kolader Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Wyszło Ci 440-400, w bilansach Panie hojny Do poprawki. Już mu o tym napisałem na pw. Póki jestem bez pracy to mam sporo czasu i będę weryfikował zgodność typów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Ignazz też ma źle (427-413). Ale ujebiemy mu z tych 28-0 dla SAS jak coś . Spurs 21-7 i się wszystko zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 bylo raczej 430-410, poprawione. sprawdzcie teraz czy wszystko git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Podbijam mój post, bo chyba uciekł niektórym A chciałem znać opinię Na przyszłość oznacz mnie proszę przy pytaniu, bo nie nadążam wszystkiego tu czytać. Opierasz skład na rookiech, co nie może przynieść wielu zwycięstw. Dodatkowo grasz duże minuty Foxem (jeden z najgorszych graczy w lidze póki co) oraz Noelem, którego niemalże nie ma w lidze. Gordon jest fajny i miał fajny początek, ale jeśli na nim ma się opierać cały atak + Tatumie i Mitchellu, to będziesz przegrywał większość close games, bo to nie są poważni gtg. Gordon nigdy nie będzie, a Tatum i Mitchell póki co nie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 bylo raczej 430-410, poprawione. sprawdzcie teraz czy wszystko git. Teraz masz 430-410 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Same shit different day. Usuń. Naprawdę nic w świecie nie jest w stanie tak mnie załamać jak a) brak czytania ze zrozumieniem spóźnianie się bez powodu "dałbym 20 W, ale c***owy opis do czytania" "Bradley miał problemy z kontuzjami" "brak opisu, byłoby więcej z tym składem" "troszkę kontuzji [Clippers]" "okc i sas dostalyby wiecej gdyby sie przygotowaly do sezonu" Steve Carrell.jpg Za opinię już nie tykam, Bogut, Vaughn i Luke Kennard to faktycznie może być "zwłaszcza kozacka ławka" no jak dla mnie jak ktos opisu nie mial czasu wstawic, to sie nie chce bawic.. sam sie spoznilem ok ale jednak rijo sie pojawil a nie wstawil Bogut nie gra prawie wcale minut w naszych Bucks, wiec wiesz.. na 6 min wiele nie zepsuje, gorzej ze teraz sie Brook polamal. zaden Vaughn sie w ogole tam nie pojawia.. Young, Kennard i Brogdon na pg/sg to spoko opcja z lawki chyba, patrzcie na rotacje troche.. Kennard w zadnym razie nie jest minusowy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Ile spotkań opuścił według Ciebie Bradley na oko? a ile opuścili CP3 i Blake? Tak +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Young, Kennard i Brogdon na pg/sg to spoko opcja z lawki chyba, patrzcie na rotacje troche.. To kto gra w podstawie? Co z rotacją podkoszową i pozycjami SF/PF/C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Teraz masz 430-410 dzieki nie wiem czemu sobie ubzduralem ze na konferencje 220-220 zamiast 210-210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Kto i po co usuwa "własne" głosy w arkuszu? Tabelka jest tak skonstruowana by tego nie robić. Ja mam swojego excela na kompie i tam weryfikuje głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) shevca są ok ;p ? Wschód: Boston Celtics 16-12 Brooklyn Nets 4-24 New York Knicks 15-13 Philadelphia 76ers 19-9 Toronto Raptors 28-10 Chicago Bulls 13-15 Cleveland Cavaliers 22-6 Detroit Pistons 15-13 Indiana Pacers 10-18 Milwaukee Bucks 16-12 Atlanta Hawks 12-16 Charlotte Hornets 15-13 Miami Heat 2-26 Orlando Magic 11-17 Washington Wizards 19-9Zachód: Dallas Mavericks 6-22 Houston Rockets 20-8 Memphis Grizzlies 10-18 New Orleans Pelicans 12-16 San Antonio Spurs 20-8 Denver Nuggets 19-9 Minnesota T-wolves 17-11 Portland Trail Blazers 21-7 Utah Jazz 8-20 Oklahoma City Thunder 15-13 Golden State Warriors 22-6 Los Angeles Lakers 16-12 Los Angeles Clippers 12-16 Phoenix Suns 4-24Sacramento Kings 2-26Covington : TAK Masz źle Toronto Czy tylko mi się wydaje, że nasi GSW są lepsi od tych w real? Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Eryko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 poprawie panowie zaraz, bo dostałem od info od koladera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 shevca są ok ;p ? Dawno poszło info na pw, nawet mimo 18-10 Raptors (założyłem że się po prostu palec omsknął przy wpisywaniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Post edytowany. Teraz chyba wszystko jest ok ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Jest ok. Btw czlowiek_morza na oko od 42h siedzi na komunikatorze, czyżby ciekawe okienko się szykowało ;P ? gm zadowolony z głosowania i młodych, także raczej cisza i spokój. Ale ofert wysłucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Naah. Wypłynął w morze, kutrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Spurs 21-7 i się wszystko zgadza zagadka rozwiązana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Na przyszłość oznacz mnie proszę przy pytaniu, bo nie nadążam wszystkiego tu czytać. Opierasz skład na rookiech, co nie może przynieść wielu zwycięstw. Dodatkowo grasz duże minuty Foxem (jeden z najgorszych graczy w lidze póki co) oraz Noelem, którego niemalże nie ma w lidze. Gordon jest fajny i miał fajny początek, ale jeśli na nim ma się opierać cały atak + Tatumie i Mitchellu, to będziesz przegrywał większość close games, bo to nie są poważni gtg. Gordon nigdy nie będzie, a Tatum i Mitchell póki co nie są. Masz rację nie oznaczylem, mój błąd. Dobra Dzieki za opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Masz rację nie oznaczylem, mój błąd. Dobra Dzieki za opinię Nie mogą być obie konferencje na minusie. Za dużo przegranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Nie ma obowiązku pisania w arkuszu, ten arkusz został zawalony coraz większymi głupotami. Chyba Pels nie zamkną się w pierwszej ósemce. Ale jak będę za Clippers to hańba Wam wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi