człowiek...morza Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 do kiedy jjest glosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: do kiedy jjest glosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: Właśnie lepiej jak ktoś już pisze według cyferek niż daje jedną ekipę W końcu po coś dałem te cyfry przy głosach @Pablo81 @Qcin_69 @Eld Ale nie łatwiej ci czytać 1 . Pacers 2.Nuggets 3. Wolves niż 1,3,2 i rozszyfrowywać to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Dla mnie to bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Godzinę temu, Eld napisał: Ręka: Eld próbujący wykorzystać 5.33c Czarnoskóry Pan z pałką: Rada ( koniecznie z głosem ) co w tym smiesznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 21 minut temu, człowiek...morza napisał: co w tym smiesznego? Ponieważ modne jest stawianie diagnoz ostatnimi czasy stawiam, że masz paranoiczne zaburzenia osobowości której głównym objawem jest brak poczucia humoru. W ICD-10 tejże choroby wymienia się również w objawach: przecenianie własnego znaczenia oraz sztywne poczucie własnych spraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 @ozzy110 u mnie to idzie w takiej kolejności: 1. Zrzucanie cap holdów ( bez A. Holiday'a i B. Bowna'a. Oni zostają ). 2. Transfer Zubaca 3. Transfer Okoro 4. Podpisanie B. Lopeza. Powinno pyknąć na styk aby go wpisać 17/17. A jak nie pyknie bo przekraczam SC to rosnący raise 5%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 12 minut temu, Eld napisał: @ozzy110 u mnie to idzie w takiej kolejności: 1. Zrzucanie cap holdów ( bez A. Holiday'a i B. Bowna'a. Oni zostają ). 2. Transfer Zubaca 3. Transfer Okoro 4. Podpisanie B. Lopeza. Powinno pyknąć na styk aby go wpisać 17/17. A jak nie pyknie bo przekraczam SC to rosnący raise 5%. Spokojnie sptawdze wszystkie opcje i oddaj już kobicie komputer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 1 minutę temu, january napisał: @ozzy110 ktoś mi zajumał z arkusza pick LAL '28 2nd, proszę o przywrócenie;) I dzięki za wykonywanie dziś orki w arkuszu, fantastycznie iż tak szybko leci wszystko wprowadzone! Ja i tak jutro usiądę i sprawdzę czy są wszystkie picki w arkuszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Co do odbiorcy ofert na prośbę @Ashigaru to on będzie zbierał ofert w tej turze. Ja się pytam skoro na prośbę, jaki szwindel za tym stoi? Jaki @Ashigaru ma w tym interes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 6 minut temu, człowiek...morza napisał: Ja się pytam skoro na prośbę, jaki szwindel za tym stoi? Jaki @Ashigaru ma w tym interes? A jak Ci się wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 1 minutę temu, Ashigaru napisał: A jak Ci się wydaje? pewnie, zeby udupic knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 (edytowane) 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: pewnie, zeby udupic knicks https://youtube.com/watch?v=fMt6RPvD4Ms&feature=youtu.be Edytowane 6 Września 2021 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 24 minuty temu, człowiek...morza napisał: pewnie, zeby udupic knicks Prędzej ty się sam udupisz wysyłając nielegalne oferty lub nie wysyłając ich wcale, więc nie wiem w czym problem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 31 minut temu, january napisał: Pamiętaj że masz hardcap i możesz podpisać tylko 3x za vet minimum (reszta za rookie minimum) O lol ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Godzinę temu, january napisał: Pamiętaj że masz hardcap i możesz podpisać tylko 3x za vet minimum (reszta za rookie minimum) Wiem spokojnie wszystko wyliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 @evitacre to ma jeszcze sporo roboty i będzie musiał jeszcze kilka milionów zejść, żeby dopiąć skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 no @evitacre to chyba zostało jakieś 3-4 x vet min i do 14 slotów rookie min - chyba że jeszcze jakies ruchy ma w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 7 minut temu, Szulim napisał: no @evitacre to chyba zostało jakieś 3-4 x vet min i do 14 slotów rookie min - chyba że jeszcze jakies ruchy ma w głowie Gdzie tam. 1 veteran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Teraz, ozzy110 napisał: Gdzie tam. 1 veteran tylko 1? przecież jego HC jest trochę powyżej 130mln - a ma do uzupełnienia 7 slotów (musi mieć 14 na rozpoczęcie sezonu? ) to mi wychodzą 3x vet min i 4x rookie min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi