Koelner Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) Witam, Zaczynamy nowy preaseason więc potrzeba nowy temat. Jako stary user i jedyny kibic Kings na forum ;] mam prawo do tego i tyle. Arron Afflalo $$12,500,000 Kosta Koufos $8,393,000 Garrett Temple $8,000,000 Anthony Tolliver $8,000,000 Langston Galloway $5,200,000 Ben McLemore $4,008,882 Willie Cauley-Stein $3,551,160 Buddy Hield $3,517,200 Georgios Papagiannis $2,202,240 Malachi Richardson $1,439,880 Skal Labissiere $1,242,240 Taki mamy skład , jak coś się nie zgadza to pisać ;] mamy nr 5 oraz 10 w drafcie sam nie wiem kogo mogliby wybrać , najchętniej sprzedałby jeden pick kosztem np Chrisa Paula albo Butlera czy Paula Georga;] nawet dwa picki p.s. prosiłbym moderatorów o przeniesienie postów z zeszłorocznego tematu od mojego postu z Napisano 27 marzec 2017 - 09:59 Pozdrawiam Edytowane 18 Maja 2017 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Tolliver ma tylko 2 gwarantowane jakby co. Afllalo tylko 1,5 mln No i Gay wciąż ma jednak opcje na 14,26 mln - wspominam bo Galloway tez ma opcję zawodnika a jego wymieniasz Hield ma 3,675 WCS 3,704 Georgios 2,301 PS Wciąż płacicie Barnesowi 2,133 i Butlerowi 0,517 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Witam, Zaczynamy nowy preaseason więc potrzeba nowy temat. Jako stary user i jedyny kibic Kings na forum ;] mam prawo do tego i tyle. Arron Afflalo $$12,500,000 Kosta Koufos $8,393,000 Garrett Temple $8,000,000 Anthony Tolliver $8,000,000 Taki mamy skład , jak coś się nie zgadza to pisać ;] 49.000.000 OJP nawet sobie sprawy nie zdawałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Arron Afflalo $$12,500,000 Kosta Koufos $8,393,000 Garrett Temple $8,000,000 Anthony Tolliver $8,000,000 Langston Galloway $5,200,000 Ben McLemore $4,008,882 Willie Cauley-Stein $3,551,160 Buddy Hield $3,517,200 Georgios Papagiannis $2,202,240 Malachi Richardson $1,439,880 Skal Labissiere $1,242,240 Taki mamy skład , jak coś się nie zgadza to pisać ;] Nie zgadza się to piszę... Jak za taki 'szrot', żeby nie powiedzieć gorzej można tyle płacić? To się zupełnie nie zgadza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 znawcy NCAA, przeglądam się mockdraftom śledzę filmy ale nie znam wszystkich na prześwit. chciałbym pg mocnego na p'n'r oraz sf z rzutem. Propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 @ Blackmagic Ale jak pisałem Tolliver i Afllalo są ledwo ledwo gwarantowani więc można ich wypłatę ściąc do 3,5 zamiast 20,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 @ Blackmagic Ale jak pisałem Tolliver i Afllalo są ledwo ledwo gwarantowani więc można ich wypłatę ściąc do 3,5 zamiast 20,5 Los kings mnie akurat srednio obchodzi - bardziej zdziwiony jestem ze ktos dal tyle za 4 kolesi nie nadajacych sie do sensownego grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Jeśli chodzi o czołówkę, to : PG mocny na pnr: 1. Fultz 2. Smith w rumorsach podobno Fox to przyjaciel WSC ,nie wiem czy akurat w tym przypadku ta przyjaźń mogłaby się przenieść na sukcesy zespołu ;] co o nim sądzicie ? leworęczny może drugi Conley ? chociaż piszą o drugim Wallu ;] SF z rzutem : właściwie brak 1. Tatum (FT% i technika rzutu wskazują, że będzie świetnie rzucał trójki). Divac się najarał na niego jak Fox zostanie do 5 nr to go wezmą a w innym wypadku Tatum od 10 w górę jest jakiś sensowy SF/PG w razie Niemca ? ten Francuz mi się nie podoba Edytowane 19 Maja 2017 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Z #10 może będzie jeszcze dostępny OG Anunoby chociaż pewności nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Jak weźmiecie Foxa ponad DSJ, to Sacramento being Sacramento. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Jak weźmiecie Foxa ponad DSJ, to Sacramento being Sacramento. Fox jest pewniejszym wyborem, bez tylu znaków zapytania co Smith. Smith wydaje się mieć z kolei nieco wyższy sufit. Jak dla mnie jeśli ktoś weźmie Foxa przed DSJ, to nie będzie to żadnym skandalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Fox jest pewniejszym wyborem, bez tylu znaków zapytania co Smith. Smith wydaje się mieć z kolei nieco wyższy sufit. Jak dla mnie jeśli ktoś weźmie Foxa przed DSJ, to nie będzie to żadnym skandalem. Zwłaszcza Kings, skoro Fox i Stein to przyjaciele. Byłaby to miła odmiana i w teorii dość przemyślany wybór Sacramento. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Fox jest pewniejszym wyborem, bez tylu znaków zapytania co Smith. Smith wydaje się mieć z kolei nieco wyższy sufit. Jak dla mnie jeśli ktoś weźmie Foxa przed DSJ, to nie będzie to żadnym skandalem. Moim zdaniem jak widzisz Foxa, to widzisz poprawnego gościa, który fajnie broni, jest szybki i dobrze biega do kontr, ale ma podejrzany rzut i ogólnie grę w HCO i nie ma tego efektu WOW jak u DSJ.Kings nie bardzo mogą sobie pozwolić na wzięcie ''tylko'' dobrego startera, potrzeba im gwiazdy po odejściu Cousinsa.Mam trochę wątpliwości czy Fox może być twarzą organizacji.Ale obym się mylił, bo nic do typka nie mam, po prostu jestem wysoko w stosunku do Smitha . No i jakie znaki zapytania widzisz i DSJ?Oprócz tej kontuzji, bo oprócz tego jego gra wydaje się niemal kompletna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ja mam odwrotne zdanie. Smith grał w gównianym zespole i jego wartość jest mocno zaniżona. Wartość Foxa bardzo urosła po udanym MM i szybko poleciał w górę w mockach, a historia raczej pokazuje, że taki szybki skok o parę miejsc, często kończy się wyborem, który mocno zawodzi oczekiwania. Gdyby trafił do Kings, to w jakim, jeśli nie gównianym zespole by znowu grał? No i jakie znaki zapytania widzisz i DSJ?Oprócz tej kontuzji, bo oprócz tego jego gra wydaje się niemal kompletna. Zerwane ACL to nie jest rzecz, którą powinno się bagatelizować. Dochodzą jeszcze kwestie jego gry pod koniec sezonu, kiedy wyglądał jakby mu nie zależało. Można tłumaczyć to, że to nie jego wina, tylko słabej drużyny, trenera, ale wiedząc, że skauci patrzą i Cię oceniają, a za chwilę i tak Ciebie nie będzie w tym szambie, to powinieneś dawać z siebie wszystko i mieć w dupie, że grasz w ujowym zespole. Biorąc pod uwagę, że rozmawiamy o Kings, to nie ma żadnej pewności, że Smithowi również nie będzie się podobać w Sacramento. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ja nie wiem skąd podjara typem. Myśle, że Jackson byłby lepszym wyborem. Ta podjara to pewnie przez te krótkie gacie, +10 do obrony. Ale Justin Jackson też spoko opcja jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Niby by grał, ale mimo tego, że grał, gdzie grał to dawał z siebie 110% i robił wszystko co mógł. Mi trochę wygląda na mentalnego Lillarda, albo Westbrooka, tylko w porównaniu z tym drugim wydaje się przy tym mądrzejszy. Koleś ma tak naprawdę wszystko co potrzebuje dobry PG, do tego wygląda na to, że jest baardzo ambitny. Niby odpuścił po kontuzji, ale z drugiej strony, lepiej doczłapać się na pół gwizdka do końca sezonu, niż katować się specjalnie w meczach o kompletne nic i ryzykować ponowieniem kontuzji. Smith może być dla Kings, tym czym jest Lillard dla PTB. Fox pachnie genialnym graczem, ale nie w roli lidera. No i miałoby to sens. Spokojny Hield, a obok nabuzowany Smith, pod koszem Skal i WCS też podobny duet. Przydałby się jakiś weteran na SF, aby to wszystko za ryj złapać w razie przypału. Podpisuje się rękoma i nogami. Ogólnie nawet kibicuje Kings w tym sezonie, fajnie jakby się odkuli po odejściu Cousinsa, tylko co z tym Hieldem?MIał być taki fajny jak wchodził do NBA,a sezon miał przeciętny.Na szczęście sam nie jest z niego zadowolony i liczy na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Niby odpuścił po kontuzji, ale z drugiej strony, lepiej doczłapać się na pół gwizdka do końca sezonu, niż katować się specjalnie w meczach o kompletne nic i ryzykować ponowieniem kontuzji. O jakiej kontuzji mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 ja mam chyba Smith>Fox>Tatum ten pierwszy z uwagi na najwyższy upside, jedyny chyba z tej trójki który ma szansę być superstarem Tatum z kolei ma wątpliwy atletycyzm, a rzut mimo że niezły to niektórzy twierdzą że za wolny release i w nba nie przejdzie. Jego sufit to sam nie wiem - taki trochę gorszy Paul Pierce albo Melo? Ciężko powiedzieć, Tatum wydaje się, że nie ma wielu znaków zapytania, ale też nie ma jakiegoś wyróżniającego skilla na elitarnym poziomie (poza jab stepem i iso), więc będzie musiał poprawić się jednocześnie w kilku kategoriach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Kings są w całkiem dobrej sytuacji. Pozbyli się Cousinsa, teraz mają dwa wysokie picki w drafcie. Na pewno wezmą jednego rozgrywającego (Smith/Fox/Ntilikina). Mają możliwości, by wyciągnąć fajnych graczy i ogrywać ich w sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 jaka jest możliwość aby Ball do nas trafił? jakiś trade z lakers? ogólnie fani Kings są przeciwko Ballowi , coś piszą o jego ojcu, ktoś zna temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi