Skocz do zawartości

Lakers w listopadzie

Van

Rekomendowane odpowiedzi

:D Kolejne zwycięstwo w bardzo ładnym stylu, tak naprawde po meczu z Rockets można było przypuszczac, ze zaczniemy sezon od 0-3, ale okazało się, że potrafimy grac z tym silnymi zespołami i z nimi wygrywać. Właśnie dlatego w poprzednim sezonie wolałem kiedy grali z mocnymi ekipami, bo potrafiliśmy wygrywać ze Spurs, Mavs, Suns, Jazz itd, ale potrafiliśmy też przegrywać z Bobcats, Blazers itp.

Mam nadzieję, ze to co pokazaliśmy już z silnymi drużynami, czyli pierwsze trzy mecze się utrzyma, a ze teraz pokażmy że jesteśmy juz w stanie wygrywać także ze słabymi drużynami.

Niby piszę, ze będziemy grac teraz ze słabym druzynami, ale Hornets słabi to już chyba nie są, jest Paul, do tego świetnie gra Chandler i mają to czego im brakowało w poprzednim sezonie, czyli strzelców: jest zdrowy Stojak, jest Peterson i ta gra im sie jakoś układa, rozpoczeli w końcu od 3-0. Wolves powinniśmy rozwalić niezależnie od okoliczności, bo oni sa rzeczywiście strasznie słabi.

Dziś drugi z rzędu bardzo dobry mecz całej druzyny z trochę większym wkładem Bryanta w atak, do tego po raz kolejny Fisher rzuca koło 20 oczek i gra dobrze w obronie, dobrze Bynum, dobrze po prostu cała drużyna i oby tak jak najdłużej. :D

van oczywiscie sie z toba zgadzam co do cooka, zreszta tu kwestia jest bezdyskusyjna, chociaz dla mnie jedynym zespolem do ktorego pasuje to phx suns. zero obrony i moglby rzucac trojki. ale po co mamy wzmacniac swojego przeciwnika:)

co do gry z gorszymi rywalami. ja jednak jestep optymista. po 1 mamy fisha. a to juz zmienia postac rzeczy. doswiadczenie, polega na tym ze grasz dobrze co noc z kazdym i nie lekcewazysz gorszych rywali na papierze. wiec sie nie martwie o nasze zaangazowanie z gorszymi ekipami i oby to sie sprawdzilo. wiem co bylo z jazz. przyszedl fish i porazki z leszczami sie skonczyly choc nie gral w s5 ale tak bedzie i u nas. tego brakowalo nam najbardziej.

a hornets.... to juz klasowa ekipa wiec tymbardziej nei martwie sie o zaangazowanie:)

Panowie, ja tylko na chwilke i sorry, że znowu walę off-topem, ale ciągle nie mogę obejrzeć meczu z Suns.

Torrenty ze sport-scene stoją w miejscu, w polu "messages" jest napisane "bad data from tracker - bad bencoded data".

Nie wiem cholera czemu. Coś czytałem, że ma znaczenie to, czy dostało się zaproszenie przed rejestracją, czy nie, ale nie wiem, czy to przez to.

Ma ktoś może jakiś pomysł?

Ps. Endriuuuuuuuuuuuuuu :]

co do gry z gorszymi rywalami. ja jednak jestep optymista. po 1 mamy fisha. a to juz zmienia postac rzeczy. doswiadczenie, polega na tym ze grasz dobrze co noc z kazdym i nie lekcewazysz gorszych rywali na papierze. wiec sie nie martwie o nasze zaangazowanie z gorszymi ekipami i oby to sie sprawdzilo. wiem co bylo z jazz. przyszedl fish i porazki z leszczami sie skonczyly choc nie gral w s5 ale tak bedzie i u nas. tego brakowalo nam najbardziej.

póki co ich nie widzieliśmy z gorszym rywalem więc dopóki nie zobaczymy z kilkoma to wolę się wstrzymać z oceną. Lakers nie są tak klasową druzyną żeby na samym talencie jechać sobie po drużynach z dołu tabeli i niezbędne tu również jest ich zaangażowanie a tego często nie było. Nie zapominajmy jak czesto powtarzaliśmy, że dostosowujemy się często poziomem do konkurencji i miejmy nadzieję, że to się skończyło, ale wolę poczekać i samemu to zobaczyć.

Rozpisywać się nie będę powiem tylko jedno

Choć już od dłuuugiego czasu byłem przeciwny nazywaniu Bynuma potencjalnie drugim Shaq'iem, to jak narazie chłopak robi wszystko żeby pokazać że się mylę. W tym sezonie wygląda naprawdę atletycznie (!!!), nie wiem ile czasu spędził na siłowni, ale z takiego pieroga jakim był wczesniej, nagle zrobił się muskularny i dynamiczny ... Duży plus dla niego, zdaje się, że będzie naprawdę z niego coś ;) Napewno jeszcze przykoksi i wyrobi sobie umiejętności - może być coś powaznego z chłopaka ;)

Przyznaje się do błędu, jednak porownywania Bynuma z poprzedniego sezonu, kiedy to go krytykowałem, do Bynuma obecnego jest bez sensu, bo jak dla mnie to zupelnie dwoch roznych graczy ;)

Jendras spróbuj tutaj: http://www.mixmakers.net/forums/large-clips/ zdaje się, że widziałem tam temat z tym meczem chyba na megaupload wrzuconym

Choć już od dłuuugiego czasu byłem przeciwny nazywaniu Bynuma potencjalnie drugim Shaq'iem, to jak narazie chłopak robi wszystko żeby pokazać że się mylę.

ja jestem dalej przeciwny nazywaniu go drugim Shaqiem bo to stawianie mu poprzeczki, której nie jest w stanie nigdy przeskoczyć i kto w ogóle go tak nazywał :? Bynum może być kiedyś bardzo dobrym centrem, ale jak ktoś chce go porównywać do Shaqa to chyba na łeb upadł, Shaq to był ewenement i Drew nawet ze swietną etyką pracy nie zbliży się do poziomu Shaqa z jego najmłodszych lat.

Chyba, że mówimy o obecnej wersji Shaqa to szanse na dorównanie mu ma :wink:

jendras nie mam pojecia czemu ci nie sciaga. mnie mecz z suns przy 1mb sciagnelo wczoraj w 4-5h a dzisiejszy mecz z jazz w 30 minut mam juz 12% wiec nir mam pojecia o co chodzi. moze masz prblem z reuterem?

lucasso odpowiadam. spedzil 6 tygodni w atlancie z coachem od atletyki i silki. codziennie od 4 do 6h treningu silowego i szybkosciowego. codziennie ilestam(3 mile?) biegal i z tego co pamietam w ciagu tych 6 tygodni poprawil sie na tym samym dystansie o poltorej minuty.

bynum'06 trozni sie tym od bynuma'07 ze fizycznie jest gotowy do gry w nba. zbil ilestam % tkanki tluszczowej i nie powtorzy sie juz to co bylo przed rokiem. w sumie wciaz jestem zdania ze dgyby nie kontuzje jax wprowadzalby go stopniowo i w 2 czesci sezonu bynum nie bylby juz zajechany. ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. ogral sie torche i teraz to juz zaczyna procentowac.

shaqiem nie bedzie. ale nie zapominajmy ze ma juz za soba 2 sezony w wieku 20 lat. dwight howard przychodzac do ligi juz byl fizycznie gotowy do gry, bynum dopiero teraz jest plus ma juz doswiadczenie.

owszem to wciaz czasami koslawo wyglada, czasami robi dziwne te ruchy, troche nieskoordynowane ale widac postep golym okiem. i stac go juz w nastepnym sezonie na 20-12.a to spokojnie wystarczy na niesciaganie jermaine'a i nieodchodzenie kobe'go.

Dzięki, Van, ale megaupload wiecznie jest zajęty. Poza tym, chciałbym rozwiązać ten problem.

W takim razie, może ktoś z Was ma do dyspozycji zaproszenie na sport-scene? Jeśli tak, to dajcie znać, ale przypadkiem jeszcze nie wysyłajcie ;)

thx i sorry za zamieszanie.

Ja ściagałem ze sportbit ten mecz i ładnie poszło, na sport-scene się nie orientuje, więc ci nie pomogę.

ktoś dysponuje moze linkiem do mixu Chachooki z meczu z Jazz :?:

Jendras: ze sportbitem miałem to samo. O ile dobrze rozumiem komunikat, do którego gdzieś tam dotarłem, przed zmianą image wycięli wszystkich, którzy byli poniżej założonego ratio (tak się domyślam). Zostawili tylko userów nastawionych mocniej na seeding. Mi brakował dosłownie ułamek - nie dostałem żadnego powiadomienia by pośpieszyć się z seedowaniem bo zamierzają nas wyciąć. Nic. Nie ma problemu, ich strata.

Sport scene jest lepszy i tylko tego site'u będę się trzymał. Baranom ze sportbitu mówię nie. To oni są felerni zatem, nie Ty Jendras ;) De facto, obecna ekipa SC to dawna ekipa dobrego (czyli dawnego) sportbita.

Czy ktoś orientuje się czy można zaciągnąć mecze Lakers (i nba w ogóle) za pośrednictwem rapidshare? Trudno mi znaleźć dobre źródło linków do rapidshare, uporządkowane w sposób znany ze stron torrentowych.

Zabawne, że wspominasz o sportbit... wchodzę tam sobie i widzę zupełnie nowy image... nie mogę się zalogować, nie mogę też założyć nowego konta. Ja jestem kufa jakiś felerny. :]

moze cie zbanowali? ja nie moglem wejsc na sport-scene prrawdopodbnie ban bo mialem ratio nie te.

Lakers Highlights thread: http://www.mixmakers.net/forums/daily-h ... hread.html

zapraszamd o odwiedzania :)

http://sharebee.com/63088ed2

:D

Zabawne, że wspominasz o sportbit... wchodzę tam sobie i widzę zupełnie nowy image... nie mogę się zalogować, nie mogę też założyć nowego konta. Ja jestem kufa jakiś felerny. :]

No ja zarejestrowałem sie kilka tygodni przez nowym wygladem strony na sportbit i wszytsko z kontem jest w porządku. Natomiast na sport-scene nie mogę się zarejestrowac, bo nie mam zaproszenia. :)

Air, na tej twojej strnce, ten link do mixu Chachoki na sendspace jest jakiś lewy, bo wyskakuje błąd. Podajce jakiś dobry link. :D

Jendras spróbuj tutaj: http://www.mixmakers.net/forums/large-clips/ zdaje się, że widziałem tam temat z tym meczem chyba na megaupload wrzuconym

Choć już od dłuuugiego czasu byłem przeciwny nazywaniu Bynuma potencjalnie drugim Shaq'iem, to jak narazie chłopak robi wszystko żeby pokazać że się mylę.

ja jestem dalej przeciwny nazywaniu go drugim Shaqiem bo to stawianie mu poprzeczki, której nie jest w stanie nigdy przeskoczyć i kto w ogóle go tak nazywał :? Bynum może być kiedyś bardzo dobrym centrem, ale jak ktoś chce go porównywać do Shaqa to chyba na łeb upadł, Shaq to był ewenement i Drew nawet ze swietną etyką pracy nie zbliży się do poziomu Shaqa z jego najmłodszych lat.

Chyba, że mówimy o obecnej wersji Shaqa to szanse na dorównanie mu ma :wink:

Nie napisałem tego w kontekście realnego zbliżania się do poziomu Shaqa, tylko robienia ogromnych postępów :)

wydaje mi sie ze nei ma z tym problemu, skoro mozemy ogladac za free to i po wykupieniu powinna byc taka mozliwosc. w sumie to nie jest glupia opcja. przy obecnym kursie dolara moglbym wydac na to nawet 100$ na sezon gdyby chodzilo tak jak chodzilo mi to darmowe.

problemem moglby byc sposob zaplaty. tylko 2 czy 3 karty w polsce sa do zakupow internetowych, ale to tez juz w tej chwili nie problem.

mecz o 4.30

a link z mixem dziala bez problemu bo mi juz zasysa....

nie ma możliwości wykupienia LP poza USA i mimo, że z technicznej strony byłoby to jak najbardziej wykonalne to już niestety, ale podejrzewam, że przeszkodą będą te drogie licencje na transmisje NBA wykupowane przez kraje na całym świecie a gdyby tak stało się NBA ogólnie dostępne poprzez internet to stacje telewizyjne na całym świecie nie zarabiałyby na NBA i na reklamach a co za tym idzie NBA nie zarabiałoby na sprzedawaniu im praw.

tak byłoby fajnie wykupić na cały sezon za nieco ponad 400zl przy obecnym kursie dolara i można oglądać w dobrej jakości wszystkie 50-60 meczów Lakers tych nie transmitowanych w national tv, mając możliwość obejrzenia sobie meczu po powrocie ze szkoły czy z roboty a z kolei na wszystkich darmowych streamach są zwykle dostępne te mecze dawane w national tv, ale niestety jest jak jest

van a na jakiej to jest zasadzie? dostajesz nick i haslo? i czy mozna wtedy sie logowac z kilku komputerow jednoczesnie czy podporzadkowany jest jednemu ip komputera? bo generalnie mam kumpla ktory siedzi w usa. moglibysmy sie zlozyc na konto, on by zalozyl na siebie po czym przeslalby nam nick i haslo. zawsze moglby napisac ze wlasnie jedzie na miesiac do polski i potrzebuje z tego korzystac poza krajem czy cos.

ja jeszcze chce slowko o bynumie. obejrzalem mix z jazz i czasami pewne rzeczy lepiej widac na powtorkach. generalnie bynum naprawde fajnei wyglada. ma cholernego powera i ostro naarza na kosz. naprawde dobrze to widziec bo beda z niego ludzie. coraz bardziej przypomina dwighta.... o ibylem pod wrazenie mdo tej pory o tyle teraz jestem pod wielkim wrazeniem.

btw:

teraz poslalibyscie bynuma za kidda czy o'neala?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.