Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ignazz Opublikowano 26 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Noah wróci jak trener się zmieni? To bym nie zmieniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Mój czlowiek Mudy robi najlepsze staty w meczu a ekipa i tak nie jest w top5 do tanku. O co tutaj chodzi w tym klubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 To jest Brandon Jennings 2.0, a niektórzy fani Nix już mu dają czteroletnią umowę i stawiają pomniki :] . widzisz, Iverson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Błagam nie bądź tym człowiekiem który jara się chwilową i bardzo ulotną "znakomitością" Derricka Rose'a/Brandona Jenningsa, Michaela Beasley'a/Trey'a Burke'a/Enesa Kantera. Ja jestem tym ostatnim i nie mogę spojrzeć sobie w twarz patrząc w lustro, przez tą chwilę zapomnienia dla turka :[ Brzydzę się sobą :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 https://basketball.realgm.com/wiretap/249376/Kristaps-Porzingis-Cursed-Out-Jeff-Hornacek-Durąing-Practice-Last-Season 3 grajek ktory cisnie sie z Hornym.Ciekawe co sie tam odbywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 https://basketball.realgm.com/wiretap/249376/Kristaps-Porzingis-Cursed-Out-Jeff-Hornacek-Durąing-Practice-Last-Season 3 grajek ktory cisnie sie z Hornym.Ciekawe co sie tam odbywa Chyba czas przeszły powinieneś dać. Kristaps Porzingis cursed out Jeff Hornacek during a practice late last season, according to a source. Porzingis reportedly used the F-word. Gównoburza ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 https://basketball.realgm.com/wiretap/249376/Kristaps-Porzingis-Cursed-Out-Jeff-Hornacek-Durąing-Practice-Last-Season 3 grajek ktory cisnie sie z Hornym.Ciekawe co sie tam odbywa Tak jak staropolskie przysłowie mówi:"Na pochyłe drzewo,to i Salomon nie naleje". Widzą ,że dni Hornacka w Knicks są ponumerowane to mu wchodzą na głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Błagam nie bądź tym człowiekiem który jara się chwilową i bardzo ulotną "znakomitością" Derricka Rose'a/Brandona Jenningsa, Michaela Beasley'a/Trey'a Burke'a/Enesa Kantera. Ja jestem tym ostatnim i nie mogę spojrzeć sobie w twarz patrząc w lustro, przez tą chwilę zapomnienia dla turka :[ Brzydzę się sobą :[ koleś wydaje się sympatyczny i byłem jego fanem w ncaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Błagam nie bądź tym człowiekiem który jara się chwilową i bardzo ulotną "znakomitością" Derricka Rose'a/Brandona Jenningsa, Michaela Beasley'a/Trey'a Burke'a/Enesa Kantera. Ja jestem tym ostatnim i nie mogę spojrzeć sobie w twarz patrząc w lustro, przez tą chwilę zapomnienia dla turka :[ Brzydzę się sobą :[ Są jakieś wieści o nowym wyższym i dłuższym kontrakcie dla Mikea w Knicks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Mike'a Budenholzera? Jeszcze nie, ale to tyko kwestia czasu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Here's the complete list of players averaging at least 16 points and 5 assists per game, while also shooting over 50% from the floor - since the All-Star break: Lebron James, Kyrie Irving, Eric Bledsoe, Nikola Jokic and ... Trey Burke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Nie przejmuj się Przemo Burkem, mam dla Ciebie dobrą wiadomość: Journeyman forward Michael Beasley would like to return to the Knicks, but several factors play into that equation, as Marc Berman of the New York Post examines. Beasley returns to the free agent market this summer and has expressed a desire to stay put. “I would love to be back definitely. A lot goes into that,” he told Berman. “We’ll assess the situation in summertime.” The Knicks would likely have to use a portion of their mid-level exception to retain him. However, they could opt to spend it on a younger player or save cap space for the following summer, Berman continues. Their desire to re-sign Beasley also hinges on who will be coaching the team next season, Berman adds. Mike dobrze czuje się w Big Apple. Ma minuty, gra ostatnio regularnie w pierwszej piątce, nie ma żadnej presji na wynik. Świetne miasto. Czego chcieć więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Po przeczytaniu "Marc Berman" wróciło mi krążenie :] Durant go strasznie ostatnio propsuje, to niech go bierze po sezonie do GSW :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Właśnie szukając innej opcji niż Knicks, wiesz, że właśnie Łorjorsy mi do głowy przyszły, jako pierwsze? Chciałbym, żeby ktoś mu dał jakiś 3letni kontrakt, żeby mógł gdzieś ustabilizować swoją grę. Te 15-20min z ławki i szybkie 10pkt grając z ławką. To chyba optymalna rola dla Mikea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Do konca sezonu juz tylko 3-4 spotkania..... a NYK ma szanse na 7 pozycje !!!!! Buls i Nets mają dwumecz !!!!!!! WSZYSCY TRZYMAMY KCIUKI ZA JEDNYCH I DRUGICH !!!!! albo bezpieczniej za NETS 2x na wszelki wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 @Przemek_Orliński Szykujesz już jakieś pseudonimy dla Franka? #BelgMVP to dobry początek przed SL Już mam :] "Pan Wołodyjowski" mój "Mały Rycerz" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Nawet Cavs sobie wymyśliło jak tu podbić numer w drafcie o 2 pozycje !!!!!!!!!!! a te tłuki bezmyślne NIC - rozpacz i żenada !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 JEZUSIE CHRYSTUSIE CIEŚLO Z NAZARETU JAK JA UWIELBIAM MIEĆ RACJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Rambis też poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi