Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2017/18

january

Rekomendowane odpowiedzi

jest cienka granica miedzy pajacowaniem, a byciem pajacem. Ja rozumiem show, marketing, miliardy za buty synów. Ale to nie było potrzebne

Nie bylo potrzebne, ale dostał hajs to poszedł i zrobił to co potrafi najlepiej. LaVar ma teraz swoje pięć minut więc to wykorzystuję tak jak może. Gość jest niespełnioną 'gwiazdą' i teraz może spełniać swoje marzenia.

Ja myślę, że to się zmieni jak Lonzo kupi własny dom i wyprowadzi się od Tatusia wiariata. Tak patrząc na to jak Lonzo się zachowuje to nie sądzę by zachowanie starego mu się podobało. Nie zauważyłem u niego sydromu zachowania się jak gwiazda, raczej pokorny jest. Jest pod dużym wpływem ojca i musi robić rzeczy, które nie do końca mu się podobają. Ale tak jak wspomniałem zmieni się to jak będzie na swoim.

No cóż trochę dziwne, że zawodnik Pacers rekrutuje do Lakers zawodników, którzy wolnymi agentami będą za dwa lata, nie sądzisz? :nevreness:

Już nie mówiąc o tym, że to oznaczałoby, ze George nie za bardzo chce grać z LeBronem w przyszłym roku :nevreness:

Może najzwyczajniej w świecie George zdaje sobie sprawę z tego, że Lakers nie mają obecnie zbyt mocnej pozycji negocjacyjnej i dlatego zagaduje do kolegów, chcąc namówić ich do gry w Los Angeles :P

Równie dobrze może to być kolejna plotka, która powstała dlatego, że ktoś widział jak George przybija piątkę z Klayem :P

Czuje w kościach pośmiewisko w LA w przyszłym sezonie.

George pójdzie do Celtics lub Cavs, po czym podpisze extension

Ball zagra słaby rookie sezon

Lavar będzie szalał w mediach

Russell zagra bardzo dobry sezon w Nets

Lakers podpiszą Randla za 20 milionów.

Niestety, ale Twój scenariusz jest dosyć realny, lepiej przygotować się na najgorsze, a później ewentualnie miło się zaskoczyć.

Myślę tylko, że Randle aż 20 melonów nie dostanie.