mac Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 2 minuty temu, Eld napisał: Warriors dokładnie tak jak jest zapisane. Gracz zarobi dokładnie Warriors 1+1PO (2 174 318 + 2 283 034), ale team będzie mu płacił 1,6M w tym sezonie i troszkę więcej w przyszłym. Reszta dopłaca liga. W przypadku taxMLE, to zależy jak CM sobie to podzieli. Nie może dawać malejącego. Jak da równy to będzie 2.930.000 / 2.930.000 albo może zrobić coś typu 2.850.000 / 3.010.000. A moze dac 1.1-4.7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 5 minut temu, człowiek...morza napisał: ja sie mordko czasem zastanawiam czy ty cos wgl ogarniasz ale moze jak sie wdrozysz, to zaczniesz A ja się nawet nie zastanawiam mordko, ale uważam że powinieneś sobie darować takie wpisy do nowych GMów. Już kiedyś jednego świeżaka na tyle wkurwiłeś, że odszedł z ligi w trybie natychmiastowym. Teraz, mac napisał: A moze dac 1.1-4.7? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Teraz, Eld napisał: A ja się nawet nie zastanawiam mordko, ale uważam że powinieneś sobie darować takie wpisy do nowych GMów. Już kiedyś jednego świeżaka na tyle wkurwiłeś, że odszedł z ligi w trybie natychmiastowym. Nie. To są jakieś widełki ? Ile min ile max w 1 roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Cytat Game is postponed, league says. The Wizards don't have the required eight available players, league says. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 1 minutę temu, Eld napisał: A ja się nawet nie zastanawiam mordko, ale uważam że powinieneś sobie darować takie wpisy do nowych GMów. Już kiedyś jednego świeżaka na tyle wkurwiłeś, że odszedł z ligi w trybie natychmiastowym. kogo bo nie pamietam? xd 1 minutę temu, Lucas napisał: dawac wygnanskiego tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: ja sie mordko czasem zastanawiam czy ty cos wgl ogarniasz ale moze jak sie wdrozysz, to zaczniesz Jakbyś nie zauważył to jestem tu stosunkowo krótko i nie muszę wiedzieć jakie masz relacje z każdym GM'em z osobna, i czy zawsze piszesz serio czy też nie. Ale cytat idealnie pasował jako potwierdzenie kto wcześniej pisał na poważnie, a kto nie wiedział o czym pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: Jakbyś nie zauważył to jestem tu stosunkowo krótko i nie muszę wiedzieć jakie masz relacje z każdym GM'em z osobna, i czy zawsze piszesz serio czy też nie. Ale cytat idealnie pasował jako potwierdzenie kto wcześniej pisał na poważnie, a kto nie wiedział o czym pisze ja tu z kazdym mam relacje c***owe, bo jestem najlepszy, a reszta zazdrosci. a hipokryzją trąci tu kazdy. taka gra. ta gra to polityka a ja jestem antysystemowcem i nie bacze na uklady. swietych krow dla mnie nie ma Edytowane 23 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 2 minuty temu, mac napisał: To są jakieś widełki ? Ile min ile max w 1 roku ? Tax payer - 3 letnie: Year Salary 2020/21 $5,718,000 2021/22 $6,003,900 2022/23 $6,289,800 Total $18,011,700 To jest maksimum jakie CM może wykorzystać. Naturalnie można to dzielić między kilku graczy. Maksymalnie na trzy lata. CM skorzystał z części tego. Różnica między latami nie może wynieść więcej niż 5%. Czyli jak dajesz z tax MLE komuś 3M w pierwszym roku, to w drugim maksymalnie możesz dać mu 3M +5% z tych 3M czyli łącznie 3.150.000M, a jeśli chcesz dać trzy letnie tax MLE to możesz dać w trzecim roku maksymalnie 5% raise, ale nie liczone od 3.150.000 a od tzw bazy, czyli od 3M, czyli 3.300.000 ( 3.150.000 - II rok + 150.000 5% raise z I roku = 3.300.000 ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: Jakbyś nie zauważył to jestem tu stosunkowo krótko i nie muszę wiedzieć jakie masz relacje z każdym GM'em z osobna, i czy zawsze piszesz serio czy też nie. Ale cytat idealnie pasował jako potwierdzenie kto wcześniej pisał na poważnie, a kto nie wiedział o czym pisze Teraz, january napisał: Ale się chełpliwy zrobił po tym jednorazowym przejściu 1 rundy. o tu masz na przyklad przejaw zazdrosci i braku godnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 7 minut temu, człowiek...morza napisał: kogo bo nie pamietam? xd Myślę, że bardzo dobrze pamiętasz po tym jak czułeś oddech Bostonu na plecach zbudowanego w dwa miesiące po tym jak Ty swoje Knicks budowałeś dwa lata, głównie kradnąć i gwałcąc. 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: ja tu z kazdym mam relacje c***owe, bo jestem najlepszy, a reszta zazdrosci. Ja to się czasami zastanawiam, czy Ty sobie już wyciąłeś po te dwa żebra z każdej strony jak Marlyn Manson aby samemu móc sobie mongoła z kefiru opróżniać za każdym razem kiedy popadasz w niczym nie poparty samozachwyt? Niech ktoś mu w końcu wytłumaczy, że odpadnięcie w II turze nie jest równe z byciem najlepszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Z lekkim opóźnieniem okienko transferowe otwarte. Zapomniałem ustawić automatycznego otwierania. Macie 43 godziny na wymiany. Później znów się zamknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Niewatpliwie, te Swieta zaczynaja sie troche inaczej niz zwykle. Zazwyczaj w tym czasie siadalem do opisow po 1 trymestrze, a teraz nagle okazuje sie ile mam czasu wolnego w tym okresie. Brakuje pieknych rozprawek @Alonzo o kulturze organizacji, @człowiek...morza probujacego przekonac wszystkich, ze ma szeroka rotacje czy rozkladu minut @fluber Edytowane 24 Grudnia 2020 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 1 minutę temu, tangiers napisał: , @człowiek...morza probujacego przekonac wszystkich, ze ma szeroka rotacje czy rozkladu minut no w tym sezonie akurat mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Godzinę temu, tangiers napisał: Niewatpliwie, te Swieta zaczynaja sie troche inaczej niz zwykle. Zazwyczaj w tym czasie siadalem do opisow po 1 trymestrze, a teraz nagle okazuje sie ile mam czasu wolnego w tym okresie. Brakuje pieknych rozprawek @Alonzo o kulturze organizacji, @człowiek...morza probujacego przekonac wszystkich, ze ma szeroka rotacje czy rozkladu minut @fluber Zwrot kultura organizacji zrobił się u nas za bardzo nadużywany i my w Orlando zastąpuliśmy go zwrotem polityka prowadzona przez klub Orlando Magic. Aktualnie przyglądamy się sukcesywnemu rozwojowi naszych graczy, a naszego młodego Litwina, który we współczesnym mieście Detroit powinien czuć się jak w domu wysłaliśmy na kurs angielskiego. Mamy rotację 11 graczy + Silva i robimy swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 @MarcusCamby @Alonzo czy dla Kultury Organizacji lepiej wymienić gracza w Wigilie czy 1 dzień świat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Wesołych Świąt, uśmiechu (ale nie takiego, że właśnie kogoś oszukałem ) spokoju, radości i marzeń. Tak w skrócie to Pogo Dyducha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Wesołych Świąt BeGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Eld zachęcający do dzwonienia do Soty by zrobić W-W deal to jest prawdziwa opowieść wigilijna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi