Eld Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Teraz, Braveheart22 napisał: Dlatego lepiej było pociągnąć ten sezon, bo zespół patrząc na T1 był z potencjałem luźno na play-in, więc oddaliby jakiś max no. 10-11 pick pewnie. Dodatkowo, przy nowym systemie finansowym, coś by zarobili i może nawet wyszli na plusie w bilansie za ten sezon. A przebudowę można było zrobić spokojnie latem. Ale Szulim wybrał inną drogę, ryzykowną, ale może się poszczęści w loterii Jak mu się teraz poszczęści to jest do przodu. Jak nie, to przynajmniej jest ustawiony na przyszły RS pod kolejny mocny tank. Picki się same przecież nie zbiorą. Pobawiłem się trochę - kliknąłem tylko raz. Kolejność do draftu z bilansami po T1: Blazers - 4,00 Clippers - 4,24 Grizzlies - 4,47 Bulls - 6,28 Pistons - 7,83 Suns - 8,00 Nets - 8,06 Celtics - 8,29 Spurs - 8,88 Jazz - 9,93 Pelicans - 10,47 Wizards - 12,17 Hornets - 12,63 Magic - 12,76 Loteria: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Wychodzi mi idealnie 11 miejsce. Przed mną same PO teamy, a za mną wyprzedające się kluby, które walczą o jak najgorszy wynik. Chyba, że Pistons. Oni nie mają swojego picku i jak zdrowie dopisze to powinni jeszcze walczyć. Pytanie czy są w stanie przeskoczyć wielkie Pels? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Wychodzi mi idealnie 11 miejsce. Przed mną same PO teamy, a za mną wyprzedające się kluby, które walczą o jak najgorszy wynik. Chyba, że Pistons. Oni nie mają swojego picku i jak zdrowie dopisze to powinni jeszcze walczyć. Pytanie czy są w stanie przeskoczyć wielkie Pels? W mojej symulacji wskoczyłeś na #9. Bravehartowi też się powinna podobać. Wysadzić z #1 Brazzers będzie sztuką. 4 minuty temu, january napisał: Zobaczymy po wymianach jak to wszystko będzie wyglądać, ale niektóre ekipy ze wschodu dość lekko oddawały tegoroczne picki Nom. Musiałem sobie sprawdzić. Hornets zrobili swapa z Bostonem, ale i tak nawet nie mają worse bo ten pick siedzi w Spurs. Raptors oddali unprottected. Cavs niby zrobili swapa ale nie ma szans aby wypalił z korzyścią dla Portland więc jest martwy. Pistons bez swojego picku. Tak samo Bucks i Hawks. Wizards też bez swojego picku. Dostaną pewnie coś około ~#28 od Heat. Magic też siedzą na swapie ( worse ). Oj kogoś może zaboleć mocno brak i playoffs i udziału w loterii. Za to gdzie jeden płacze, tam drugi się cieszy. Taki Ignazz pewnie jeszcze nie wyczaił, że podgryzanie Hornets może się dla niego skończyć dwoma pickami w loterii. Jeden swój, a drugi właśnie od nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) Godzinę temu, january napisał: Chyba już nie można stretchować A to czemu? Bo jak nie można to nie zwalniam... edit rzeczywiście nie mogę zestrechowac to w takim razie nie chce go zwolnic Edytowane 21 Lutego 2021 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Godzinę temu, january napisał: Chyba już nie można stretchować 10 minut temu, shevcu napisał: A to czemu? Bo jak nie można to nie zwalniam... edit rzeczywiście nie mogę zestrechowac to w takim razie nie chce go zwolnic January ma rację. Pkt. 64 CBA - Therefore the effective deadline for stretching the salary of a player with one season remaining on his contract is August 31. If the player is waived after this date, his one remaining season will continue to be paid (and charged to the cap) normally. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) To chciałbym cofnąć zwolnienie, myslalem ze mogę zrobić strech. Poszukam innej opcji.Rado bądźcie ludźmi Edytowane 21 Lutego 2021 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Teraz, shevcu napisał: To chciałbym cofnąć zwolnienie, myslalem ze mogę zrobić strech. Poszukam innej opcji.Rado bądźcie ludźmi Skoro nie ma stretcha to zwolnienie jest niemożliwe. Także zostaje u Ciebie w rosterze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Yiup. Zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 1 godzinę temu, january napisał: Zobaczymy po wymianach jak to wszystko będzie wyglądać, ale niektóre ekipy ze wschodu dość lekko oddawały tegoroczne picki Trzeba było jakoś pozyskać Moranta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 A no i nie moja wina, że w tym Waszyngtonie mają w dupie Avdije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Jeszcze nie głosowali a zostały 4h: @ozzy110, @SlaKB, @eMeS, @tangiers, @Sylvinho., @LeweBiodroSmoka, @Qcin_69 / @mac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Dawaj @tangiers, w Tobie nadzieja bo reszta mnie dojedzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 4 minuty temu, Eld napisał: Jeszcze nie głosowali a zostały 4h: @ozzy110, @SlaKB, @eMeS, @tangiers, @Sylvinho., @LeweBiodroSmoka, @Qcin_69 / @mac. własnie jesteśmy z qcinem w trakcie. Anal i zujemy wszystkie mecze szegółowo, obecnie jesteśmy na 17 stycznia, powinniśmy się wyrobić do końca dzisiejszego dnia. Z tego co wiem, to @LeweBiodroSmoka wrzuci dopiero jutro, bo dziś nie mógł wziąć urlopu na żadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 4 minuty temu, cvbe napisał: Dawaj @tangiers, w Tobie nadzieja bo reszta mnie dojedzie xD Będą wybory do all-star? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Teraz, mac napisał: Z tego co wiem, to @LeweBiodroSmoka wrzuci dopiero jutro, bo dziś nie mógł wziąć urlopu na żadanie. No to peszek, bo temat automatycznie zamyka się o 23:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Będą wybory do all-star? Możemy w sumie zrobić, tylko to chyba już trochę za późno na głosowanie pierwszego trymestru Bo teraz głosy będą już związane z formą z drugiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Było już w historii beGM, że jeden klub miał 4 all starów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 1 minutę temu, mac napisał: Było już w historii beGM, że jeden klub miał 4 all starów ? Tak, Knicks - Davis, Irving, Leonard i Beasley.. a nie.. sorry.. to dopiero teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 2 minuty temu, mac napisał: Było już w historii beGM, że jeden klub miał 4 all starów ? W jednym roku nie, ale Lakers mają przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 7 minut temu, mac napisał: Z tego co wiem, to @LeweBiodroSmoka wrzuci dopiero jutro, bo dziś nie mógł wziąć urlopu na żadanie. Też fatalnie bo po cichu liczyłem od Niego na dobry bilans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi