RonnieArtestics Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) @fluber czy ja coś o nim pisałem koedykolwiek ze mnie oznaczyłeś ? Pytam bo nie pamietam. Edytowane 18 Grudnia 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 @fluber W dniu 7.11.2020 o 10:07, Braveheart22 napisał: Ok. Jeśli komuś bardzo zależy, żeby któryś z wyżej wymienionych panów, tj. McLaughin, Wiggins, Muscala zasilił jego team i wyrazi nim zainteresowanie (jeśli nie chce zdradzać swoich planów na FA dla ogółu to czekam na PM), a przy tym gracze nie stracą (szczególnie chodzi mi tu o Wigginsa), to jestem w stanie dzisiaj zmienić swój głos na "NIE". Btw, o co chodzi z odrzuceniem PO przez Labissiere'a w tym momencie? @Eld Zmieniłem decyzję co do Wigginsa i McLaughina. Ja akurat zmieniłem głos pod koniec głosowania, bo ktoś mi priv napisał, że na pewno mu złoży ofertę Btw, ładnie Labissiere został w balona zrobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 4 minuty temu, fluber napisał: A jaki mają u nas nick?:) Co chciałbyś zaoferować za gracza wartego 7 milionów rocznie na minimalnym kontrakcie?:) ESPN to chyba @Qcin_69 bo ma ogromny zasięg pisze najwiecej głupot i mimo to przeogromny dar przekonywania. I mimo to lubimy go raczej w większości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: @fluber czy ja coś o nim pisałem koedykolwiek ze mnie oznaczyłeś ? Pytam bo nie pamietam. Głosowałeś na nie przy jego opcji, dlatego zostałeś oznaczony, tak jak wszyscy pozostali:) Przecież nie będę oznaczał tych, którzy uważali, że jest warty minimum i podejmie opcję. Oznaczam tych, którzy widzą w tym graczu kogoś, kto jest lepszy niż jego kontrakt:) 4 minuty temu, Braveheart22 napisał: @fluber Ja akurat zmieniłem głos pod koniec głosowania, bo ktoś mi priv napisał, że na pewno mu złoży ofertę Kto to taki? chętnie mu go zaoferuję:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Teraz, fluber napisał: Głosowałeś na nie przy jego opcji, dlatego zostałeś oznaczony, tak jak wszyscy pozostali:) Przecież nie będę oznaczał tych, którzy uważali, że jest warty minimum i podejmie opcję. Oznaczam tych, którzy widzą w tym graczu kogoś, kto jest lepszy niż jego kontrakt:) Głos na nie nie znaczy, ze uważam, ze jest warty więcej niż minimum. Tylko ze uważałem ze ma szanse dostać od kogoś większy kontrakt i że na bank dostanie minimum tak czy siak, więc mu nie zaszkodzi spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: że na bank dostanie minimum tak czy siak, więc mu nie zaszkodzi spróbować Właśnie od rl Soty dostał 2way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Głos na nie nie znaczy, ze uważam, ze jest warty więcej niż minimum. Tylko ze uważałem ze ma szanse dostać od kogoś większy kontrakt i że na bank dostanie minimum tak czy siak, Ale to jednocześnie nie oznacza, że chciałbyś go na minimalnym spadającym kontrakcie za darmo?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 9 minut temu, fluber napisał: Kto to taki? chętnie mu go zaoferuję:) Wątpię, że to aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 6 minut temu, fluber napisał: Ale to jednocześnie nie oznacza, że chciałbyś go na minimalnym spadającym kontrakcie za darmo?:) Niestety Tez nie, mam czterech PG zią 7 minut temu, Alonzo napisał: Właśnie od rl Soty dostał 2way Wiem, ale tak uważałem w momencie głosowania... pomylić się nie można ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) ... Edytowane 23 Czerwca 2021 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 9 minut temu, mac napisał: Z GM Survey: Posiadanie któregoś z powyższych graczy chyba daje kultureczkę w ekipie od razu ( liczymu ubiegłorocznego zwyciężce tez ofc ) BTW można by wstawić cały GM survey do media roomu chyba, ale nie jestem pewny Magic @Alonzo ma Haslema, Mitchella i Temple??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 3 minuty temu, fluber napisał: Magic @Alonzo ma Haslema, Mitchella i Temple??? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 7 minut temu, fluber napisał: Magic @Alonzo ma Haslema, Mitchella i Temple??? BIG3 KULTURE. Warto dodać że Irving też jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 @człowiek...morza MSG już okadzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Jakieś punkty karne za III turę będą @Eld? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Jakieś punkty karne za III turę będą @Eld? Z tego co mi Alonzo pisał to mieliśmy 30/30. Chwalmy Pana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Dla beGM powinno się przywrócić system reakcji prócz downvote. No ale zawsze zostają gify. 37 minut temu, fluber napisał: Gerald green zwolniony z rockets, rhj zwolniony z Timberwolves. Sylvinho ma tu kosmicznego pecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Dla beGM powinno się przywrócić system reakcji prócz downvote. No ale zawsze zostają gify. Tak się cieszysz z nieszczęścia innych czy jak ? W tym roku nie masz mojego picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 3 minuty temu, Sylvinho. napisał: Tak się cieszysz z nieszczęścia innych czy jak ? W tym roku nie masz mojego picku Maił być na rozbawienie, a jedyną reakcją jaką mógł bym tu dać to "sad". Szczerze Ziom. Naprawdę szczerze. Ale nie wierzę, aby RHJ gdzieś się nie załapał, więc uszy do góry. Gorzej z Gerladem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 @shevcu Wyczysc skrzynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi