LONGER01 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: 15 zawodników że składu Charlotte Hornets wychodziło w tym sezonie w s5 swoich teamow. Ktoś to przebije? Przy tym co się działo w NBA to myślę że kilka zespołów na luzie ma podobnie. Ja od trzech tygodni mam 15 zawodników którzy zagrali w S5 - 14/14 na umowach + Metu z 2way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 7 godzin temu, fluber napisał: 15 zawodników że składu Charlotte Hornets wychodziło w tym sezonie w s5 swoich teamow. Ktoś to przebije? u mnie 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 @kuba2419 Wyczysc skrzynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Fajne te techniki. Takie z czapy A ten pierwszy jeszcze lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 (edytowane) Wyobraźcie sobie, że GMowie w real NBA mają sobie takie forum (może mają) i jadą po sobie Padają teksty o pucowaniu się, spółdzielniach, złodzieje, ja z Tobą żadnego dealu nie zrobię, chwalenie się, nabijanie się z innych, ksywy z goatem w nazwie, oskarżenia, megalomania, jazgot. Co jakiś czas któryś z nich wypada, potem wraca, wpadają nowi, w niektórych nie wiadomo kto jest odpowiedzialny itd, itp. Wyobraźcie to sobie. Ja wyobraziłem i mam uśmiech na twarzy, czego i Wam życzę Edytowane 28 Stycznia 2022 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Dodałbym jeszcze ze tam mogą sobie jeszcze panny podkradać i jeden drugiemu wypiepxxxyl łaskę. Wtedy wchodzi tam taka rywalizacja na inny poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 34 minuty temu, Tecu napisał: Wyobraźcie sobie, że GMowie w real NBA mają sobie takie forum (może mają) i jadą po sobie Padają teksty o pucowaniu się, spółdzielniach, złodzieje, ja z Tobą żadnego dealu nie zrobię, chwalenie się, nabijanie się z innych, ksywy z goatem w nazwie, oskarżenia, megalomania, jazgot. Co jakiś czas któryś z nich wypada, potem wraca, wpadają nowi, w niektórych nie wiadomo kto jest odpowiedzialny itd, itp. Wyobraźcie to sobie. Ja wyobraziłem i mam uśmiech na twarzy, czego i Wam życzę Albo takich Tartuffe jak ty. Też mnie bawi. Czego i Tobie życzę! I wszystkim oczywiście cudownego dzionka i smacznej kawusi! Pokój na świecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Odnośnie ostatniego komunikatu ligi. Nie mam problemu z konkretnie Jonesem i Reavesem mam jednak jakiś problem ze zmienianiem wstecznym przepisów. Zdaję sobie sprawę, że nic nie zmienię, nie chcę żadnej awantury, wyrażam tylko swoje skromne zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 11 minut temu, january napisał: Nah, ja ze swojej strony nie chcę korzystać na zmianie z niezrozumiałych powodów wprowadzonej w trakcie sezonu. 8 minut temu, Tecu napisał: Odnośnie ostatniego komunikatu ligi. Nie mam problemu z konkretnie Jonesem i Reavesem mam jednak jakiś problem ze zmienianiem wstecznym przepisów. Zdaję sobie sprawę, że nic nie zmienię, nie chcę żadnej awantury, wyrażam tylko swoje skromne zdanie. Rok temu po 1T podpisywałem na 2way Immanuela Quickleya i Ashtona Hagansa. Tu mieliśmy teraz po prostu do czynienia z nieporozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Dziękuję za wszystkie lajki drogi kolego z dywizji @RonnieArtestics Edytowane 30 Stycznia 2022 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Dziękuję za wszystkie lajki drogi kolego z dywizji @RonnieArtestics Do zobaczenia w finale Konferencji kolego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Do zobaczenia w finale Konferencji kolego! Zdrówka dla całej drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 11 minut temu, RonnieArtestics napisał: Do zobaczenia w finale Konferencji kolego! To który z Was będzie prowadził Cavs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 1 minutę temu, cvbe napisał: To który z Was będzie prowadził Cavs? Lebron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Lebron LeBrona przywitamy u siebie za 1,5 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 1 minutę temu, cvbe napisał: LeBrona przywitamy u siebie za 1,5 roku Mówisz Bronny wleci z draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Teraz, ozzy110 napisał: Mówisz Bronny wleci z draftu Nie musi, perspektywa powrotu do domu go przekona na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 3 minuty temu, cvbe napisał: Nie musi, perspektywa powrotu do domu go przekona na pewno Czekaj czyli decyzja podyktowana dziećmi i zarobkiem u nas nie działa? Hmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) no nie mogę usnąć ;] + zbiorcza cotygodniówka od Baileya Edytowane 1 Lutego 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: no nie mogę usnąć ;] + zbiorcza cotygodniówka od Baileya Fred Superstar VanVleet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi