Regis Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Powiedz koledze, że Tucker ze Smithem już pakują walizki☺ Czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Z tego co czytalem to kontuzja Haywarda nie rokuje dobrze - a gosc jednak byl dosc atletyczny , to jest rok przerwy i rok powrotu do formy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ooooops z wywaleniem Brooksa... takze poszelejcie sobie z waiverow ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Chicago Bulls - Mar Nr Imie Nazwisko Wiek Cena 1 Isaiah Thomas 28 59,35 2 Blake Griffin 28 57,40 3 Mason Plumlee 27 42,00 4 Jeremy Lin 29 41,00 5 Tyler Johnson 24 38,35 6 Tristan Thompson 26 37,15 7 Kentavious Caldwell-Pope 24 33,85 8 Yogi Ferrell 24 28,95 9 Andre Roberson 26 28,60 10 John Henson 26 26,95 11 Jeremy Lamb 25 26,10 12 Dewayne Dedmon 28 25,45 13 Donovan Mitchell 21 18,00 Picki: Chicago Bulls Średnia wieku: 25,85 Salary Cap: 463,15 Szybko się w tym sezonie pierwszy winny znalazl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 O mosh ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ty sobie na recznym Wilqu poszalej Ja sobie zjechalem jak zobaczylem Covingtona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Chyba trzeba było nie sprzedawać Roziera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 A ja jestem w rozkroku... tankować, czy nie. Z jednej strony Hassan, R-Cov, fajny Tatum, może Bledsoe się ogarnie, a z drugiej Frank the tank, połamany Rondo, Kuzma... Najlepiej chyba nic na siłę, bo szkoda rozwalać taki skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 No fajny ten Rozier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Najpierw Hayward, teraz Lin. Dwie season ending w dwa pierwsze dni sezonu. Nie ukrywam że kontuzja Lina mogła się skończyć dla mnie kiepsko, bo z Bulls były jakieś tam negocjacje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Heh drugi sezon z rzedu i z Lina nie ma pozytku.. Porazka jakas. Oddam go chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Jak ktoś ma na zbyciu to kupię C. Seth Curry, Crowder do sprzedania, ew inni też w zależności od tego kogo macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ooooops z wywaleniem Brooksa... takze poszelejcie sobie z waiverow ;-)Trzymac debiutanta miesiac po drafcie zeby wywalic przed pierwszym meczem... co za gamon #facepalm Heh drugi sezon z rzedu i z Lina nie ma pozytku.. Porazka jakas. Oddam go chetnie Trzeba bylo nim handlowac w offseason kiedy nie gral... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Ja sobie zjechalem jak zobaczylem CovingtonaAno, pierwsze mecze sugeruja, ze trzeba bylo oddac Dienga. Tak , Willy odda rozwojowe minuty dla odbytu z TurcjiNajpierw niech przeskoczy w rotacji OQuinna ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Ale Ciebie poniosło Zresztą tak jak można było się spodziewać, szał na waiverach niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Dzięki za prezent Mozemy to potraktowac jako zaliczke na trejd za Haywarda ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Zresztą tak jak można było się spodziewać, szał na waiverach niezły 13 druzyn zlozylo oferte! To chyba jakis rekord... bawi optymizm Rogera ;-) Biorąc pod uwagę moją sytuację kadrową i filozofię klubu , to są małe szanse na to, bym startował drugi raz po kogoś z WL w tym sezonie.Dlaczego? Przeciez contederom zdarza sie wyrzucac prospektow by robic miejsce pod rotacje. PeWee miałeś rację. A ja za dużo naoglądałem się Eurobasketu. O co chodzi? Milosa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 13 druzyn zlozylo oferte! To chyba jakis rekord... bawi optymizm Rogera ;-) Roger to w ogole jest optymista, chyba mysli ze bedzie o cos walczyl w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi