Skocz do zawartości

andy13

PlayOffs dla Nets  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Będą PlayOffy dla Nets w sezonie 2017/18 czy nie będą?

• Będą!
      6
    • Nie będą
      16
    • Co?
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe gdzie Rich Paul poszuka kasy dla swojego klienta, bo chyba nie Nets tylko Atlanta się ostała no i może Raptors po spuszczeniu Carrola

Nets nadal mogą zrobić ok. 21 mln miejsca, jeśli zrzucą niegwarantowane umowy.

Brooklyn pozyskał pick 2018, który Raptors zastrzegli w loterii. Świetny trade dla obu ekip.

Nets nadal mogą zrobić ok. 21 mln miejsca, jeśli zrzucą niegwarantowane umowy.

Brooklyn pozyskał pick 2018, który Raptors zastrzegli w loterii. Świetny trade dla obu ekip.

Tez obstawiam KCP w Nets.

Raptors raczej do playoffs awansują, zatem pick idzie do Nets. 

Aż chce się kibicować temu co w Nets robi Marks!

Nie widzę w przyszłym roku tego picku nr 1 dla Celtics. Playoffs raczej nie będzie, ale mogą powalczyć może nawet o 30 łinuff.

Jak ja chciałam Carrolla w Nets :D PF/SF z trójką :D Marks musi czytać to forum xD

Jest tańsza alternatywa dla KCP - C.J. Miles, który w minionym sezonie rzucał 3 na skuteczności 0.413 gra na pozycji 3, a dawniej 2 i 1.

Podoba mi się ten deal bo jest naprawdę fajny dla obu stron. Toronto robią porządki, a Nets w swej nędzy mają picki i zawodnika, który może zagrał poniżej oczekiwań ale nie można go skreślać. Porównanie: podobno Minnesota chciała na Brooklynie wysypać 7 mln kontrakt Cole'a Aldricha i to bez picku :D

Jakoś dziwnie się cieszę, że ten kontrakt Portera został wyrównany :D

Edytowane przez andy13

Jak ja chciałam Carrolla w Nets :grin: PF/SF z trójką :grin: Marks musi czytać to forum xD

Jest tańsza alternatywa dla KCP - C.J. Miles, który w minionym sezonie rzucał 3 na skuteczności 0.413 gra na pozycji 3, a dawniej 2 i 1.

Podoba mi się ten deal bo jest naprawdę fajny dla obu stron. Toronto robią porządki, a Nets w swej nędzy mają picki i zawodnika, który może zagrał poniżej oczekiwań ale nie można go skreślać. Porównanie: podobno Minnesota chciała na Brooklynie wysypać 7 mln kontrakt Cole'a Aldricha i to bez picku :grin:

Jakoś dziwnie się cieszę, że ten kontrakt Portera został wyrównany :grin:

Carolla lubię bo w Jazz odżył ( jakoś Utah ma szczęscie do transferów z Denver) a w Atlancie rozwinął sie w świetnego gracza 3&D

Z Bookerem będą tworzyć fajny duet energetyczny... Mam nadzieje że Caroll znów będzie dobrym strzelcem i sprawi że Nets będzie się przyjemnie oglądało w tym sezonie

CJ Milesa chyba właśnie Raptors będą próbowali podpisać, bo po tej wymianie mają duże mle, więc na pewno będą je chcieli wykorzystać, nie mając picku.

Nets powinni oferować kcp 60/4 lub 51/3 i liczyć, że nic lepszego nie dostanie na rynku.

Uderzać po Karnowskiego, gorzszy od Mozgova nie będzie :mushroom:

Będzie

Carolla lubię bo w Jazz odżył ( jakoś Utah ma szczęscie do transferów z Denver) a w Atlancie rozwinął sie w świetnego gracza 3&D

Z Bookerem będą tworzyć fajny duet energetyczny... Mam nadzieje że Caroll znów będzie dobrym strzelcem i sprawi że Nets będzie się przyjemnie oglądało w tym sezonie

Kontuzje go zniszczyły, teraz może być najwyżej "3 no D". No ale jeśli ma coś z niego być to Brooklyn jest dobrym miejscem dla niego bo współpracował z Atkinsonem w Atlancie

Edytowane przez Bogut

Nie jest lekko w Brooklynie bez tych picków, ale... powoli do przodu.

Marks regularnie gra na nosie połowie ligi oferując kosmiczne kontrakty średnim RFA - wyrwać nikogo mu się nie udało, ale ile zespołów udupił to jego, do tego relacje z agentemi też będzie miał raczej dobre, skoro przyczynia się do wypłat życia ich klientów - kiedyś może się to przydać. 

Powoli w zespole pojawiają się przynajmniej ludzie, których warto ogrywać. Allen, LaVert, Hollis-Jefferson - może nie są to wielkie nazwiska, ale jakiś roles/starter się z tego powinien wyklarować. Do tego jest Russell, który może wkrótce zostać oczkiem w głowie fanów z Brooklynu. 

Do tego kilku przyzwoitych rolesów typu Mozgov, Carroll, Lin no i luz w payrollu. Wbrew pozorom to chyba lepsza sytuacja niż w Knicks - ci mają wprawdzie Porzingoda, teraz także Nikitę, Hernangomeza, Lee, ale mają też kila zje***ych kontraktów w payrollu i totalny rozpierdol na stołku managerskim, który lada chwilę może skutkowac kolejnymi c***owymi kontraktami. 

Jeśli Marks będzie dalej tak działał i wyrwą się w końcu z objęć Aingie'a to może być ciekawie.

Już na Brooklynie typowy Janusz zobaczy jakiś kolesi z nba A nie no name'òw lin-russel-caroll-booker-mozgov to przynajmniej jakiś skład w miarę znany

A poważnie to russel, allen i reszta młodych powinna grać po miliard minut by się ogrywać. Coś co Kings powinni robić w tym sezonie Ale jak zwyksl spieprzyli

To jeszcze raczej nie jest koniec. Marks pewnie spróbuje z KCP lub Milesem. Albo może jeszcze jakiś niechciany kontrakt weźmie. Pick 2 rundy to fajna sprawa do wymian - nie zdziwię sów jak zrobi deal Kilpatrick + 2 runda za pierwszą rundę :) Jest dobrze.

Len zastał się w rozwoju w Phoenix i na teraz jest tylko solidnym backupem z miarę solidnym rim protection i dziurawymi dłońmi w ataku. Jego sytuacja przypomina mi sytuację Robina Lopeza z 2012 który też pierwsze 4 lata spędził w Suns a potem zmienił team i zaczął grać lepiej.

Ten offseason jest bardzo dziwny bo nikt nie przepłaca centrów i tacy gracze jak Len, Dedmon czy Baynes raczej nie rozbiją banku tak jak Miles Plumlee (52 miliony w 4 lata) zrobił to rok temu. Jeśli Len byłby do wzięcia za 7 milionów rocznie to warto byłoby dać mu szanse. Suns może nie zmatc***ą, chyba wolą Alana Williamsa.

Nie orientuje się tylko czy Nets na to stać zakładając, że Caldwell-Pope byłby priorytetem.

wlasnie ten Len ktos ogladal cos wiecej w tym roku Phoenix, jak on sie prezentuje?? bo ja pryznaje sie ze tylko na ten mecz co Booker 70 rzucil trafilem

Suns zmarnowali swój wybór w drafcie na Ukraińca niestety. Był to draft, w którym wielu zawodników z czołówki nie może rozwinąć skrzydeł do dziś (Bennett, Zeller, McLemore, Noel), a najlepsi (Giannis i Gobert) zostali wybrani z dalszymi numerami, dlatego wpadka Suns aż tak nie boli. Len raczej nigdy nie przeskoczy pewnego poziomu, jako rezerwowy center może być, ale niestety nic więcej.