kolader Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 4 minuty temu, MMM2121 napisał: Kto jest teraz Gm-em Memphis? Czy rady słać do rady, ale kogo z rady? Plus ile Gm-ów aktualnie gra? Bo różne płoty się pojawiały Gramy we 2. Ty prowadzisz GSW a ja się loguję na pozostałe 29 kont prowadząc te drużyny. Kłócę się sam ze sobą, obrażam wzajemnie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 28 minut temu, kolader napisał: Gramy we 2. Ty prowadzisz GSW a ja się loguję na pozostałe 29 kont prowadząc te drużyny. Kłócę się sam ze sobą, obrażam wzajemnie itd. Niemal jak w Truman Show, cos czułem, ze łudzę nie daliby się tak wkręcić w obrażenie się nawzajem z powodu gierki fantasy w internecie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 ta gra dzieli sie na dwie grupy. goata begm i pachołów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał: ta gra dzieli sie na dwie grupy. goata begm i pachołów Jest jeszcze mistrz bez gwiazdki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Jest jeszcze mistrz bez gwiazdki! farbowanych lisow ekhm rzekomych mistrzow bez gwiazdki nie licze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 3 godziny temu, człowiek...morza napisał: farbowanych lisow ekhm rzekomych mistrzow bez gwiazdki nie licze widzę po post polubił Twój klakier LBS, co mu obiecałeś? uaktualnić TS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Można przedłużyć opisy do jutra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Opis możesz wrzucić jutro, ale będzie już trwało też głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 2 godziny temu, cvbe napisał: Opis możesz wrzucić jutro, ale będzie już trwało też głosowanie ja tam tradycyjnie, "zaraz siadam" więc opis tak bardziej 2-3 niż 1-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @Eld szykujesz już punkty karne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Godzinę temu, fluber napisał: @Eld szykujesz już punkty karne? Raczej to nie będzie trudne do zliczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @Eld @january prośba o nie blokowanie tematu z opisami. Część osób wrzuci opisy po czasie a ten sam temat będzie służył też do głosowania, więc musi pozostać otwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 2 minuty temu, cvbe napisał: @Eld @january prośba o nie blokowanie tematu z opisami. Część osób wrzuci opisy po czasie a ten sam temat będzie służył też do głosowania, więc musi pozostać otwarty Można nie blokować ale fajnie by było zrobić osobny wątek na glosowanie bo potem się wszystko miesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 20 minut temu, january napisał: Wywaliłem blokadę tematu. Zrobiłem osobny wątek. Dziękuję january. Właśnie tym ruchem wywaliłeś mi mój opis i muszę go robić od nowa. Pozdrawiam. Życzę niesmacznej kawusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 @Eld czy Knicks zarabiając szósty punkt karny właśnie zbankrutowali?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 @Eld chyba wciąż nie jest w Radzie wiec to chyba nie on decyduje @cvbe dopuścił możliwość wrzucenia opisów nadal wiec chyba punkty karne będą rozdawane trochę później - co jest zrozumiałe biorąc pod uwagę deadline podczas świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 3 minuty temu, Szulim napisał: @Eld chyba wciąż nie jest w Radzie wiec to chyba nie on decyduje @cvbe dopuścił możliwość wrzucenia opisów nadal wiec chyba punkty karne będą rozdawane trochę później - co jest zrozumiałe biorąc pod uwagę deadline podczas świat Możliwość dodania opisów to jedno, a zarabianie punktów karnych to drugie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 ja dzis pykne opis wracam dopiero z rodzinnych stron, gdzie o net ciezko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 16 minut temu, człowiek...morza napisał: ja dzis pykne opis wracam dopiero z rodzinnych stron, gdzie o net ciezko Musisz sobie znalezc drugiego GMa od opisow. Od tradow w sumie tez by sie przydal Od finansow to juz nie wspomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 3 minuty temu, tangiers napisał: Musisz sobie znalezc drugiego GMa od opisow. Od tradow w sumie tez by sie przydal Od finansow to juz nie wspomne ciesze sie, ze zawsze moge liczyc na cenne wskazowki od przyjaciela. jak to mowia, prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi