człowiek...morza Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Teraz, Eld napisał: Jak byś czytał co pisze, szczególnie w temacie 'poradnik covidowy' który to jest lekturą obowiązkową dla wszystkich GMów to byś teraz nie płakał. Tam są przekazywane wszystkie ustalenia, wszystkie daty i terminy. Masz czas na pierdoły, na czepianie się kogo popadnie od Portland aż do Miami, masz czas na fapowanie nad Śliwką, a nie masz czasu na poświęcenie 90 sekund na przeczytanie postu z datami. wiem biczuję sie za to. masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 23 minuty temu, człowiek...morza napisał: lol teraz to dopiero przeczytalem. co to za gowniana zasada z tym 22 lutego, tez chcialem skladac oferty. zawsze byly po zamknieciu okienka z wymianami @MarcusCamby @Eld @karpik @january @ozzy110 Też pamiętam, że były po zamknięciu, dlatego pytałem kilka razy o te oferty cvbe, ale było to jak wołanie na puszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 22 minuty temu, MarcusCamby napisał: Też pamiętam, że były po zamknięciu, dlatego pytałem kilka razy o te oferty cvbe, ale było to jak wołanie na puszczy. A co to za różnica czy w trakcie okienka czy po? Poza tym ustalone terminy wiszą gdzieś mniej więcej od 1 Lutego. Jakoś nikt tego nie podnosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 2 minuty temu, Eld napisał: A co to za różnica czy w trakcie okienka czy po? Poza tym ustalone terminy wiszą gdzieś mniej więcej od 1 Lutego. Jakoś nikt tego nie podnosił. Wydało się kto czyta posty a kto nie (cvbe czyta, reszta wyjebane xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 4 godziny temu, fluber napisał: To, że Minnesota to praktycznie klub mafijny, na pewno nie pomaga:) O BeGM Wolves Vega mógłby nakręcić drugą część Bad Boya, a Ciebie zagrałby Antek Królikowski:) Czlowieka Morza mógłby zagrać Jarosław Jakimowicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 @mac @Qcin_69 macie problem do rozwiązania. Macie na ten moment 13 graczy. Niech któryś z Was wrzuci w odpowiednim temacie, że podpisujecie R. Tuckera tak jak Qcin pisał. Co do multi wymiany Qcina - zawodnicy wprowadzeni, zostały picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 6 minut temu, Eld napisał: @mac @Qcin_69 macie problem do rozwiązania. Macie na ten moment 13 graczy. Niech któryś z Was wrzuci w odpowiednim temacie, że podpisujecie R. Tuckera tak jak Qcin pisał. Co do multi wymiany Qcina - zawodnicy wprowadzeni, zostały picki. To nie problem a komfort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 @Qcin_69 @mac @tangiers @Sylvinho. @Braveheart22 @Ashigaru @Sylvinho. @tangiers @Alonzo Wasza wymiana z pickami wprowadzona. Bardzo proszę Was o sprawdzenie czy się każdemu wszystko zgadza. Dodatkowo: Sylwek masz 13 zawodników. Albo coś przegapiłem albo masz kogoś do podpisania na już. Muszę pochwalić Qcina za bardzo czytelne rozpisanie trade'u. Jak widzicie nawet przy multiway da się zachować czytelność dzięki czemu wprowadzałem to 15 minut ( z kontrolą formuł w payrollu ), a nie godzinę i 15 minut. ---------------------------------------- @shevcu u Ciebie też widzę 13 zawodników. Jak to możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 (edytowane) 30 minut temu, Eld napisał: @Qcin_69 @mac @tangiers @Sylvinho. @Braveheart22 @Ashigaru @Sylvinho. @tangiers @Alonzo Wasza wymiana z pickami wprowadzona. Bardzo proszę Was o sprawdzenie czy się każdemu wszystko zgadza. Dodatkowo: Sylwek masz 13 zawodników. Albo coś przegapiłem albo masz kogoś do podpisania na już. Muszę pochwalić Qcina za bardzo czytelne rozpisanie trade'u. Jak widzicie nawet przy multiway da się zachować czytelność dzięki czemu wprowadzałem to 15 minut ( z kontrolą formuł w payrollu ), a nie godzinę i 15 minut. ---------------------------------------- @shevcu u Ciebie też widzę 13 zawodników. Jak to możliwe? Tu chciałbym pochwalić siebie - bo generalnie rozpiska to była moja działka @Qcin_69 był odpowiedzialny za wrzucenie na forum Edytowane 24 Lutego 2021 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 1 minutę temu, Szulim napisał: Tu chciałbym pochwalić siebie - bo generalnie rozpiska to była moja działka Zgadza się, Szulim dobrze zastosował się do wysłanego mu wzoru, starczyło kilka drobnych korekt, ponad to chciałem tylko wspomnieć ze akurat wszystkie moje multi są rozpisane perfekcyjnie, a to ze każecie mi rozbijać czasami deale na 8 mniejszych to już nie moja wina, zawsze dbam o każdy szczegół i nie ma się do czego przyjebac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 12 minut temu, Szulim napisał: Tu chciałbym pochwalić siebie - bo generalnie rozpiska to była moja działka @Qcin_69 był odpowiedzialny za wrzucenie na forum No to pochwalam, a jest za co. Brawo Ty :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 6 godzin temu, człowiek...morza napisał: no macie teraz 3 centrow ktorzy zasluguuja na minuty Tak. Wiem, ze to sie w kulturze NYK nie mieści w głowie, że organizacja bierze pod uwagę zdanie zawodników i ich potrzeby. A Dwight uważa gre w Minny za najlepszą przygodę w swojej karierze i chciałby tu grać do Jej końca, a dalej nawet pełnić rolę Udonisa Haslema jako mentora. Bardzo chętnie podpisze w lato 3letni kontrakt za minimum z team option w last year i my w Minny to uszanujemy oczywiście, tak jak szanujemy życzenia wszystkich graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Godzinę temu, Eld napisał: @shevcu u Ciebie też widzę 13 zawodników. Jak to możliwe? @shevcu PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 10 minut temu, tangiers napisał: @shevcu PW Nieeeee jeszcze raz nieeee wezme kogoś wężykiem z tego way. Po to schodziłem z razu by brać wafli od was, opanujcie się Godzinę temu, Eld napisał: @Qcin_69 @mac @tangiers @Sylvinho. @Braveheart22 @Ashigaru @Sylvinho. @tangiers @Alonzo Wasza wymiana z pickami wprowadzona. Bardzo proszę Was o sprawdzenie czy się każdemu wszystko zgadza. Dodatkowo: Sylwek masz 13 zawodników. Albo coś przegapiłem albo masz kogoś do podpisania na już. Muszę pochwalić Qcina za bardzo czytelne rozpisanie trade'u. Jak widzicie nawet przy multiway da się zachować czytelność dzięki czemu wprowadzałem to 15 minut ( z kontrolą formuł w payrollu ), a nie godzinę i 15 minut. ---------------------------------------- @shevcu u Ciebie też widzę 13 zawodników. Jak to możliwe? Czekam na wężyk tego way który ma wystartować po zamknięciu okienka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 1 minutę temu, shevcu napisał: Czekam na wężyk tego way który ma wystartować po zamknięciu okienka Ale two-way nie uzupełnisz 14 spotu. Musisz mieć kogoś na normalnym kontrakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 2 godziny temu, Eld napisał: Ale two-way nie uzupełnisz 14 spotu. Musisz mieć kogoś na normalnym kontrakcie. Chwila, gracz na 2 way zgodnie z regulaminem nie wlicza mi się do salary i może grać jeden trymestr. Nie mogę podpisać i uzupełnić zlot takim graczem. Pojebany absurd... dobra podpisze kogoś w weekend za 0.9 jak coś bez spinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 4 minuty temu, shevcu napisał: Nie mogę podpisać i uzupełnić zlot takim graczem. Pojebany absurd.. Pretensje do Silvera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 9 godzin temu, Tecu napisał: Pretensje do Silvera. Skończyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 14 minut temu, shevcu napisał: Skończyłeś? Nawet nie zaczynałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 49 minut temu, Tecu napisał: Nawet nie zaczynałem Spoko. Nie lubię nazwiska tego lysola i działa na mnie w c*** pobudzająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi