Agnelll Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Biedny Camby, Tyus schodzi z boiska, niestety potrzebował pomocy kolegów - kostka. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Agnelll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Bogowie przeklęli wielkie Pels. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Poczekajmy. Nie ma co szlochać. Jeszcze wróci szybciej niż LBJ i się zdziwimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wojnar widzę plotkarz bardziej niż insider. od Chicago po Wodzisław insiderem tylko Zdzisław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wojnar widzę plotkarz bardziej niż insider. od Chicago po Wodzisław insiderem tylko Zdzisław! bezczelny. moje zrodla wspominaja, ze pierwse przymiarki zaczales juz z rok temu. a co do moich insiderskich newsow mozna bardzo latwo sprawdzic, ze wiekszosc z nich zostala pozniej oficjalnie ogloszona. zdzisio ptak to dopiero zaczyna raczkowac, a na chleb mowi beb. widze niektorych gm'ow zaczyna bolec, ze nie potrafia działac w zaciszu... i zaczynaja sie bezpardonowe ataki w rzetelne dziennikarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 bezczelny. moje zrodla wspominaja, ze pierwse przymiarki zaczales juz z rok temu. a co do moich insiderskich newsow mozna bardzo latwo sprawdzic, ze wiekszosc z nich zostala pozniej oficjalnie ogloszona. zdzisio ptak to dopiero zaczyna raczkowac, a na chleb mowi beb. widze niektorych gm'ow zaczyna bolec, ze nie potrafia działac w zaciszu... i zaczynaja sie bezpardonowe ataki w rzetelne dziennikarstwo Fluber albo Ignaz. Nie ma aoja, to znaczy nie ma wuja - któryś z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wypraszam sobie. Ja klepie o wymianach bardziej subtelnie. W podpisie. Nie bawię się w to bo jestem bardziej bezpośredni. Zamiast pisać ja działam przez seryjne PM Plan na „ luty” już mam Informacja o Davisie akurat mi nic nie zmienia bo nie mam assetow na niego I nie tracę czasu na tym froncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Fluber albo Ignaz. Nie ma aoja, to znaczy nie ma wuja - któryś z nich. Spokojnie z tymi pomówieniami, bo teraz jestem w Radzie:) A tak serio, to oczywiście nie jestem ani Wojnarem, ani Ptakiem, ani Shamsem, ani nie wiem, kto tu jeszcze co wymyśli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Mnie martwi to ze w grze jest aktywnych tak 10-15 osób plus 3 dziennikarzy a w okienkach niestety ostatniego dnia nie było ponad 15 osób dostępnych paru dziś milczy od dni a PM nieodebrane wiszą od tygodnia. Plus jeden zaginął przez „ rok cały „ Wiem ze z założenia to spokojny okres przed burza i głosowaniem ( wtedy jest obowiązkowo) ale smutno mi ze w 40 mln narodzie nie ma 30 zapaleńców jak paru liderów tu Cała 30 non stop w grze byłoby miło To już w roto cała 15 jest na drzftach równocześnie Doceniam bardzo cześć GM którzy mimo urlopu pracy sesji są w stanie odpisać nawet krótko ale treściwie. Szkoda ze cześć osób przeczyta pm i nic nie napisze Rozumiem obowiązki inne ale mamy komórki plus wiele osób pisze na forum jednak Dodam ze nawet w mniej istotnych tematach I nie pisze tego przeciw konkretnej osobie GM tylko przecie „ statystykom „ Słabe one.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Może dlatego, że do rozpoczęcia opisów został miesiąc, a do wymian to jeszcze więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Mógłby ktoś te multi konta poblokować, bo robi się syf a nie fajny dodatek. Dopóki jeszcze sobie Qcin bawił się w Ptaka na zasadzie wywiadów to była fajna odmiana, natomiast te dalsze konta i coraz większa ingerencja i pisanie rzeczy w stylu, że gracz X chciałby odejść z druzyny Y, a gracz Z w drużynie J to weźmie wielki paycut, bo lubi smyrać po jajkach prezesa już nie jest ani fajnie, ani zabawne, a biorąc pod uwagę, że konta pozakładały osoby biorące udział - to jest po prostu głupie imho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Tez jestem zdania aby zostało jedno konto takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Mnie tam Wojnar przypadł do gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 #TeamZdzislaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Od Chicago po Wodzisław na prezesa tylko Zdzislaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Wojnar to CM, Zdzisław to Qcin Sharania? Nie wiem, może nawet znowu ktoś z tego duetu. Jak zaczną wkurzać ucho postami to będę kasował^ Moge zwolnic Tatuma jest masz calkowita racje (i ja udowodnisz) w tym co napisales Zdzislaw jest niezaleznym dziennikarzem, bezkompromisowy, kulturalny, apolityczny i zawsze ma sprawdzone info! Wojnar to populista i cham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Moge zwolnic Tatuma jest masz calkowita racje (i ja udowodnisz) w tym co napisales Zdzislaw jest niezaleznym dziennikarzem, bezkompromisowy, kulturalny, apolityczny i zawsze ma sprawdzone info! Wojnar to populista i cham. Stawiam na jakieś 60/70%, że Wojnar to również konto Qcina To stary zgrywus i nie zdziwiłbym się jakby bawił się doktora Jekylla i Mr. Hyde. Podczas okienka Wojnar dawał sporo sprawdzonych info, a kremem na torcie był przecież zacny wywiad z MarcusCamby Chociaż ostatnimi wpisami mocno stracił w oczach, bo strzela po omacku. Niestety nie pierwszy raz. Zdzisław to jednak większa marka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jak coś to w arkuszu pojawił się nowy kolor przy umowach - ten fioletowy to dla 4 roku 2nd round picków, kiedy team albo robi ich RFA po trzecim sezonie, albo grają u nich 4 sezon za określoną kwotę, ale są później UFA. Ja dobrze liczę, że tych gości z II rund jest raptem 13? W 3 lata? Na stałych kontraktach 4 rocznie z II rundy znajduje stałe zatrudnienie? Nie licząc Detroit to jest ich 9 na pozostałe 29 teamów. Wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Może koncepcja tych graczy z 2Rd od razu podpisywanych bez stashowania powinna promować klub tym fioletowym bonusem? Promuje to GM który podejmuje decyzje lepsza dla gracza który nie siedzi na walizkach. Przykład. Metu od razu dostał kontrakt bez poczekalni i zarabiał z marszu Klub promowany jest tym fioletowym zabezpieczeniem. Purple rule Nabranie stashow miliona i czekanie na podpisanie jak się dopiero przebije jest gorsze dla gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 No jest u nas problem z stashami 2nd rounderów - ciężki do rozwiązania. Niemniej ja będę ostro w głosowaniach FA to przypominał jak coś. Czyli Utah mają przeyebane u Ciebie. 49 gości w stashed, 13 z kontraktami. Łącznie 62. Czyli w 3 lata wyleciała nie wiadomo gdzie prawie cała druga runda draftu a niecałe 15% II rundowców dostało gwarantowane dolce. W sumie to ciekawi mnie ilu gości wybranych w II rundzie draftu licząc powiedzmy ostatnie 5 lat jest nadal w rl lidze. Coś próbowałem szukać ale nigdzie nie znalazłem, tylko jakieś all-time. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi