wiLQ Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Ja bym stwierdził, iż Eurosy to nadal są wśród nas trochę niedoceniani. Jeśli Lauri nie byłby Finem, pewnie poszedłby wyżej.Skoro gral w NCAA to w temacie porownan draftowych raczej bez znaczenia gdzie sie urodzil. Musiałem przeboleć, że mi podwędzili króla Finlandii :/ WybierajMajac #10 i #11 zakladales, ze wydraftujesz #7? ;-) Tez sie czailem na Teodosica, szkoda, 15-7-2-1 zrobi ? mniej punktów, ale po Ballu to powinien być drugi najlepszy PG wśród tegorocznych rookies.Zakladacie, ze bedzie starterem czy jako 6th man mialby to osiagnac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 mniej punktów, ale po Ballu to powinien być drugi najlepszy PG wśród tegorocznych rookies. I numer 1 z tych, którzy mają 30 lat lub więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Przypomnij lorak gdzie to siedzieliśmy koło siebie na trybunach jak milos trafiał wszystkie wolne w koncowce? :] Tak shavlik 20-11-8 od razu zrobi Uwielbiamy go wszyscy ale to przecież max 25 minut jest. max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Majac #10 i #11 zakladales, ze wydraftujesz #7? ;-) Fin ma słabą prasę na tym forum, a osobiście sądzę, że będzie kocurem. Bliziutko było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 mniej punktów, ale po Ballu to powinien być drugi najlepszy PG wśród tegorocznych rookies. Wątpię, bo będzie grał ok. 18 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Wątpię, bo będzie grał ok. 18 minut. Nawet gdyby grał 48 - jakie są szanse, że będzie lepszy niż Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr Dennis Smith Jr ? Myślę, że żadne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Bym chciał powiedzieć, że Fin załatwił wczoraj Polaków, ale nawet on nie był w stanie tego zrobić. Oni załatwili się sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Dostalem sporo propozycji za pick nr 14, wiec troche wstrzymam ten wrzesniowy Blitzkrieg i wybiera najwczesniej jutro rano. Niecierpliwych z gory przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Kto chce wpierdol za usunięcie mojego posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 GET REKT, Collins ftw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Alexis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Dostalem sporo propozycji za pick nr 14, wiec troche wstrzymam ten wrzesniowy Blitzkrieg i wybiera najwczesniej jutro rano. Jakob Poetl out. Nastepny wilq demona zla Minelo ledwo kilka godzin od pierwszego posta, wiec musiales jakos szybko je wszystkie odrzucic... ;-/ Damn! W tym sezonie wyslalem wiecej propsow okolopickowych niz we wszystkie poprzednie drafty razem wziete, a nic z tego nie wyszlo... Trudno sie mowi i zobaczymy co bedzie z moim pickiem bo propsy splywaja ;-) Edytowane 4 Września 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Szybka wymiana, choć miałem inne zapytanie Reggie za Olynyka i pick 15. Sorry Jendras, ale ten props już krążył od miesiąca. Myślałem jednak, że nic z tego nie będzie. Edytowane 4 Września 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Reggie Jackson za Olynyka i pick 15.Potwierdzam kontynuujac swoja tradycje sprzedawania picku za weterana i polecam sie na przyszlosc ;-) Jakby co padlo na ta wymiane bo potrzebowalem drugiego PG i niestety z draftu takowego nie wyciagnalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 k**** ta wymiana Covington za pick 16 to byla najgorsza wymiana wszechczasow w moim wydaniu , tylko Marc Gasol za Kleize byla gorsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) k**** ta wymiana Covington za pick 16 to byla najgorsza wymiana wszechczasow w moim wydaniu , tylko Marc Gasol za Kleize byla gorszaPamietaj, ze go chetnie kupie za JRa lub Iggiego, wiec zawsze masz wyjscie awaryjne ;-) BTW, to dotyczy rowniez #17, #18, #19 i #20 gdyby Wasze prospekty nie ostaly sie do nich... Edytowane 4 Września 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Szybka wymiana, choć miałem inne zapytanie Reggie za Olynyka i pick 15. Sorry Jendras, ale ten props już krążył od miesiąca. Myślałem jednak, że nic z tego nie będzie. Olynyk to leszcz, dałbym Ci za Jacksona Markieffa albo Wilsona Chandlera. No ale nie mam picku, więc wszystko zależy, co zrobisz z tą piętnastką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Czy tylko ja nie wiem kogo wydraftowal ai3? Bo to wyglada jakby pomylil watki i mial nisko w rankingu martwych raperow Notoriousa B.I.G... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Czy tylko ja nie wiem kogo wydraftowal ai3? Bo to wyglada jakby pomylil watki i mial nisko w rankingu martwych raperow Notoriousa B.I.G... Swanigan. Też o nim myślałem. Ale mam go w innej lidze, nie chciałem dubla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi