Skocz do zawartości

Free Agency 2017

zalias

Rekomendowane odpowiedzi

Takie pytanie do lepiej ogarniających:

Thomas/Rozier-Bradley/Brown-PG/Tatum-Gordon/ktoś/Porzi(pozdro fanatyku Knicks :D :D :D -Al/Zizič

Ma to z punktu widzenia sportowego i finansowego sens?Oprócz meczów Bostonu i OKH + PO nie oglądałem wgl.NBA tak więc stąd to pytanie.

Takie pytanie do lepiej ogarniających:

Thomas/Rozier-Bradley/Brown-PG/Tatum-Gordon/ktoś/Porzi(pozdro fanatyku Knicks :grin: :grin: :grin: -Al/Zizič

Ma to z punktu widzenia sportowego i finansowego sens?Oprócz meczów Bostonu i OKH + PO nie oglądałem wgl.NBA tak więc stąd to pytanie.

Sportowego może i ma, ale finansowo nie da się tego zrobić, chyba że na jeden rok, o ile Pacers i Knicks zgodzą się na wymiany z użyciem najbliższych pickó Bostonu, a to wcale nie jest takie pewne, a w przypadku Knicks wręcz niemożliwe.

Naprawdę jestem ciekaw, jak oni zmieszczą tego George'a. Musi polecieć Rozier, Tatum i Crowder, czy to nie wystarczy, żeby go podpisać?

Naprawdę jestem ciekaw, jak oni zmieszczą tego George'a. Musi polecieć Rozier, Tatum i Crowder, czy to nie wystarczy, żeby go podpisać?

Ja powiem szczerze, że nie wiem. Nie mam za bardzo czasu się w to zagłębiać i zostawiam to DA jeśli w ogóle coś prawdy jest w tych plotkach. 

Ale byłyby jaja gdyby Boston (!) zakosił Lakers sprzed nosa PG. Mnie się to wydaje mało prawdopodobne bo sam zawodnik wyjdzie na niepoważnego. Mówi, że chce grać dla LAL, a nagle podpisuje rozszerzenie z kimś innym i to akurat z ich ulubionym Bostonem? No bez żartów :rugby:

Ale byłyby jaja gdyby Boston (!) zakosił Lakers sprzed nosa PG. Mnie się to wydaje mało prawdopodobne bo sam zawodnik wyjdzie na niepoważnego. Mówi, że chce grać dla LAL, a nagle podpisuje rozszerzenie z kimś innym i to akurat z ich ulubionym Bostonem? No bez żartów :rugby:

Po pierwsze, czy gdziekolwiek pojawiła się informacja, że on chce grać w Lakers? Ja czytałem, że chce grać w Los Angeles.

Po drugie, to akurat George chyba się nie wypowiadał na ten temat, a informacje o LA są tylko przeciekami. Oficjalnie George tylko powiedział, że nie zostanie w Indianie ( czy przegapiłem jakąś wypowiedź na ten temat)?

Z doniesień Woja wynika, że preferuje Lakers w FA 2018, a nie, że wyłącznie tam będzie grał od lata 2018.

Proszę bardzo ;)

maxresdefault.jpg

bardzo twarzowo :P

GSW , Cavs jasny sygnał. Idę po pierścień.

NOP - hometown. Paul podkreślał ,że lubi Orlen i gdy Clippersi grali w nim podchodził do tego sentymentalnie.

Denver - młodzi gracze , może woli grac z prospectami.

Houston - już był blisko grania tam gdy był Howard i Harden i dlatego jeżeli znowu zechce tam grać cóż trudno.

Spurs drużyna , która dostała sweepa od GSW i z Paulem czy bez nie ograją jej więc po co tam ma iść robiąc bagno w Clippers. Pójdzie w imię czego ?

ogólnie wszystko tylko nie Spurs :D

Ja powiem szczerze, że nie wiem. Nie mam za bardzo czasu się w to zagłębiać i zostawiam to DA jeśli w ogóle coś prawdy jest w tych plotkach. 

2 opcje na pozyskanie PG i GH + sklad.

DDX4Un1XkAAoa6n.jpg

Edit.

To opcje, w ktorych nie ma mowy o nowej umowie dla PG.

Edytowane przez Maju

Nie jest to wiadomość dnia ale Gallinari nie za bardzo chce zostać w Denver

A co do Haywarda to fakt, że on jeszcze nie jest wolnym agentem jest plusem dla Jazz bo mogą z nim legalnie rozmawiać i ustalać koncepcję wzmocnienia składu która ma nastapić w tym tygodniu

Nie jest to wiadomość dnia ale Gallinari nie za bardzo chce zostać w Denver

A co do Haywarda to fakt, że on jeszcze nie jest wolnym agentem jest plusem dla Jazz bo mogą z nim legalnie rozmawiać i ustalać koncepcję wzmocnienia składu która ma nastapić w tym tygodniu

Galinari? 

przecież on kocha Denver i ma tam z 4 czy5 biznesów

coś nie kumam tego

Galinari? 

przecież on kocha Denver i ma tam z 4 czy5 biznesów

coś nie kumam tego

Ale ostatnio powiedział że Denver to nie jest jego pierwszy wybór.. A w maju w wywiadzie mówił , że nie jest pewien czy tu zostanie. I że przewaga Denver to taka ,że moga mu dać 5 lat zamiast 4 ale ogólnie stawia ich na równi z resztą

Tu masz wywiad majowy

http://www.denverpost.com/2017/04/13/danilo-gallinari-future-nuggets/

Chyba ogólnie jest wkurzony, że nie weszli do PO

A ostatnio chyba wczoraj przedwczoraj robił wywiad dla włoskiej telewizji gdzie powiedział że Denver nie jest jego pierwszą opcją

Żaden z wolnych agentów nie wspomina sam z siebie że będzie mu ciężko odejść jeśli rzeczywiście nie ma zamiaru odejść

Gallo sonduje rynek, normalna rzecz. Poprawcie mnie, ale nie ma zbyt wielu ekip, które są w stanie dać mu min 22 bańki i zapewnić PO - Boston? Utah? ktoś jeszcze?

Takie gadki o chęci odejścia z braku PO wkurwiają mnie nieziemsko, tyle meczów co przejebaliśmy przez jego ceglenie w crunch... niech się chłopina zreflektuje lepiej.

Takie gadki o chęci odejścia z braku PO wkurwiają mnie nieziemsko

Nie tylko Ciebie. Rubio też chrzanił o tym że chce odejść bo PO nie ma, a teraz siedzi cichutko i nic nie stęka.

Gallo to może tylko na wschód walić. Nets, Philly jak chcą taką kasę ale musieli by być debilami jak by dali coś długiego. Jakieś 2+1 max z TO.