cvbe Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 6 minut temu, ozzy110 napisał: Prosiłbym o sprawdzenie przez osoby bez możliwości edycji arkuszy o sprawdzenie czy mogą edytować rotacje Ja nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 jakby co malik beasley powinien byc w arkuszu na czerwono w rubryce FA2020. Zmienialem to juz parokrotnie w poprzednim arkuszu i ktos nagminnie wracał do białego koloru, najwyrazniej ta sama osoba dalej tkwi w bledzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Malik sam sobie to zmienia. Najwyraźniej nie chce być RFA w Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 7 godzin temu, ozzy110 napisał: Prosiłbym o sprawdzenie przez osoby bez możliwości edycji arkuszy o sprawdzenie czy mogą edytować rotacje Nie mogę. Tylko odczyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Czy mógłbym prosić kogoś z rady o wpisanie moich chłopaków z pierwszej rundy do mojego akursza? W dniu 20.11.2020 o 15:44, Principe napisał: Celtics podpisują debiutantów z pierwszej rundy: Saddiq Bey i Precious Achiuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Ja również chciałbym bardzo ładnie poprosić o wpisanie Dorta, którego podpisałem w innym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 43 minuty temu, Principe napisał: Czy mógłbym prosić kogoś z rady o wpisanie moich chłopaków z pierwszej rundy do mojego akursza? Masz zrobione. Sprawdź sobie czy jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Teraz, Eld napisał: Masz zrobione. Sprawdź sobie czy jest ok. Piękne dzięki Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 42 minuty temu, MMM2121 napisał: Ja również chciałbym bardzo ładnie poprosić o wpisanie Dorta, którego podpisałem w innym temacie Nie mogę znaleźć Twojego postu, że go podpisujesz. Gdzie to wrzuciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 11 minut temu, Eld napisał: Nie mogę znaleźć Twojego postu, że go podpisujesz. Gdzie to wrzuciłeś? Roomów deals 20/11 5 post od góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 A gdzie ta publikacja ofert? Jest czas jeszcze czy termin był do północy? A już widzę. Jeszcze trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Oferty będą nad ranem jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 17 minut temu, MarcusCamby napisał: Oferty będą nad ranem jak coś. Prześlij mnie jeśli masz od wszystkich. Opublikuję o północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) 3 godziny temu, MMM2121 napisał: Roomów deals 20/11 5 post od góry a kwoty podałeś? Edytowane 24 Listopada 2020 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 30 minut temu, ozzy110 napisał: a kwoty podałeś? Nope, nie wiem nawet jakie można zaproponować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 @Eld wpisałeś umowę o rok za długą. On grał w zeszłym sezonie czyli 3 letni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 U mnie w szablonie nie podmieniono pickow 21 na 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 10 minut temu, ozzy110 napisał: @Eld wpisałeś umowę o rok za długą. On grał w zeszłym sezonie czyli 3 letni Ctrl + C i ctrl + V widocznie nie rozwiązuje wszystkich problemów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Wysłał mc oferty czy rano będą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 5 minut temu, ignazz napisał: Wysłał mc oferty czy rano będą ? Nie wysłał. Do spania. Dobrej nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi