Cloud Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Pisałem o tym sezonie. W następnym też chciałbym 1 w drafcie i ECF. Tak jak w tym. Zarzucono mi minimalizm, bo stwierdziłem, że lepsza 1 w drafcie niż granie w finale NBA. No sam sobie odpowiedz, czy źle kombinuje? Celtics mogą mieć to i to aktualnie, więc ja nie widze sensu w wybieraniu tego co mieć lepiej. Poza tym, w finale zawsze może się zdarzyć jakaś kontuzja czy coś. Warto tam być i dać sobie chociaż cień szansy. Chociaż trzeba uczciwie przyznać, że Celtics raczej do finału nie wejdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Już wiele ekip w historii się przekonało że nie ma czekać i liczyć na przyszłość. Trzeba brać tu i Teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Już wiele ekip w historii się przekonało że nie ma czekać i liczyć na przyszłość. Trzeba brać tu i Teraz Tak jak Nets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 No to teraz Wizz. Liczę na wojnę na parkiecie, techniczne w każdym meczu, Smarta co pogryzie Walla i klimat jak przed dobrą walką bokserską. Lubię takie klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie wstawalem i widać miałem rację Wizards wydawali mi się druga sila wschodu, ale strasznie ich nie lubię Z kolei taki comeback buduje zespół, więc widzę szansę na dużą poprawę gry c's Oby Nie chce nigdy więcej oglądać na ławce Bulls Hoiberga, canaana, niko, brazyliano, mwc, Granta I przede wszystkim GarPaxa! Go Celtics Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Stat serii: Bulls z Rondo: 2:0 Bulls bez Rondo: 0:4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Rondo: 67 minut 20 asystGrant, Cannan, MCW: 156 minut 12 asyst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Stat serii: Bulls z Rondo: 2:0 Bulls bez Rondo: 0:4 goat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Tak jak Nets? No to jest ciekawy przykład. Powiem że tak ale też za rozsądną cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Rondo: 67 minut 20 asyst Grant, Cannan, MCW: 156 minut 12 asyst ale to pewnie takie nabite asysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 No to jest ciekawy przykład. Powiem że tak ale też za rozsądną cenę Ja uwazam, ze nie jest ciekawy podpisanie starych zawodnikow spowodowalo, ze od 3 lat jestesmy w dupie + nstepne 2 lata w tym samym miejscu a oni zagrali z 1 normalny sezon i doszli do 2 rundy, ledwo. Suma zyskow i strat jest katastrofalna juz nawet nie mowie co bybylo gdyby pojsc troche inna droga. Dlatego caly ten bajzel ktory zrobil King jest oceniany przezemnie jako totalny dramat i mowienie, ze wlasciciel kazal itp mnie nie przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Nie chce nigdy więcej oglądać na ławce Bulls Hoiberga, canaana, niko, brazyliano, mwc, Granta I przede wszystkim GarPaxa! Go Celtics Akurat co do Canaana to nie grał najgorzej jak na typa co ma mniej minut w całym sezonie niż dowolny starter Tibodo w jednym meczu.Przede wszystkim chciało mu się,obrał sobie za punkt honoru powstrzymanie Thomasa i miał jeden z lepiej nastawionych celowników z dystansu w Waszej ekipie.Dzięki Wstanę na #3. Która odwróci serie. To jaki wynik serii Celtics vs Wizards Ci tam magiczna kula pokazuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 4:3. Nie powiem dla kogo. Będzie to dobra seria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 załóżcie temat ( ja jakoś nie ogarniam i ciut leniwy jestem) będzie 4-0 i płacz marcinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 załóżcie temat ( ja jakoś nie ogarniam i ciut leniwy jestem) będzie 4-0 i płacz marcinka częściej zmieniasz zdanie niż baba,raz hejtujesz Celtics,a raz piszesz że roz... wszystkich,zdecyduj się wreszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 nie hejtuje. grają kichę. a zawsze będę twierdził, że wygrają, co mam pisać? że z Wizz wtopią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matusik1995 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Stat serii: Bulls z Rondo: 2:0 Bulls bez Rondo: 0:4 Statystyka bardzo myląca bo sugeruje że RR jest drugim LBJem i ma tak wielki wpływ na drużynę, że bez niego wszystko przegrywają. Zagrał dwa dobre mecze (przede wszystkim ten drugi) i już zapomina się jak słabo grał przez cały sezon i że dwa mecze nie oznaczają, że się przełamałeś. Nie mówi się o tym jak bardzo Celtics poprawili swoją grę i nie potrzebowali heroizmów Thomasa żeby rozprawić się z nimi na spokojności w game 3,4,5 i w ostateczności zgwałcić ich na własnej hali w game 6. Nie mówi się jak skutecznie był wyłączany z gry Jimmy Butler w kolejnych meczach. Moim zdaniem Bulls przegraliby z Celtics tak czy siak, pytanie tylko czy w game 6 czy w game 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie przeceniam rondla ale on nie zagrał dwóch dobrych spotkań w po Zagrał solidny, marzec i mocny kwiecień Nie wiem czy Bulls zrobiliby te serię, bo c's wydawało się z kazdym meczem pewniejsze, ale nie mam też pewności czy tak ograniczany Thomas zagralby solidny zespolowy basket czy może raczej szedlby w swoje słynne Hero Ball Obecność Rondo mocno wplywala na postawę IT a co za tym idzie na atak całego Bostonu, nie wiem jak byłoby w kolejnych meczach, ale Rajon w pewien sposób wszedł w głowę Thomasowi, nie bez znaczenia była też śmierć siostry z którą początkowo (co zrozumiałe) sobie mały nie radził Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi