez Wielo18

Spoko, trochę przereagowałem, ale męczy mnie już ten cały offseason, choć dopiero się zaczął ;)

Mnie to męczą setki informacji, nieraz sprzecznych, męczy mnie tyle propozycji wymiany, które się nie spełniają i nagle trade'y, które mają miejsca to są niespodzianki, bo były spekulacje, a nie było prawdziwego źródła, choć 'sources say' za każdym razem... W obliczu takiej papki to IT czy inne takie smaczki to całkiem dobra odskocznia od pierdolnika do normalności. Przynajmniej ja tak mam i pojawia się uśmiech na mojej twarzy jak IT wywala takie coś bez żadnych ceregieli i połowa twittera spekuluje, a druga połowa śmieje się z podejścia Thomasa.

Do przedwczoraj mogl - podobnie jak ja i Ty - nie zdawac sobie sprawy jak technicznie to w ogole mozliwe.

Zreszta pozniej Woj puscil info, ze tak wlasnie kombinuja, wiec to juz nie tylko domysly.

"Do przedwczoraj"? Czekaj, Twoim zdaniem to jest jakaś nowość? Przecież choćby tu na forum w trakcie sezonu mówiło się o R&E w kontekście George'a Hilla w Utah. 

Takie rzeczy planuje się miesiącami, jak nie dłużej. 

A Woj pisał tylko, że Boston wierzy, że uda się George'a przekonać do extension, ani słowa o renegotiate & extend.

Male ryzyko jest w kazdym scenariuszu.

Małe ryzyko, że Boston nie wejdzie do finału? Dobre. :smile:

Powtarzam, ze te ok. 10 baniek to jest MAX podwyzki jaka moze dostac na najblizszy sezon, ale to moze byc mniej i finansowo wyjdzie podobnie jak we wszystkich scenariuszach gdzie przechodzi jako FAs w 2018 do Lakers.

Przedtem pisałeś, że mu się to bardziej opłaca, a nie że wyjdzie "podobnie". Zresztą, to nie ma wielkiego znaczenia, bo Boston i tak będzie musiał rozwalić roster żeby dać chociaż kilka milionów więcej. 

Edytowane przez Jendras

tak sobie czytam przerozne newsy i ogolnie tez na takie informacje sie natknalem, ze jak Bostonowi nie uda sie podpisac Haywarda, Griffina i/albo sciagnac PG to moze wezma Rudy'ego Gaya

w sumie... to nawet moze nie takie glupie zamiast ladowac sie w jakies 5 letnie max umowy podpisac Gaya na 2 lata za 12-15 rocznie (nie wiem w sumie ile jest warty) z ewentualna jakas opcja w kontrakcie ze 3 rok niegwarantowany bo u niego ze zdrowiem to ciezko bywa, ale mimo wszystko to jest gosc ktory 20 pts sieknie bez problemu, a super drogi nie powinien byc

Rudy Gay to będzie kolejny deal Rockets moim zdaniem.Koleś ma idealny skillset moim zdaniem by być solidną 3 opcją i chyba pora by zdał sobie sprawę że jako ta 3 opcja może być jednak sporo bardziej  efektywny.

Musieliby najpierw sprzedać Andersona, a do niego podobno muszą dopłacać, bo nawet za darmo nikt go nie chce brać w swoje salary space.

Więc zważywszy na to, że Gay jest w tej lidze przeciętniakiem po groźnej kontuzji - bardzo wątpliwe, by Rockets w niego mierzyli.

Więc zważywszy na to, że Gay jest w tej lidze przeciętniakiem po groźnej kontuzji - bardzo wątpliwe, by Rockets w niego mierzyli.

In my face:

@WojVerticalNBA
Sources: Free agent Rudy Gay hosts meetings in Austin, Texas with interested suitors this weekend. OKC continues to be a team who sees fit.

Tylko, że gay mocno średnio rzuca za trzy (34%), więc do Rockets tak sobie się nadaje :playful:

tak jak napisales 34 % to nie jest zle, to jest ok

trzeba tez wziac poprawke na to ze grajac w dobrej druzynie ktora rozciaga obrone totalnie i ma 2 gosci na poziomie all-nba, to latwo z 34 % zrobic o kilka % wiecej

(tak, wiem ze ta minka na koncu sugeruje pewnego rodzaju zart, ale just sayin'...)

Brałem pod uwagę ostatni sezon u Hardena, który grał w takim specjalnym ekosystemie jaki stworzył mu Pringels.

Gay trafiał rok temu ze skutecznością 37%, ale tylko w 30 spotkaniach więc taka sobie próbka. 

Spokojnie odnalazłby się w Houston, a przez wzgląd na jego kontuzje cena za jego usługi może nie być zbyt wygórowana.