Skocz do zawartości

beGM - Random shit.

january

Rekomendowane odpowiedzi

ja wiem, że nie komentujemy opisów, ale Qcin chyba się zbyt zgrzałeś, wszystko co było pisane o KAT było przed runem który zaczął się bodaj 7 grudnia, nie mówiąc już, że jechany był za obronę w której dalej jest c***owy, więc hold your horses, z tym top15 ligi też, bo gdyby nie Butler to Sota byłaby na poziomie lolkers

ja wiem, że nie komentujemy opisów, ale Qcin chyba się zbyt zgrzałeś, wszystko co było pisane o KAT było przed runem który zaczął się bodaj 7 grudnia, nie mówiąc już, że jechany był za obronę w której dalej jest c***owy, więc hold your horses, z tym top15 ligi też, bo gdyby nie Butler to Sota byłaby na poziomie lolkers

Zgadzam się, ale to już wiesz. Bardzo kibicuję KATowi żeby się nauczył wygrywać, ale w tym momencie to jest chyba najbardziej jaskrawy przykład tego, jak boxscore może przekłamywać realny wpływ na grę drużyny.

BTW nikt nie pisał nigdzie żeby nie komentować opisów. Ja tylko prosiłem żeby już nie robić żadnych rankingów 1.2.3.4.... Wręcz nawet zachęcałem w odpowiedzi do Marcusa, że jeśli są jakieś pytania do GM czy ktoś uważa coś za rażącą nieprawdę to przecież każdy chętnie przeczyta na pewno.

Zgadzam się, ale to już wiesz. Bardzo kibicuję KATowi żeby się nauczył wygrywać, ale w tym momencie to jest chyba najbardziej jaskrawy przykład tego, jak boxscore może przekłamywać realny wpływ na grę drużyny.

BTW nikt nie pisał nigdzie żeby nie komentować opisów. Ja tylko prosiłem żeby już nie robić żadnych rankingów 1.2.3.4.... Wręcz nawet zachęcałem w odpowiedzi do Marcusa, że jeśli są jakieś pytania do GM czy ktoś uważa coś za rażącą nieprawdę to przecież każdy chętnie przeczyta na pewno.

a propos Twojego btw

to ja własnie się tak bałem ze takie gadanie o tym jakie złe są rankinki i ich nie zrozumiałe zakazywanie zabije dyskusje o drużynach - co dla mnie jest (było) jednym z pozytywów tej gry

w takim razie ja spróbuje coś rozruszać, myślicie że PO dla Orlando czy jednak przez kijowa obronę będzie top 10 draftu?

Jeśli DRUGI (czyli mniej więcej to jest ta dwójka gdzie tworzy się siła większości drużyn) jest graczem na+0,9 w ataku i -0,8 w obronie, czyli takie solidne zero, to tu nie ma raczej czym się chwalić. W dodatku wciąż słabo rzuca, a ten okres 28 gier to było poniżej 30% z dystansu. To chyba jedna z najsłabszych drugich opcji drużyn, które chcą grać. Na zachodzie to chyba nawet najsłabszy.

Skąd te cyferki? Nawet w rpm jest dużo lepiej.

A 82games na bardzo podobnej ilości minut stawia go wyżej niż Cousinsa. A rzuca tak jak pisałem w opisie najlepiej w karierze. Trójka to nie wszystko :)

Holidaya będę bronił jak niepodległości. W takiej Minnesocie widzisz lepszą drugą opcję? Lakers?

15 opisów to jest żenada. Niektórzy Nam napluli na ryj, bo sobie regularnie piszą w innych tematach swoje kocpołuchy.

Czy trzymamy się zasady Januarego, że kto nie napisze, ten nie może ściągać waiverów i traci slota na FA? Oby, bo ja już mam dosyć pobłażania.

Te 15 opisów to najlepszy przykład, by pomyśleć o rozwiązaniu o grze jeden GM - dwa zespoły.

15 opisów to jest żenada. Niektórzy Nam napluli na ryj, bo sobie regularnie piszą w innych tematach swoje kocpołuchy.

Czy trzymamy się zasady Januarego, że kto nie napisze, ten nie może ściągać waiverów i traci slota na FA? Oby, bo ja już mam dosyć pobłażania.

Te 15 opisów to najlepszy przykład, by pomyśleć o rozwiązaniu o grze jeden GM - dwa zespoły.

Zgadzam się i podpisuje obiema rencyma.

Czas to wymówka, pracuję na 2 etaty i studiuję dziennie ale kakoś krótki bo krótki ale opis mam. Jak pisze shevcu to 10 - 15 min roboty.

Jest 16 opisów, co ciekawe "przeciętny user" ma póki co lepszą skuteczność w pisaniu opisu niż "przeciętny członek rady" (tu jest jak dotąd 2/5).

Jak dla mnie to te kary januarego są do kompletnego olania i ja jestem za karami finansowymi bądź pozbawieniem picków w drafcie.

Tak czy siak, jest czas do północy i pewnie jeszcze kilka opisów wpadnie.

Edytowane przez karpik

• Eld zablokował(a) ten temat
  • Eld odblokował(a) ten temat
  • Eld zablokował(a) i odblokował(a) ten temat