Tomek9248 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) opisy do piatku 26.05 Jak podasz dobry gameplan, a przeciwnik zadnego to i wiecej niz to +1 wyciagniesz. Nie ma sensu bardziej kombinowac imo O przepraszam, w takim razie równy tydzień. Dla przykładu: seria CLE vs IND. Nawet, gdyby w swoim gameplanie Rappar napisał, że nic ie będzie, bo Ty Lue dostał sraczki i zatrzasnął się w kiblu i tam przesiedzi cały mecz, czy nawet serie, to dla mnie to i tak jest 4-0. Więc co by go miało zmusić do pisania, gdyby mu się nie chciało z jakiegoś powodu? Edytowane 19 Maja 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Co do opisów to może coś wrzucę, mam nadzieję, że dam radę, ale ja nie o tym. Jak tak naprawdę traktujecie Bledsoe w Nuggets, bo podczas głosowania pojawiły się głosy, że przecież nie grał, że strata Gallo EB nie zrekompensuje (lol) itd. Są jakieś niezbite dowody, że mu się w ogóle coś stało, bo rozmawiając z fanami Suns i nie tylko raczej przeważał pogląd, że Bledsoe został posadzony stricte pod tankowanie. Rozumiecie, że to dość istotne w kontekście jakichkolwiek szans w pojedynku z GSW, ciekaw jestem Waszego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Oficjalne info, to było że kontuzja, więc nie wyobrażam sobie traktować tego inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Moim zdaniem EB jest zdrowy, siedział bo tank. Tak go będę traktował. Czy to będzie miało wiekszy wpływ na serię to nie wiem, bo nie pamiętam rosteru w nuggs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Shutdown poszedł w Suns, absolutie nie ze względu na INJ. Pisałem - nie ma dodatkowych shutdown, a shutdown w klubie tankującym nie liczy się w klubie grającym o coś (nawet przykład Bledsoe podałem). no i super, słuchajta Ojca Założyciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Skoro tak rzecze regulamin to nie śmiem dyskutować. A pamiętasz jak w opisie pisałem, że zdrowym Bledsoe sky is the limit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Skoro tak rzecze regulamin to nie śmiem dyskutować. A pamiętasz jak w opisie pisałem, że zdrowym Bledsoe sky is the limit? Ja tam to biorę na miękko, Denver są historycznie wykolejeni, wolę się nie nastawiać, choć rzeczywiście w naszej zabawie powinno być ciut łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Serio nie można poczekać z tymi wszystkimi dealami do końca PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Przydałby się wątek z trading blockiem w którym każdy GM tak jak jest to z rosterami EDYTUJE swój post i podaje na bieżąco kto jest dostepny z jego składu, czego szuka w zamian itp. Dzięki temu w każdej chwili można sprawdzić co i jak w danym klubie a nie jak do tej pory że w jednym wątku wypisani są dostępni gracze, wymiany, komentarze, wygaduszki i posty w ogóle nie na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Co do opisów to może coś wrzucę, mam nadzieję, że dam radę, ale ja nie o tym. Jak tak naprawdę traktujecie Bledsoe w Nuggets, bo podczas głosowania pojawiły się głosy, że przecież nie grał, że strata Gallo EB nie zrekompensuje (lol) itd. Są jakieś niezbite dowody, że mu się w ogóle coś stało, bo rozmawiając z fanami Suns i nie tylko raczej przeważał pogląd, że Bledsoe został posadzony stricte pod tankowanie. Rozumiecie, że to dość istotne w kontekście jakichkolwiek szans w pojedynku z GSW, ciekaw jestem Waszego zdania. na ja się o to samo pytałem gdy goniłem pick i chciałem żeby szanowne towarzystwo uznało, że Nurk i Gallo siedzili cały marzec u lekarza na moje to EB powinien u Ciebie grać, ale w takim razie no hello oddajcie mój top5 pick, który dzisiaj sprzedałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) na ja się o to samo pytałem gdy goniłem pick i chciałem żeby szanowne towarzystwo uznało, że Nurk i Gallo siedzili cały marzec u lekarza na moje to EB powinien u Ciebie grać, ale w takim razie no hello oddajcie mój top5 pick, który dzisiaj sprzedałem kontuzje grajków Nuggets na pewno nie były wydumane, były jak zawsze przesadnie wydłużane z racji dbałość o powrót w 100% zdrowia, ale były na pewno 4real, Nurek też opuścił kilka spotkań pod koniec rs już w Blazers Edytowane 19 Maja 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Shutdown poszedł w Suns, absolutie nie ze względu na INJ. Pisałem - nie ma dodatkowych shutdown, a shutdown w klubie tankującym nie liczy się w klubie grającym o coś (nawet przykład Bledsoe podałem). cóż ja w lutym nie byłem jeszcze GM ale shutdown by poszedł na Bookera gdyby była taka potrzeba ale nie o to chodzi, pasuje mi mój pick, ale ogólnie umówmy się na przyszłość że każdy GM może taki shutdown zarządzić jak uzna że taka jest optymalna strategia no i dajcie Bledsoe grać! w imieniu medyków ze sztabu Suns mogę przyznać, że gdyby nie ten trade do Denver to i tak by w marcu nie pograł bidaczysko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 ja bym takie shutdowny ukrócił do maksymum szczerze mówiąc, już i tak sporo motywów naginamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Oficjalne info, to było że kontuzja, więc nie wyobrażam sobie traktować tego inaczej. no proszę Ciebie, ja w marcu tylko ciągle słuchałem jak Lowe i reszta pismaków prześcigali się w pomysłach jak dojebać PHX za takie bezczelne tankowanie i ile powinna wynosić grzywna za 1 mecz opuszczony przez Erica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Niech Ci są w PO, przypadkiem nie aktualizują swoich rosterów, bo przy następnym głosowaniu będzie ciężko się połapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ja jestem ślepy czy w temacie "opisy + głosowanie" nie ma Hawks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Nie ma. Już przy RS ich szukałem. Oklahoma City Thunder, dalej bez GM? Nie ma nikogo chętnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Ktoś się zgłosił po OKC w dziale NBA niby. Kadra Hawks wygląda na uaktualnioną w dziale z rosterami tak btw. Ładnie są tam upchnięci pod koszem na ten Boston. Edytowane 19 Maja 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Miałem gameplanu raczej nie pisać, ale tym co tam napisałeś LONGER to mnie zmotywowaleś. Jeszcze tak dodam.. oglądasz tegoroczne PO? Bo jeśli tak i dalej uważasz Nene za pół podkoszowego to coś jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 C'mon zagrał jeden bardzo dobry mecz, dwa dobre i tyle. W Thunder pod koszem grał Jeremi Grant który w pięciu meczach miał +/- na poziomie -79 co przy czterech na styku jest nie lada wyczynem, ze Spurs praktycznie nie wstawał z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi