kuba2419 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 3 godziny temu, cvbe napisał: Jak chcesz się spinać i niepotrzebnie podniecać to dużo a jak chcesz tylko zrobić swoje i zaufać chłodnej głowie innych to mało Gdyby ktoś mógł mi napisać jak to mniej więcej działa itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 12 minut temu, kuba2419 napisał: Gdyby ktoś mógł mi napisać jak to mniej więcej działa itp gra jest real-time, sezon dzielimy na 3 trymestry, po każdym musisz dać opis z poczynań swojego zespołu, poczytaj opisy w archiwum + przejrzyj rostery, wszystko dzieje się na tu i teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 10 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: gra jest real-time, sezon dzielimy na 3 trymestry, po każdym musisz dać opis z poczynań swojego zespołu, poczytaj opisy w archiwum + przejrzyj rostery, wszystko dzieje się na tu i teraz Jeżeli jest wolne miejsce w Memphis to mogę spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 20 godzin temu, LAF napisał: @kolader i tak i nie. Tak jak pisał @january są takie wydarzenia, które powodują, że patrzysz i widzisz 1/6 a później okazuje się, że kończyła się akcja i trzeba było rzucać bądź były to otwarte pozycje i po prostu nie wpadało i tutaj granie pod sile nie ma z tym nic wspólnego. Tak bywa w niektórych meczach i to zdarza się nawet graczom, którzy nie maja problemu z trafianiem za trzy punkty. Tatum nie samicuje na boisku i nie forsuje rzutów a to, że nie wpada no cóż. Różnica polega na tym, że Boston nie ma strzelców takich jakich ma u nas a ktoś rzucać musi. Ale ja wiem jak wygląda mecz koszykówki. I wiem że nie ograniczysz swoim najważniejszym grajkom rzutów za 3 bo im nie siedzi. A ty tak stwierdziłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 1 godzinę temu, kuba2419 napisał: Jeżeli jest wolne miejsce w Memphis to mogę spróbować Zapraszam przyjacielu na priv. Mam pomysł jak zapewnić memphis świetlana przyszłość Do zobaczenia w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 2 godziny temu, kuba2419 napisał: Jeżeli jest wolne miejsce w Memphis to mogę spróbować no teraz to możemy się napić i porozmawiać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 12 minut temu, człowiek...morza napisał: Zapraszam przyjacielu na priv. Mam pomysł jak zapewnić memphis świetlana przyszłość Do zobaczenia w finale 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: no teraz to możemy się napić i porozmawiać! Uff dobrze, że i tak przez minimum pół roku wszystko idzie przez Radę xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 7 minut temu, cvbe napisał: Uff dobrze, że i tak przez minimum pół roku wszystko idzie przez Radę xd szybko minie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 21 minut temu, Qcin_69 napisał: no teraz to możemy się napić i porozmawiać! Przypominam, że nie pijesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 41 minut temu, człowiek...morza napisał: Zapraszam przyjacielu na priv. Mam pomysł jak zapewnić memphis świetlana przyszłość Do zobaczenia w finale To ja zapraszam na priv jak masz jakąś wizję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 2 minuty temu, kuba2419 napisał: To ja zapraszam na priv jak masz jakąś wizję Kuj zelazo poki gorace. W NYK od lata promocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 18 minut temu, tangiers napisał: Kuj zelazo poki gorace. W NYK od lata promocje. to prawda. na knicks najlepsze ruchanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 44 minuty temu, Tecu napisał: Przypominam, że nie pijesz. są sprawy ważne i ważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: są sprawy ważne i ważniejsze Zdrowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 13 minut temu, Tecu napisał: Zdrowie? najpierw obrona tytułu, potem zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Westbrook ma w tym sezonie niższe Usage niż Dillon Brooks, Tyler Herro i Kristaps Porzingis. W 2T ma usage na poziomie Kevina Love ( poza TOP 30 w lidze). Jak będę tu obrywał za to, że Russell gra kijowo offball w RL NBA to się nieźle wnerwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Dziękuje za docenienie. Jest jednak jeszcze dużo spotkan a Magic zrobiło dość spoko przewagę w I trymestrze, wiec nie jestem tego taki pewien. Na pewno za sam II trymestr powinienem być najwyżej na wschodzie, tu zgoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Kto tam prosił o dostęp do edycji w arkuszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Kto tam prosił o dostęp do edycji w arkuszu? Ja źle kliknąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 15 zawodników że składu Charlotte Hornets wychodziło w tym sezonie w s5 swoich teamow. Ktoś to przebije? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi